Söz Kesimi biz sözleniyoruz...laylaylay...04.09.2010 :) evet kızlar bu sefer oldu :D

jeren_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
kızlar heyecan heyecan heyecan ama oldu hemde çok güzel oldu ve biz sözlendik :lepi: fotoları ekliyorum kaydirigubbakcemile2

son olarak çikolata kutum kayınvalidemin kendi eseri aynı zamanda sandığım ve söz tepsimde onun el emeğiydi opuyorumnanaktan

kızlar şimdi anlatıyorum ayrıntıları... çok fazla ayarlayamadım fotoğrafları...sandığın içinde bana alınan kıyafetler, terlik, parfüm, victoria secrets vücut losyonları, çorap, 5 adet tülbent, 3 adet lif , 3 adet havlu, 3 adet bohça , 3 takım çamaşır , 1 takım babydol vardı...söz tepsisi kayınvalidem yapmış ama ben yinede söz yastığıda aldım hatıra olarak saklamak için :1: çikolata kutumdan ayrı olarak misafirler için çikolata getirmişlerdi...çerez ve meyvesuyu dağıtmak için kırmızı sepet getirmişlerdi...takı olarakta pırlanta tektaş , bvlgari kolye , alyansım ve alyansıma uygun yaptırılmış bileklik takıldı...öyle işte...hiçbi sorun olmadı ama çok kalabalıktı yaklaşık 50 kişiydik yinede herşeye rağmen sorunsuz geçti...allah herkese nasip etsin...opuyorumnanaktan

tabağından çatalına peçetesinden kolonyasına kadar getirmişlerdi...biz okadar tabak bardak hazırladık ama hiçbirini kullanmadık...çerezler falan paketlenmişti...meyvesuları kutuydu...mutfakta sadece pasta hamurişi servisi yapıldı oda 1saat sürmedi bile...o yüzden çok rahattı kızlar... sözlenecek arkadaşlra tavsiye çok rahat oluyo...eğer erkek arkadaşınızın imkanı varsa bu şekilde yapın...gerçi ben söylemedim ama olsun böyle rahat oluyomuş kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun ....

ayakkabılarına bayıldımm..çok şıkk

pastada çok güzelmiş...ne zaman böyle pasta görsem nişanımızda uğradığımız şok aklıma geliyo:delphin:

kayınvalidenin yaptıklarıda çok güzel...el emeği,ne güzel hatıra....

Allah tamamına erdirsin....:nazar:

teşekkürler cnm :kedi: vallai daha şimdiden bende nişanın telaşına düştüm bakalım sözde bukadar kalabalıktık nişanda neler olcak eyvahedigeldismile

tebrik ederim. pastan çok güzel görünüyor:) bohçan ve diğer gelen herşey çok güzel. nişan havasında bir söz olmuş resmen. şimdiden nişanı düşünmekte haklısın:)

teşekkürederim cnm opuyorumnanaktan aynen şimdiden nişanı düşünüyorum fotoğrafları tam toparlayamadım aslında alyanslarımızıda ekliycem zemuszemus çünkü bu işlerde insan çok kararsız oluyormuş onu anladım o yüzden herşeyi ayrıntılı olarak ekliyorum kızlara fikir olsun diye... bir kıyafet bile inanılmaz zor seçiliyo söz için çokmu abartı çokmu basit derken bi bakıyorsun söz günü gelmiş çatmış opuyorumnanaktan

çok güzel görünüyo herşeyyyy :)
benimde bayramdan sonra sözüm var bu başlık daha bi çekti ilgimi kaydirigubbakcemile3
Elbisen ayakkabıların falan gerçekten çok şık olmuş herşey gönlünüzce olsun...

ayh cnm benim teşekkürler inşallah seninkide çok güzel olur opuyorumnanaktan seninde herşey gönlünce olur inşallahkaydirigubbakcemile2

herşey çok güzel olmuş cnm..allah senin ki gibi her gençkıza sorunsuz söz nişan nasip etsin..çünküküçücük bi sorunda insanın tün neşesi kaçıo..burda yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıylaaaa...
kocamaan mutluluklar dilerim cnm..

evet cnm haklısın inşallah gerçekten bu günlerde yaşanan sorunlar insanda derin izler bırakabiliyo ama umarım herkesinki çok güzel geçer opuyorumnanaktan

hayirli olsun canim allah tamamini erdirsin, bende insallah sözlencemde daha belli degil nezaman :( aileler tanisiyor ama benimki daha annesiyle babasina konuyu acmadi zaten suanda türkiyedeler 5 gün sonra geliyorlar :gitme: of offf :(

bence sıcağına sıcağına cesaretini toplayıp açsın zaten aileler tanışıyosa çok zor bi konuşma olcağını sanmıyorum cnm inşallah en kısa sürede sende sözlüle kervanına katılırsın çok güzel bişey opuyorumnanaktan

Back