- Konu Sahibi MmMarmelaTtT
-
Diger arkadas bu cocukla olan muhabbetimi biliyor agrixa opmesinin ertesi gunu onu karsima alip konustum bak biz sevgili degiliz sen benim guvenebilecegim biri degilsin dun yaptigim hareketten oturu pisman oldum seni tanimaya calisacagim ama cok umutlanma diye bu surecte onun cok yalanci oldugunu hatta hayatinda farkli kizlarinda oldugunu gordum konusmayi kestim. Yani aldatma ya da iki kisiyi idare etme gibisinden bir durum olmadi.Nesiniz bilemiyorum ama diğer arkadaşa haksızlık ediyorsunuz kanımca.
Kendinize dürüst olun kimi istiyorsanız diğeriyle gönül ilişkisine son verin.
Böyle durumlarda üçüncü şahıslara üzülüyorum her şeyden habersiz yazıktır.
Onun yaşi 32 bide. Ya şöyle arkadasligimiz basladiginda erkek arkadasimdan yeni ayrilmistim ve evliligi, iliskileri sorguluyordum. Bazen tavrimdan oturu cekindigimin farkinda ama onu ne kadar dusundugumun de, deger verdigimin de farkinda. En basiti emrivakilerden hoslanmadigimi biliyor supriz yapip geldiginde (ki yataktan gozumu onun telefonuyla actim) cekinerek emrivakilerden hoslanmadigini biliyorum demisti. Sana kizamiyorum tarzi bi cumle kullanmistim.Yasiniz 28 mi? Az buz degil yani, hani 20lik delikanli utangac falan yazamicam koca adam. Baskasi da var demissiniz, kaybetme korkusuyla tutusmus da ama yani yine ortada bir netlik yok. Bence net sorun artik benimle olmak istiyor musun istemiyor musun kardes diyin. Yoksa bu boyle aylar yillar gider vallahi.
Yasiniz 28 mi? Az buz degil yani, hani 20lik delikanli utangac falan yazamicam koca adam. Baskasi da var demissiniz, kaybetme korkusuyla tutusmus da ama yani yine ortada bir netlik yok. Bence net sorun artik benimle olmak istiyor musun istemiyor musun kardes diyin. Yoksa bu boyle aylar yillar gider vallahi.
Bu konusmanin sonunda kopmakta varaçık açık sormanız en mantıklısı ama kardeş demeyin bence konsepte ters
belirsizlik daha kötü ama ya. en azından olacağını ya da olmayacağını bilirsiniz.Bu konusmanin sonunda kopmakta varPeki nasil baslamali bu konusma ya cidden hic bisey bilmiyorum kafam allak bullak oluyor.
Ya isin tuhaf yani kendi hislerimi de bilmiyorum. Iki gundur bu sorulardan oturu mesela kendimi cektim konusmuyoruz o da yogun calisiyor zaten. Aslinda konusmadan da oluyormus diyorum demek ki sevmiyorum diyorum, sonra farkediyorum ki ic sesimin bile muhattabi o.
Ya gercekten oyle... Her sey o kadar masum ilerliyor ki. Eskiyi dahil etmiyoruz. Hic bir şekilde ki gecmisimizi herseyimizi konustuk cok daha onceden baska kimseye bu kadar seffaf oldugumu hatirlamiyorum. Ve sey cok hosuma gidiyor bazen bisey anlatacak unutuyor ben tamamliyorum (cunku daha once anlatmis oluyor)Çok güzel bir ask bence, şu akar yatağını bulur, daha yeni acilmis size zaten, eskiyi dahil etmeyin bu surece. Bundan sonraki adimlari onemli. Umarım mutlu sonla.biter hikayeniz.
Yok zaten oyle bir soru sormayacagim oyle bir konusma da olmayacak. Ama yasadigimiz seyin adi yok birbirimize kurdugumuz cumleler canimdan oteye gitmiyor. Bundan sikayetci degilim ama hani sanirim benim oldugunu bilmeye, benim oldugunu bilmesine ihtiyacim var. Birde mesela farkettim ya cocugun agzindan adimi duymadim hic.Böyle şeyler konuşuluyor mu hala? Uzun zamandır bu işlerin içinde değilim ama lisedeyken falan konuşuyorduk biz adını koyalım mevzularını. İki yetişkin insanın arasında bir şey başlayacaksa kendiliğinden başlar bence, şimdi biz neyiz sorusuna çok gerek kalmaz.
Oyle bisey yapmaya niyetim yok tabiki ama kaybetmekten korkup hic daha fazla yakinlasmayacagiz diye de korkmuyor degilim.Bence yazık etmeyin, güzel birsey baslamıs. İlla ki konusulmaz ki böyle seyler. Keyif almaya bakın, güzel vakit gecirin. İlla birsey söyleyecekseniz duygularınızsab eminseniz biz cok tatlı bir çift olduk bence diyin =)
Aranızdaki sey güclü, en azından ben öyle hissettim. Bir süre keyfini cıkarın. Sonrasında yakınlasmadıgınısı farkederseniz bişiler söylersiniz.Germeyin kendinizi durduk yere. Ay ne güzel seydir bu flört dönemi =)Oyle bisey yapmaya niyetim yok tabiki ama kaybetmekten korkup hic daha fazla yakinlasmayacagiz diye de korkmuyor degilim.
Aramizdaki sey gercekten guclu insallah yazik etmeyiz. Tesekkur ederim yorumunuz icin.Aranızdaki sey güclü, en azından ben öyle hissettim. Bir süre keyfini cıkarın. Sonrasında yakınlasmadıgınısı farkederseniz bişiler söylersiniz.Germeyin kendinizi durduk yere. Ay ne güzel seydir bu flört dönemi =)
Mailimi kaybettim zaten o yuzden uyeligimi kurtaramadim.Mail adresini yazinca yeni sifre geliyor der ve uzarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?