Gerçekten evlenir miyiz 1 aya?
Doğru mu bu söyledikleriniz?
İnşallah ya inşallah içime daral basıyor daral.
hiçkimse de yazmıyor ki evlenmenin kötülüğünü,insanın biraz içi soğusa..
Ah ya herkeste aynı dert. Rabbimmmmmmmmmm evleneceklere ev kuracaklara yardım eeeeeeeettttttttttt!!!!!!
(ayrıca okurken korktum ve annemi duydum gibi oldu.. :) )
Mezun olunan bölümün uzun ya da kısa dönem olmasında etkisi çok fazla diyorlar bu doğru mu erkek arkadaşınızın mesleği etkiledi mi 12 ay olmasını yoksa tamamen şans işi mi ?
İzin kullanmama işini bizde düşünüyoruz daha çabuk bitmesi için ama ama ama......
Aslında şehir de dediğin gibi çok önemli. oooooooooooooof of! şöyle yakın civarlara falan çıksa bari.
Birde askerde kavga ediliyor mu çok? Biz birbirimizi görmeyince ediyoruz sıkıntıdan,görünce akşamdan çamaşır suyuna bastırılmış gibi oluruz. Ama o kadaar ay görüşemezsek düşünemiyorum ben ilişkimizi.
Ay milletin şu ne zaman evleniceksiniz sorusu yokmu ?!! Sanane kardeşim ya sen mi kıycan nikahı sa na ne !!
Öncelikle dobralığın için çok teşekkür ederim Isparta deyince içim bir hoş oldu. Bende Ispartalıyım erkek arkadaşım orada işte.Ben Antalya'dayım. ŞU kafayı mı yedirteceksin bana cümlesi baştan sora beni bitirdi. Çok haklı gerçekten. Ya çıkamazsa? off of! Bir de benim erkek arkadaşım çok hassas ve sinirlidir. Hassas olduğundan çabuk parlar öfkesi de sinir olarak ortaya çıkar. Sinir de onu bitirir. Bir de askeriye şartları altında bizi çok zor bir süreç bekliyor.Ayrıca bu arama işi nasıl oluyor? Kimisi şanslı olup arayabiliyormuş ama nasıl? Ankesörlüden mi? Yoksa birilerinden mi? Yoksa cep tele izin mi var? (konumuna göre),Yoksa ne? :)
Ayrıca gerçekten şu sinir işini ne yapacağız bilmiyorum.Obez olsa bu kadar üzülmem.Ama şu sinirli oluşu beni bitiriryor. İlerde zarar verir mi acaba bana?:44:
en güzeli şartların uygun olmasını beklemek ,
ben senin kadar uzun değildi flört dönemim bizde tek sıkıntı paraydı
paramızı biriktirdik biraz da kredi derken 3 ayda söz nişan düğünü hallettik
inan bazı şeyleri halletmeden evlenirsen sıkıntılarda evliliğin mutluluğunu da yaşayamazsın
yaşında büyük değil nasılsa , gerçekten en güzel zaman askerlik ve iş sonrası halledersiniz
hem illa kpss olması da şart mı yani, askerliği bitirsin en azından bir şirkete falan girerse o süreçte kpssye çalışmaya devam eder
hayırlısı olsun hayırlı zamanda az daha sabret
Allah mutluluğunuzun devamını getirsin inş.
Kpss takibi şart değil ama devlete girerse daha garanti ne bileyim işte klasik kafa mıdır nedir bilmiyorum ama bir de çalışma hayatındayken ders çalışması zaten olmuyor ki çalışma hayatındaki insan bilir az çok,nefes almaya mecal kalmıyor.
Öncelikle Allah'ım sağlığını yerine getirsin en kısa zamanda İnşallah. Gerçekten ne denebilir ki aynıyız.Zaman geçmiyor gibi herşey hep aynı gibi. Yani millet uzaya geziye gidiyor,Dünya yer yerinden oynuyor.Bilmem kaçıncı seçimler geldi falan ama bi biz ilerleyemiyoruz gibi geliyor. ŞU belirsizlik mahvedecek insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?