biz kime guvenecezz kimeee

İyi geceler bende hiçbir şey yazma o sana yazarsa ona güvenmediğini ona karşı olan duygularının sağlam olmadığını söyler bitirirsin sakın işlettiğini falanda söyleme bana kalırsa

Yok Soylemem Basima Saramam onu,dediginiz Gibi Yazarsa artik bana Yazipta rahatsiz etme deyip basacam engeli o kadar aciklama Bile yapmayacam

Bunun sebebini öğrenmek isticektir mutlaka o zamanda hırsla değil sakince onla yeterince mutlu olmadığını falan söylersin bu şekilde biter güven olmazsa bir ilişki asla yürümez çünkü

Bunun sebebini öğrenmek isticektir mutlaka o zamanda hırsla değil sakince onla yeterince mutlu olmadığını falan söylersin bu şekilde biter güven olmazsa bir ilişki asla yürümez çünkü

Agir ben Okadar bile aciklama Yapmaya gerke Duymuyorym,engleyecektim ama ozman benim.yaptigimi anlar

Artik bana kafana estigi gibi yazma rahatsiz.oluyorum Gibi bisey yazacam merakindan kudursun öküz,ne oldu derse skldm Bu Durumdan keyfin istegince yazabilecegin.baska.birini.bul.daha.da.rahatsiz etme.beni.deyip engeleyecem.

Sanslisiniz evlenmeden gerçek yzuu gormussunuz.iyiki isletmissiniz bana gore ya evliyken çocuk olsa böyle birseyi ogrenseydiniz allah korumuş.

Cok sukur Allahima,boyle bi Pislikten hersey.beklenir,megerse ikinci Hatti Varmis Facede whaspta olmayan adam deMekki ordan yurutuyo Acgozlu hayvan
Onune bak bosver iyi olmus gordugun boyle adamlara yillarini verenler var boyle adamlardan cocugu olanlar var yat kalk sukret

Bende bu aldatılma olaylarından dolayı çok korkuyorum evlilikten hele ki şu sosyal medya yok mu aaah ah

6 ay da birisini zaten tanıyamazsın ki. Ayrıca işletmek vs çok çocukça. Seninle olmak isteyen olur, olmak istemeyen de aramaz sormaz bu kadar net. 6 ay biriyle konuşulmuş diye kimse bu kadar karamsar olmamalı yahu. Burada elbette aldatma kandırma sorunlar vs yazılacak. Burası bdv çünkü. Onun dışında hepimizin evlilik yaşantısı kötü değil. Karamsar olma

6 AY NEKİ...İNSANLAR YILLARINI VERİYOR ÇOLUK ÇOCUK HATTA TORUN SAHİBİ OLUYORDA BÖYLE ŞEYLER BAŞLARINA GELİYOR..YOLUN ÇOK BAŞINDA ANLADIĞIN İÇİN ÇOOK MUTLU OLMAN LAZIM....

Ne güzel işte, sonuç irtibari ile, sana bir tecrübe olmuş.

hayatt devam ediyor yolunuza devam edin. yine böyle süslü laflar söylerse he yaw he diyerek geçiştirin bence..çok ciddiye alınacak biri gelmedi bana.

Ah tatlım benim çok üzüldüm adına. Öncelikle burada bahsi geçen erkekler ve senin eski sevgilin toplumun yüz karaları. Onlar gibi olmayan sürüyle erkek var güven bana ve aşka küsme. İkincisi 6 ay diyorsun ama 6 sene de geçse aynı çatının altına baş sokmadan tanıyamazsın kimseyi. Harikadır dersin evlenirsin ve aldatılırsın. Bir çeşit kumar. Ama en azından doğru karar vermek için fazlasıyla ince eleyip sık dokumak gerekiyor. İnciğine cinciğine kadar araştırıp deneyeceksin. Seni aldatsın diye yollarını açacaksın, geniş olacaksın, sıkmayacaksın ki bakalım aldatıyormu. Zararın neresinden dönsen kardır canım benim boşver o boyu posu devrilesiceyi.. Unutursun, hepimiz ne acılar çektik de unuttuk. Rabbim karşına hayırlısını çıkarsın.

Kizlarr desteginiz Icin tsk ediyorum,onun yazmasini beklemeden aksam Yazip bitircem,

Mesaiden gelir gelmez kendini Faceye atti.okuz bana.hala.yazacak uc gun oldu yeterr tahammul.edemiyorum.nefret ediyorum.ondan

Allahimm.cok buyuksun,yazdiii kizlar ben yazmadan yazdii slm nbr diye

Ya normal.muhabet edecek ya da bitti mi doyecek baska biri mi.var deyip o mu bitircek

Ben napiyim ne.olur bi akil verin

3 gun de sen yazma o halde!

Ben biran ononce bu Hayvana Yol Vermek Istiyorum ,o.yazmasaydi ben.yazacaktim.ki allah kalbimin temizligine ben.yazmadan onu Yazdirdi bana bugun bu is bitecek

O kkopegi umursamamis gibi davrancam
Nezamn bana.kafana.esince yazmaktan vazgececeksin.ben.artik.bu.durumdan.rahatsizim sende.beni.daha.fazla.rahatsiz.etme ,kendine baska.bi eglence bul diyecem kiviracak.soyle boe senden aciklama.istemiyorum yeteri.kadar.zamanimi.caldin dahasina.gerek.yok hoscakal yazacam engelleyecem

Faceden isletigimi düşünur mu.bukadar sert bi tepki.verince sadece Ondan endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…