İyi geceler bende hiçbir şey yazma o sana yazarsa ona güvenmediğini ona karşı olan duygularının sağlam olmadığını söyler bitirirsin sakın işlettiğini falanda söyleme bana kalırsa
Bunun sebebini öğrenmek isticektir mutlaka o zamanda hırsla değil sakince onla yeterince mutlu olmadığını falan söylersin bu şekilde biter güven olmazsa bir ilişki asla yürümez çünkü
Cok sukur Allahima,boyle bi Pislikten hersey.beklenir,megerse ikinci Hatti Varmis Facede whaspta olmayan adam deMekki ordan yurutuyo Acgozlu hayvanErken gormussun iste ne guzel
Onune bak bosver iyi olmus gordugun boyle adamlara yillarini verenler var boyle adamlardan cocugu olanlar var yat kalk sukretCok sukur Allahima,boyle bi Pislikten hersey.beklenir,megerse ikinci Hatti Varmis Facede whaspta olmayan adam deMekki ordan yurutuyo Acgozlu hayvan
Uzulmeyeyim Diyorum deymez serefsizin biri icin diyorum.ama icim cok aciyor,6ay benle Konustu etti,son Zamanlarda ilgisi azaldi facden islettim kopekk nasil Konusuyo Nasil asiliyor,tel istedim megerse ikinci hatti varmis Tel verdi bastim engeli
Allah sukur gercek yuzunu gordum gec olmadan. burda okuduklarim Aldatmalar Yalanlar dolanlar evlikten korkar oldum,bu zamanda nasil guvencez biz Nasil Yuva kurucaz,nie acgozlu yamyam Bu erkekler
Kendimi kandirilmis hissediyorum o okuze nasil Inandim nasil nie konustum 6ay yaziklar olsun banada Taniyamamisim(((
Ah tatlım benim çok üzüldüm adına. Öncelikle burada bahsi geçen erkekler ve senin eski sevgilin toplumun yüz karaları. Onlar gibi olmayan sürüyle erkek var güven bana ve aşka küsme. İkincisi 6 ay diyorsun ama 6 sene de geçse aynı çatının altına baş sokmadan tanıyamazsın kimseyi. Harikadır dersin evlenirsin ve aldatılırsın. Bir çeşit kumar. Ama en azından doğru karar vermek için fazlasıyla ince eleyip sık dokumak gerekiyor. İnciğine cinciğine kadar araştırıp deneyeceksin. Seni aldatsın diye yollarını açacaksın, geniş olacaksın, sıkmayacaksın ki bakalım aldatıyormu. Zararın neresinden dönsen kardır canım benim boşver o boyu posu devrilesiceyi.. Unutursun, hepimiz ne acılar çektik de unuttuk. Rabbim karşına hayırlısını çıkarsın.Uzulmeyeyim Diyorum deymez serefsizin biri icin diyorum.ama icim cok aciyor,6ay benle Konustu etti,son Zamanlarda ilgisi azaldi facden islettim kopekk nasil Konusuyo Nasil asiliyor,tel istedim megerse ikinci hatti varmis Tel verdi bastim engeli
Allah sukur gercek yuzunu gordum gec olmadan. burda okuduklarim Aldatmalar Yalanlar dolanlar evlikten korkar oldum,bu zamanda nasil guvencez biz Nasil Yuva kurucaz,nie acgozlu yamyam Bu erkekler
Kendimi kandirilmis hissediyorum o okuze nasil Inandim nasil nie konustum 6ay yaziklar olsun banada Taniyamamisim(((
sen onu hala istiyorsun..
Allahimm.cok buyuksun,yazdiii kizlar ben yazmadan yazdii slm nbr diye
Ya normal.muhabet edecek ya da bitti mi doyecek baska biri mi.var deyip o mu bitircek
Ben napiyim ne.olur bi akil verin
3 gun de sen yazma o halde!