Uzulmeyeyim Diyorum deymez serefsizin biri icin diyorum.ama icim cok aciyor,6ay benle Konustu etti,son Zamanlarda ilgisi azaldi facden islettim kopekk nasil Konusuyo Nasil asiliyor,tel istedim megerse ikinci hatti varmis Tel verdi bastim engeli
Allah sukur gercek yuzunu gordum gec olmadan. burda okuduklarim Aldatmalar Yalanlar dolanlar evlikten korkar oldum,bu zamanda nasil guvencez biz Nasil Yuva kurucaz,nie acgozlu yamyam Bu erkekler
Kendimi kandirilmis hissediyorum o okuze nasil Inandim nasil nie konustum 6ay yaziklar olsun banada Taniyamamisim(((
Bastan anlayip s...i cekmen iyi olmus. Zararin neresinden dönersen kârdır.Uzulmeyeyim Diyorum deymez serefsizin biri icin diyorum.ama icim cok aciyor,6ay benle Konustu etti,son Zamanlarda ilgisi azaldi facden islettim kopekk nasil Konusuyo Nasil asiliyor,tel istedim megerse ikinci hatti varmis Tel verdi bastim engeli
Allah sukur gercek yuzunu gordum gec olmadan. burda okuduklarim Aldatmalar Yalanlar dolanlar evlikten korkar oldum,bu zamanda nasil guvencez biz Nasil Yuva kurucaz,nie acgozlu yamyam Bu erkekler
Kendimi kandirilmis hissediyorum o okuze nasil Inandim nasil nie konustum 6ay yaziklar olsun banada Taniyamamisim(((
Hic oyle 'gidiyorum, hayatima devam edecegim' vs yazmayin.
O gidecegi yere gitmis, hayatina devam etmis, size sormus mu?
O da cevaben bir seyler yazar da icinizi dokebilirsiniz saniyorsunuz, ofkenizi kusmak istiyorsunuz.
Ama ne sizin yazdiklarinizla 'tuh ayip etmisim' der boylesi...
Ne de siz icinizi bosaltip rahatlarsiniz.
Ne soyleseniz uste cikar, daha beter hissedersiniz.
Zaten ona aciklama borcluymus gibi atacaginiz adimi haber vermeniz basli basina pismanlik sebebi olur.
Sakinlesince 'neden tekrar muhatap olmusum' diye cok kizarsiniz kendinize.
Suan Bile Oyle ofkeliyim ki zor tutuyorum kendimi,aynen.dediginiz.gibi.biraz.saysam rahat edecekmisim Gibi Geliyor bazende degmez O kopekle Muhatap olmaya diyorum,
Peki bana yazarsa ki yazacak nasil bi tepki vermem Iyi OlUr onu.nasil ezerim
Kotu haber, ne derseniz deyin onu ezemezsiniz.
Hirsiza hirsiz, arsiza arsiz demekle onu utandiramazsiniz.
Cunku ya kabul etmez ya da umursamayacak kadar yirtilmistir ar damari.
Yani flort meraklisi bir erkek bu huyunu yuzune vurdunuz diye kendini kotu hissetmez.
Bilakis arkadas cevresinde ovunuyordur rehberindeki ve hesaplarindaki kizlarla.
Sizi kaybetmekten korksaydi zaten daldan dala konmazdİ, bu durumda yoklugunuzu umursamayan birine nasil kotu hissettirebilirsiniz ki?
En iyisi tum iletisim yollarini kapatarak onunla muhatap olmamak.
Sadece en asil yol bu oldugu icin degil, baska careniz yok.
O kimleri aldatti, kimlerden ne beddualar duydu kim bilir, soylenenleri umursuyor olsa devam eder miydi?
Bende aldi hemde ole bir aldiki
Ben dusundum bana Ulasamamasi icin bbutun kapilari kapatmYi,ama bu isletme Olayindn sonra Ben suphelebirse diye bisey yapamadim,disarda karsilacAbilecegim biri
Iyi kotu bisey yazip bitirmek istiyorum ama ne Yazmaliyim eger yazarsa, yazmazsa zaten tk kelime yazmam
Yazdiginda da guclu umursamaz imaji Verip Engellemek istiyoeum ama ne demeliyim
Uzulmeyeyim Diyorum deymez serefsizin biri icin diyorum.ama icim cok aciyor,6ay benle Konustu etti,son Zamanlarda ilgisi azaldi facden islettim kopekk nasil Konusuyo Nasil asiliyor,tel istedim megerse ikinci hatti varmis Tel verdi bastim engeli