• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz kasımda ewlenmek istiyoruz fakat aileler mantıksız buluyor :(

glshsn

gülşah
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
65
0
86
35
Isparta
2 ay önce nişanlandık ve ertesi gün nişanlım balıkesire astsubay eğitimine gitti...ağustosda 15 günlük izine gelicek tekrar eğitime gidecek 1 ay boluda 1 ay da istanbulda olucak...kasımda gelecek 15 günlük izine tekrar balıkesire gidecek ve 6 ay balıkesirde kalacak bizde bu 15 günlük izin sürecinde düğünümüz olsun istiyoruz eşyalı ew tutup balıkesirde 6 ay birlikte kalalım diyoruz ama aileler istemiyor 2011in mayısında nişanlımım ataması olacak o zamana kadar bekleyin mayısta yapalım düğünü düyorlar sizce biz mantıksız mı düşünüyoruz?????

bende aileleriniz gibi düşünüyorum.. ne gerek var eşyalı ev tutumaya fln...
iki kere iş ataması olsun eşyanıda al isteidğin gibi yerinde belli olsunn

çok zor cnm o hazırlıklar birkere oluyorr

ailenin sana yardım edebilmesi içinde yakınında olman laızm bencede bekleyin

acele etmeyin

sindire sindire, tadına vara vara evlenin . bir kere evleniyorsunuz inşallah.

ailelerin sözünü dinlemekte de fayda var :icecream:

tşkkr ederim arkadaşlar fikirleriniz için....ama böyle beklemek çok zor ya zaten 7 yıldır bekliyoruz..hem ewlensekte çok eşya almayacağız biz sadece oturma grubu ve yatak odası takımı alacağız çok ayrıntı eşya falanda almayacağız...biz nişanlımla hiç ayrı kalmamıştık bu kadar çok zor geliyor ayrılık

7 yıl beklemişsiniz 7 ay daha sıkın dişinizi. bu zamana kadar hiç ayrı kalmamışsınız , biraz hasret daha iyi olur :lepi:

Bu kadar aceleye getirmenize gerek yok bence de.
7 ay sonra herşey istediğiniz gibi olur tam olur. Bütün eşyalarınızı alır, kurulu düzeniniz olur.
Azıcık daha sabır inş.

Bencede aileler haklı, 7 sene bekleyen 7 ay hayli hayli bekler,
hem herşey istediğiniz gibi olacak o zaman Allahın izniyle.
Ne gerek var ki şimdi mobilyalı ev tutup sonra yine masrafa girip taşınmak?

Hayırlısı olsun hakkınızda. a.s.

aslında herkes aileler olarak düşünmüş ama ben sana hak veriyorum. bu hayat sizin nişanlanmak evlenmeye adım atmaktır benim için. bir kaç yıl beklemişsin birazdaha bekle mantığı bana ters gelyor. Bekledikçe giden ömür sizin. bu güzel günlerde yanyana olmayacaksanız hayatın ne anlamı var :(

ben de aileleriniz gibi düşünüyorum.neden kaptı kaçtıya getiriyorsunuz ki.onlar düğünlü dernekli ev kurarak adam gibi olsun istiyorlar anladığım kadarıyla. ben de onları mantıklı sizi mantıksız buluyorum.hem ortada henüz oturmuş bir iş yok ev yok siz evlendiğinizde çevre demeyecek mi bunların acelesi neydi neden apar topar evlendiler.emin ol onla ilgili bile can sıkıcı yorumlar yaparlar.milletin ağzı torba değil.

aileler mantıklı düşünüyor:)bi ev kolay oluşturulmuyorr..şuanda yeni evimizi yaptık düğünüm 2 hafta sonra...gerçekten çok zor ev kurmakk özellikle 6 ay sonra taşıncaksanız inanın zuluum gibi olurrrr...bence tam tayini çıksın öle evlenin 6 ay hemen gelip gecer:)

aslında herkes aileler olarak düşünmüş ama ben sana hak veriyorum. bu hayat sizin nişanlanmak evlenmeye adım atmaktır benim için. bir kaç yıl beklemişsin birazdaha bekle mantığı bana ters gelyor. Bekledikçe giden ömür sizin. bu güzel günlerde yanyana olmayacaksanız hayatın ne anlamı var :(

sana katılıyorum arkadaşım boshayallersmile
aileler mantıklı düşünüyor ama ahh bu kalbimiz boshayallersmile ayrı kalınınca o an istenilen tek şey beraber olmak oluyor.

bizimde bu ay içinde nişanımız var.düğünü de seneye yapacağız.sözlüm de bir an önce evlenmek istiyor ama ben yapılan bi evimiz var onu beklemek istiyorum.ona göre alayım eşyamı diye düşünüyorum.
ayrılık gerçekten zor.biz aynı işyerinde çalışıyoruz ama yetmiyor.deli gibi sevince gözün birşey görmüyor her söylenilen söz batıyor.
ama bazen aşkı bir kenara bırakıp mantıkla hareket etmek gerekiyor.bence siz de aileleri dinleyin

ilgilenen herkese çok tşkkr ederim inanın çok mutlu ettiniz beni....çoğunluk ailelerden yana olmuş ewet aslında mantıklı olanı öyle ama ben yinede nişanlımsız geçen günleri istemiyorum o da çok istiyor kasımda düğünümüzün olmasını çünkü eğitim boyunca strese giriyor bana çok ihtiyacı olduğunu söylüyor kıyamıyorum ona o benim en kıymetlim dünyaya bin defa gelsem yine nişanlımı sewerdim..........allah hepinizin gönlüne göre versin herkese ömürlük sewgi huzur nasip etsin inşallah

Ailelerinize katılıyorum.
7 ay için ev kur diz sonra boz taşın bunlar kolay gibi görünüyor ama kolay işler değil.
Belki nikah olabilir hani rahat görüşmek için ama düğün ve kurulu ev vaktinde olmalı bence.
Siz heyecanlanıyorsunuz anlıyorum az daha sabır :)

Back