canım ben son 3 buçuk ay oturdum çalıştım. ama evden hiç çıkmadım. sabah erken kalkıp kahvaltı ev işini bitiriyordum erkenden,sonra hemen derse oturuyordum akşama kadar çalışıyordum, oldu çok şükür nasiptede varmış oldu, Rabbim isteyen herkese gönlüne göre nasip etsin canım ya
Amin yavrucum valla millet ddershaneye gidiyor 1 yıl boyunca çalışıyorda olmuyor helal olsun sana.
Kaç puanla yerleşmiştin?
85 küsürdü canım ama kendi bölümümden yerleştim. adalet mezunuyum canım. çok istemek gerek canm ya ben susamış gibi ders çalışıyordum 3 ay boyunca :))
Ne güzel kuzucum ya çok sevindim valla.
16 ağustosta bursada nikah, 21 ağustostada samsunda düğün baya yorulucam yani :)) seninki canım ne zaman
Aynen bebeğim o solaryumda çok kötü.
İnsanın psikolojisi bozuluyor ya.
Ölmeden tabuta giriyorsun gibi birşey valla
Bi kere girmiştim ay bi daral geldi ölüyorum sandım yarım saatte çıktım
sağol canım benimmmözgem öğle arasına çıkıyoruz canım gelince konuşuruz gene
29 agustos nikah ve dış çekim 14 eylül düğün az kaldı günlerimiz hayırlısı ile
solaryuma giriyorum bende yarın 3 senans olacak
Nasıl kuzum iyi bronzlaştın mı
çok değil ama fark var görenler anlıyor yarın 3 senans 10 dk olacak artık ondan sonra başlar diye tahmin ediyorum
kuzularr kuzularrr napıosunuz sıkıldım yaaa
Artık bende düğüne yakın gideceğim meccbur kuzum ama ben çok daralıyorum felaket oluyorum
aramızda kalsın bende çok korkuyorum :18: hem çok o dakikalar bana geçmıyor
Aynen bende öyle oluyorum ya ve sanırım bende panik atakta var kendiliğinden hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyorum
gittiğim salon bugun kapalı ondan yarın gidecem daha korkusu şimdiden başladı
bide başladım yarım bırakmak istemıyorum zaten iki gün üst üste girdim bütün gün guneş yanığı gibi acı çektim hemde bi
Yanında biriinide götürüyor musun kuzum götür bence.
yarın gelecek kimse yoktek başıma korku filmi gibi oluyor
Ayy zaten Son Durak diye korku filmi vardı onun bi sahnesinde 2 kız solaryumda ölüyordu ahaha
Ayy zaten Son Durak diye korku filmi vardı onun bi sahnesinde 2 kız solaryumda ölüyordu ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?