biz gelinler de azıcık cadoloz muyuz acaba

allah canini almasin:KK70: beni de en sinir eden konu enlendigimden beri korunma kizim diye nasihat vermesi.hayir bi tek o degil sulale korunma korunma diyip duruyo.SIZENE GERZEKLER diye bagirasim geliyo ama iste....
iyi sana gene kaynana bana babannesi diyordu ilaçla korunma sonra kısır kalırsın çocuğun olmaz önce çocuk yap sonra korun derdi bide :)

bana en yakin kisi olan annem bile daha bu konuda agzini bile acmamistir lakin bunlarin dilinden dusmuyo. utanma cekinme de yok yani:KK70:

her zaman söylerim kız anneleri daha yuva yapıcı ve olumludur.
ama oğlan anneleri hep sorun hep sorun.
kız anneleri evladım huzurlu olsun ağzının tadı yerinde olsun
ama oğlan anneleri
benim dediğim olsun
gelin benim istediğim gibi giyinsin
benim istediğimi yesin içsin
benim dediğim yere gelsin gitsin
benim istediğim yemeği yapsın
bana hizmet etsin yüzü gülsün misafirime izzeti ikramda kusur etmesin
kulum olsun kölem olsun
bana torun doğursun benim istediğim adı koysun (ki cinsiyet fizik ve huyuna varasıya sipariş almıştım şişman uzun boylu iştahlı bir oğlan )
ama asıl can alıcısı
OĞLUM ONU HİÇ SEVMESİN :KK70:

Kızlar sizi okudum ve kızmayın ama biraz mutlu oldum yalnız değilmişim diye, herkes aynı şeyleri yaşıyor aşağı yukarı herhalde. bizde kayınvalidemlere arabayla yarım saat uzaklıktayız, hafta sonları gittiğimizde hep burada kalın diyorlar. başta ben birşey diyemiyordum içimde gün sayıyordum zamanı gelsin de evimize dönelim diye, ama eşimle konuştuktan sonra sağolsun anlayışlı oldu, artık iki haftada bir gitmiyoruz daha çok aralıklı gidiyoruz ve 3 gün yerine 1 gece kalıyoruz. bu defa da neden gelmiyorsunuz ne işiniz var arayı iyice açtınız diyolar. hiçbirzaman herşey dört dörtlük olmuyor yani.

sürekli şikayet eder konuma geliyoruz sonra kendimizi cadaloz hissediyoruz. herkes ince düşünceli olsa hiçbir sorun yaşanmayacak aslında.

Ah o icimdekileri bi soyleyebilsem cadaloz olucam da, cok nadir cevap verdigim icin ve verdigim zaman da gayet usluplu kibar kibar itin poposuna sokmayi basarabildigim icin benden iyisi yok :)

Ama bide bana sor.. politik davranmaktan imanim gevredi .. :)

X