• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz devamlı zina yaparız!

araştır goha eğer sanmıyorsan emin olmuş olursun :))))))

hımm her yerde kitabından alıntı olarak yer alıyor.

ben neden uydurmadır dedim,
geçenlerde ortaya atılan "bademleme" tanımı nedeniyle, adamın üzerine attılar, adam açıklama yaptı ya, ondan dolayı. Netice söylemediği şeyi de üzerine atmak doğru değil.

yoksa Cübbelinin fikirlerinin benim nazarımda zerre kıymeti yoktur.

Bu bir hayat gorusudur.
Isıd kafası diye asagılamaya hakkınız yok.
Bende halay çekmek,Dugunlerde oynamam erkeklerle tokalasmam.kimseyi de ilgilendirmez bu benim hayatım benim degerlerim.
Daha bu sabah sitede iki unlu yonetmenin malibu da evlendikleri vardi.orda cpgu arkadaş lütfen arkadaşlar herkesin kendi tercihi diyor.,ama iş madalyanın obur ucuna gelince hemen yapıstırıyorsunuz yaftayı isid kafası oda iyimiş,güzelmiş.
Ama kafa kesen adamlarla kendi dinini yasamaya çalışan insanları aynı kefeye koymak neyin kafası acaba?

Bu bir hayat gorusudur.
Bende halay çekmek,Dugunlerde oynamam erkeklerle tokalasmam.kimseyi de ilgilendirmez bu benim hayatım benim degerlerim.
Daha bu sabah sitede iki unlu yonetmenin malibu da evlendikleri vardi.orda cpgu arkadaş lütfen arkadaşlar herkesin kendi tercihi diyor.,ama iş madalyanın obur ucuna gelince hemen yapıstırıyorsunuz yaftayı isid kafası oda iyimiş,güzelmiş.
Ama kafa kesen adamlarla kendi dinini yasamaya çalışan insanları aynı kefeye koymak neyin kafası acaba?

Güzel kardeşim,,insanların hayat tarzına kimse bişey demiyor zaten..
Burada masumca oynanan ve bizim kültürümüzde olan bir oyun için zina derse birisi orada dur denir..
Yoksa düğüde halay çekmemek yada erkekle tokalaşmamak kişinin kendi kararıdır..

Bu bir hayat gorusudur.
halay çekenlerin zina yaptığı bir idareci görüşünü kabul etmem saygıda duymam kusura bakmayın o kadar rahat biri değilim

Bu bir hayat gorusudur.
Bu bir hayat görüşü değildir. Hayat görüşü olan sizin düğünlerde halay çekmeyi tercih etmemeniz. Sizi aşağılamaya, size IŞİD kafalı demeye hakkımız yok. Çünkü siz bize herhangi bir ithamda bulunmuyorsunuz.
Halay çekmezsiniz, erkekle tokalaşmazsınız.
Ben inançsız biri olmama rağmen, muhafazakar çevreden bir erkekle tanıştığımda, o uzatmadığı sürece elimi asla uzatmam. Kişinin o şekilde bir hassasiyeti var mı yok mu bilemem çünkü. O uzatırsa tokalaşırım, uzatmazsa baş selamıyla yetinirim.
Bana hakaret etmediği sürece kişinin görüşü beni bağlamaz.
Amaaaa halay çekemek zina demek, halay çeken insanlara zina yapıyorsunuz demek ve evet bu hem IŞİD hem Boko Haram kafasıdır. Zira zinanın ispatlanması halinde İslam Hukukunda hükmü bellidir.
Siz halay çekmeyi zina olarak mı görüyorsunuz, yoksa dini hassasiyetleriniz gereği uygun mu bulmuyorsunuz?
Bakın bu ikisi başka başka şeyler.
Olabilir. Örneğin islami kesimde pek çok aile kadın-erkek karışık düğün yapmaz, hatta katı yahudilerde de durum aynıdır, arada perde gerilir falan.
Ben beğenmezsem o ortama girmem. Bunlar kişisel görüşler ama iş bana zina yapıyorsunuz denmesine gelince orada da lafımı esirgemem.
Onunki hayat görüşü de bizlerinki Cin Ali serisi değil, bizim hayat görüşümüz de bu. Kimsenin bize zaniye deme hakkı yok (siz diyorsunuz manasında demiyorum, müdürün söylediğini aktarıyorum)

çözdüm niye sürekli seks düşündüklerini.Başlangıçları yanlış :KK8::KK48:

'Ahlaklı çocuk için cinsel ilişki sırasında şeyhinizi düşünün'

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Okudan’ın cinsel ilişki sözleri şoke etti.

http://www.birgun.net/haber-detay/a...liski-sirasinda-seyhinizi-dusunun-105658.html

Bu zat bide okumuş haa tühhh yazıklar olsun verdiği cevaplara bak..
Kendi sevişirken acaba ne düşünüyor sormalı,en seksi kadınları düşünmüyorsa bende hanım değilim

Bu bir hayat gorusudur.

Yahu adam halay çeken zina yapar diyor, zina yani zina. Toplumumuzda milyonlarca düğünlerde halay çeken insana zina yapıyorlar diyor. Farkındasınız dimi? Zina yapıyor dediği kişi benim, sensin, annnemiz, babamız, sevdiklerimiz. Bu mu düşünce, buna mı saygı gösterelim?

Zina, evlilik bağı olmaksızın ergen bir erkeğin ergen bir kadınla isteyerek yaptıkları cinsel birleşmeye denir. İslami tasviri bu. Bakınız altını çize çize diyorum, cinsel birleşim.

Elele tutuşmayı cinsel birleşimle bir tutan kafaya saygı duymaya devam edin siz, ben duymuyorum. Bu adamlar eğitimci olmamalı, haa çok istiyorsanız alsınlar kendi kafalarındaki okullarda eğitimci yapsınlar ama benim çocuğumu okutamaz böyle bir kafaya sahip adam.

Bu bir hayat gorusudur.
Kıyaslaman bildiğin Dehşet-ül Vahşet canım(!)
Halay çekip çekmemek te tercih meselesi diyoruz, sen ister çek ister çekme, bizim Anadolu kültüründe var olan birşey..
Türkler müslümanlıkla birlikte Araplığı da mı kabul ettiler? Bizim neden haberimizi yok?
O adamın söyledikleri çok tehlikeli, sonra o nesiller ki sallanandan uman tipik sapık olarak karşımıza çıkıyor.. O adam gibilerin söyledikleri çocukların hayatını mahveder uygulamaya geçse Allah korusun.
O adam ışid kafasının önde gideni, 4x4 çekeri..
Bahsettiğin yönetmenlerde bildiğimiz kadarıyla bir biri ile evlenmiş, yani birilerinin çocuklarına tecavüz etmemiş..

Bu bir hayat gorusudur.
Benim (misal) 5 yaşındaki kızımı, 10 yaşındaki kardeşimi, 15 yaşındaki kuzenimi "zina yapıyorlar" diye yaftalıyorsa pekala laf ederim. Kendi çocuğunu istediği gibi, istediği değerlerle yetiştirir, kimsenin laf etmeye hakkı yok. Ama benim aileme laf etmeye de onun hakkı yok.

Bu bir hayat gorusudur.

ben demek istediğinizi anladım aslında.
ama özgürlükler ülkesinde yaşamıyoruz maalesef.
bu haberler nedeniyle bir yerlerde namus cinayeti işleniyorsa kişisel fikirlere saygı duymak pek mümkün olmuyor.
yoksa bu kişiler kimsenin takmayacağı kişiler olsa he deyip geçerim ben şahsen.
ama buna bakarak birileri çocuklarını okuldan alacak, buna bakarak birileri kardeşini çocuğunu dövecek, ileri gidip cinayet işleyecek.
çok zor değil bu çeşit bir özgürlüğün getirilerini görmek.

bir de işin içine din girince, yani bu benim kişisel görüşüm demiyor ki kişi, bu diyor dinde böyledir. o zaman da muhalefet etmek görev oluyor dinini önemseyen kişiye. zira benim inandığım dinde zina tanımı gayet net, ki onda bile zinanın kesin kanıtlanmadığı durumda beyan esastır, kimse kimseyi zina ile suçlayamaz, suçlarsa ve kanıtlayamazsa o kişi ceza alır. bu işler böyle canım, öyle çamur at izi kalsınla olmuyor.

bana gore bu gunahdır bu zinadır demek var bide millete karsı soylemek var hem insanlar kendilerine gore yanlıs gelen seyi kendileri yapmasın insanları yargılayıp gunahkar konumuna dusurmelerinde hata var..valla artık millete bu konuda cevapda verip tartısmamak lazım cehenneme gitmek istiyorum ben ondan yapıyorum deyip gecicen poff ne tartısıcan bosuna:KK47:

Bu bir hayat gorusudur.

Hayat görüşün/görüşümüzde düğünde oynamak veya halay çekmek yoktur. Yine aynı şekilde düğünde oynayan, halay çeken kişininde kendi görüşüdür. Kimse kimsenin oynamasına karışmazsa zaten sorun olmayacak. Oynamayanların görüşüne saygı duyulması gerektiği kadar oynayanlarınkinede saygı duyulmalı. Ne zaman ülkece bunu kabul edersek o zaman çatışmalar biter ama bu da diğer şeyler gibi hayal...

Back