• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz devamlı zina yaparız!

Aaaa şunu unutmuşsun

Eki Görüntüle 1813577

Bu adamı hapse atsınlar, zinaya teşvik ediyor zorla insanı
mahmut-tuncer-caps-39-leri-nbsp--730760.jpg

Şok şok, düğünde Ankaralı Namık türküleriyle zina yapan cemaat polis tarafından biber gazı ile etkisiz hale getirildi, ortalığı toza dumana katan cemaatin halay çeke çeke tenhaya doğru gittiği bildirildi.

55eb3276f018fbb8f8b1a58d.jpg

resmi nikahlı karısından haberli- habersiz "dini" nikah ,"muta" nikah "bıdı bıdı" nikah adına fingirdeşmeler zinanın en büyüğü değil mi? Zinayı yasaktan çıkaranda sizinkiler değil mi ?
sen ne yaparsan yap insanlar hakkında düşündüğünde beyin zinası değil mi ?
Siz beyinsizler Allah'ı mı kandırıyorsunuz.Yaptığınız pisliklere dini kılıfa uydurma çabalarıyla her türlü pisliği yapıp namuslu insanlara hakaret edip,iftira atarak.
Siz bu sözlerinizle Allah'ın huzurunda hesap vereceksiniz.
Orada parti yok,siyasiler yok.

resmi nikahlı karısından haberli- habersiz "dini" nikah ,"muta" nikah "bıdı bıdı" nikah adına fingirdeşmeler zinanın en büyüğü değil mi? Zinayı yasaktan çıkaranda sizinkiler değil mi ?
sen ne yaparsan yap insanlar hakkında düşündüğünde beyin zinası değil mi ?
Hayır kim demiş zina diye günaha girme
La hevle Vela töbe töbe:KK53:

Vallahi ben bu Yeni Türkiye'yi çözemedim, her gün ayrı bir cücük beyinli dehşetengiz bir açıklama patlatıyor. Millet birbirine tecavüz ediyor çıt yok ama düğünde elele tutuşmak zinaymış :KK45: Tecavüz normal ama kadın erkek elele oynarsa orda dur.

Tvler ahlaksız dizi ve program dolu, tecavüz, sapkınlık had safhada, kadın ve çocuk şiddeti katlanarak artıyor ama olsundu, bunlar mesele değildi önemli olan zinadan kaçmaktı. Kadını kapa paketle koy köşeye, başka türlü dünya yaşanılası bir yer olamaz zaten, mesaj bu :KK14:

Okey abi okeeeey...

aslında çok mantıklı, şöyle ki,
bazı kesimin takip ettiği medya kanallarında senin bahsettiğin güncel olaylar zaten hiç yer almıyor, ya da sansürlenerek yer alıyor.
ama bu tarz demeçler dakikalarca veriliyor, üzerine tartışma programı yapılıyor vs, tam olarak algısı bozuluyor kişinin.
ki bir de dini duygulara dokununca, araştırmaktan ve okumaktan bihaber yurdum müslümanları için hazır bir dogma daha doğmuş oluyor. kişiler için bir ayrıştırma aracı daha ortaya çıkıyor. kişi de en mükemmel müslüman olarak hemen bu kuralı hayatına yediriyor, kızını bu tarz bir kurstan/aktiviteden alıyor, be çok çok değerli ve mükemmel bir iş yapmış olarak cenneti hakediyor.
yoksa haksızlığa karşı durması falan gerekecek, kula kulluk etmeye isyan etmesi gerekecek falan, kişiye de zor yani, böylesi daha kolay...

bu arada verilen caps lerin uydurma olduğunu düşünüyorum, bakın bazı kesimleri okumuyorlar araştırmıyorlar diye eleştirirken aynısını siz de yapıyorsunuz. Cübbeliyi hiç sevmem ama bu tarz sapıkça laflar edeceğini sanmıyorum.

Etmiş mi harbiden?

bu arada verilen caps lerin uydurma olduğunu düşünüyorum, bakın bazı kesimleri okumuyorlar araştırmıyorlar diye eleştirirken aynısını siz de yapıyorsunuz. Cübbeliyi hiç sevmem ama bu tarz sapıkça laflar edeceğini sanmıyorum.

Etmiş mi harbiden?
araştır goha eğer sanmıyorsan emin olmuş olursun :))))))

Back