Biz devamlı zina yaparız!

Hayyal

Doruk♥
Pro Üye
4 Temmuz 2008
5.767
14.790
773
Biz devamlı zina yaparız...

Düğüne gittiniz, İslam’a uygun
nasıl oynanır?...

*

Anadolu lisesi müdür yardımcısı
el ele tutuşarak oynamanın “zina” olduğunu açıkladığına göre, siz oynadığınızı zannedersiniz, o arada “zina” olmuştur...

*

Bir defa daha kemancı “gıy” der demez oturduğun yerde kalçan oynuyor... Kafanı da kalçana uygun salladın mı, bu “zina günahına niyet” manasınadır...
Ritim düm-tek derken...
Piste doğru giderken, cehennem ateşine atıyorsun kendini...
Yani bizler düğünlerde
“zina” yaparız...

*

Dünür, damat, kızın halası, oğlanın eniştesi, elti...
El ele tutuştular mı “zina” halindeler, kaynana da geliyor bakmışsın “zina”ya atacak kendini...
Düğün dediğin; grup seks...

*

Sadece bir müdür yardımcısının kafasıdır deyip geçmeyin... Bu ülkenin cumhurbaşkanı “camdan (kadın mıdır kız mıdır) gelişlerine” baktığında... Ya da hükümet sözcüsünün “kadının kahkahalarını hayasızlık” saydığında... Aile Bakanı; saçı gözükünce günaha gireceğini anlayıp başını örttüğünde... Milli Eğitim müdürünün kızlar ile erkeklerin aynı merdiveni kullanmasından şüphelendiğinde... Din öğretmeni de kızlarda pantolon tayt gördüğünde şehvet duyduğunda... Etek boyu Milli Eğitimin genelgesi ile uzatılıp, kanunla ilkokulda bebeklerin başları örtüldüğünde...
Artık “zina” meselesi sıradan bir gevezelik değil, yeni rejimin tıynetidir...

*

Biz devamlı zina yaparız...
Tanışmalarda tokalaştın mı, misafirlikte elini uzattın mı, selamlaşmada el sıktın mı, bayramlarda sarıldın mı?...
Okulda, sinemada, plajda, pastanede...
Özellikle düğünde bakmışsın kaynana elden gitti, dünür ile “zina” yapa yapa dönüyor...

*

Sakın küçümsemeyin...
Gülüp geçmeyin...
Yer yer pırtlamaya başlayan IŞİD kafasıdır ve giderek ateşten çember daralacaktır...

*

Bir şeyi unutmayın sadece:
Kim ki din ve ahlak üzerinden şov yapıyorsa, bilin ki en namussuz odur...
Bekir Coşkun

http://www.tumkoseyazilari.com/yazar/bekir-coskun/13-04-2016-biz-devamli-zina-yapariz.html

Aslında yaptıkları şey toplumun bilincine küçük küçük kodlamalar

Düğünde halay çekerken dahi zina yapıyormuşuzda haberimiz yok.
Diğerlerinden bizi ayıran,çocuğumuza/çocuklara şehvet duymamamız,sokaktaki bayana taciz/tecavüz etmememiz,öğrencimizin kılığından kıyafetinden etkilenip sapkınca fikirler üretmememiz hatta dahada ileri gidip ilişkiye girmememiz.
Böyle zinayı yukarıda yazdıklarıma yeğlerim zaten.
O zaman halaya devam

Vallahi ben bu Yeni Türkiye'yi çözemedim, her gün ayrı bir cücük beyinli dehşetengiz bir açıklama patlatıyor. Millet birbirine tecavüz ediyor çıt yok ama düğünde elele tutuşmak zinaymış Tecavüz normal ama kadın erkek elele oynarsa orda dur.

Tvler ahlaksız dizi ve program dolu, tecavüz, sapkınlık had safhada, kadın ve çocuk şiddeti katlanarak artıyor ama olsundu, bunlar mesele değildi önemli olan zinadan kaçmaktı. Kadını kapa paketle koy köşeye, başka türlü dünya yaşanılası bir yer olamaz zaten, mesaj bu

Okey abi okeeeey...

bunların beyinleri neden hep uçkurlarında.kişinin fikri neyse zikride odur.demekki densiz adam birileriyle tokalaştımı şehvet duyuyormuş.
kızlar ben 19 mayıs gösterilerine katılmıştım zinaya girermi acep

Bunlar normalleştiriliyor. Neden çıkıp bir adam o zina bu zina diye açıklama yapıyor? Fitne sokmak halkın içine ayrımcılığa yol açmak amaç. Bu tebliğ değildir açıkça fitneliktir. Bunun üzerine bu yazının varlığı, milletin içine fitne sokulduğunun açıkça kanıtı. O kişi kimdi bir müdür müydü neydi açıkça kul hakkına girmiş hissediyormu kendini. Yazık! Şu dönemde sükuneti korumak yerine gerzek ve saçma sapan konuşmak neye yarar? Zinadan önce diline hakim olmalı insan!

Şimdi düğün grup seks ise, düğünde eş, gelin veya damat arayanların adı ne olacak ?
Düğünde halay çektiler. Allah muhafaza biri göz koyduğu! kıza tecavüz etti. O gün çıkıp zaten zina yapıyorlardı, isteği vardı diyeceklerine eminim. İnce ince milletin beyni daha çok bel altı çalışsın diye uğraşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…