• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Bugün Evlenmiştik.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi dita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi cesaret biranda bitirmissiniz..
size bundan sonra mutluluklar dilerim..

canım üzme kendini vardır bunda da bir hayır ama kulakalrımnı her zman böyle yi aç hiç bir zaman terölans verme bende evliyim ve eşimin ben ezmesinden çok aşırı şikayetçiyim...

canım hayırlısı olsun ama bence en iyisini yapmışsın.

çiftler evlenmeden önce (özellikle erkekler) 1 şeye kafayı takıp sorun ediolarsa bu durum evlendikten sonra 100 lere 1000 lere çıkıyor (tabi istisnalar kaideyi bozmaz).

bu olayı baştan beri bilen, kaullenen insan sonradan yok elalem ne der falan diosa ne kabullenmiştir ne de seni, hayatındaki her şeyi feda edecek kadar çok seviyordur bence.

o yüzden seni cesaretinden ötürü tebrik eder, seni hakedecek bir insanla mutlu bir yuva kurmanı dilerim a.s.

allahım inşallah en kısa sürede karşınıza mutlu olabileginiz irini çıkarsın..

haklı gibisin sankı insanın ıcıne oturuduu böle bır laf.. hayırlısı buymuş demekki.

Belkide ilerde yasayacaklarini tahmin ederek bitirdin....

Dedigin gibi hazim edememis sanki bazi seyleri.....Bosver canim herseyde bir hayir vardir mutlaka....:teselli:

Inanki burda okuduklarim sayesinde cevremde gördüklerim sayesinde artik evlenenlere sevineyimmi üzüleyimmi bende anlamadim....benneyaptımki

Bazen azicik asim dertsiz basim demek cidden daha iyi...:delphin:

canım benim annem 31 yaşındayken kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi şu an biri 5 diğeri 1 yaşında 2 çocukları var üvey babam iyi bir insan onun ilk evliliği annemdi ve düşün bak kına gecesinde öğrendi üvey babamın ailesi evleniceğini eve gitmiş demiş ki ben evlenicem yarın bu gecede kına gecemiz var eğlence olucak ister gelin ister gelmeyin demiş.annem çok zorluk çekti ama iyi kalpliliği ve o bembeyaz yüreğiyle her şeyi alt etti dua ettikten sonra Rabbim yardımını hiç esirgemez senden öyle düşün inşallah hep mutlu olursun canım

Back