• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Bugün Evlenmiştik.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi dita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısmet degilmiş demek hakkında hayırlı olanı budur inş
üzülme diyemem zor durum Allah sabır versin inş
her serde vardır bir hayır
bundan sona mutlu olursun inş

seni verdiğin karardan ve cesaretinden dolayı kutluyor ayrıcada öpüyorum.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

bence en iyisini yapmışsınn söylemesini geç bu yola başkoyduysa düşünmemesii bilee gerekiyoo
sonradann üzüleceğinee böylesi en hayırlısı olmuş canımm kimsedenn eksikli değilsinn utanılcak bişeyinde yokk yüzünü en baştann göstermiş allahın sevgili kuluymuşsunn

canım inan hayırlılsı belki de budur her işte bi hayır vardır belki de evleneğin dikten sonra böyle bir şey duyacaktın çekeceklerini düşünsene.. sonuçta evlenmiş olacaktın ve evliliğini kurtarmak için belki de katlanmak zorunda kalacaktın ama bu laflar da sana zor gelecekti. Allah yardım etti belki de sana. umarım hep hayırlı insanlarla karşılaşırsın . belki de daha mutlu olacaksın daha huzurlu olacaksın

Tüm arkadaşların duygularına katılıyorum.
Ama tek bir gerçek var.
dünya kadınlar gününe yakışır bir şekilde
sizi haketmeyen birine çok güzel cevap vermişsiniz
CESARETıNıZE HAYRAN KALDIM
bugün benim diyen kadın bunu yapamaz.O kendini bilmezde kendi haline acısın

çok üzüldüm canım hakkına hayırlısı buymuş demekki
boşuna demiyoruz ya her şerde bi hayır vardır diye bence için rahat olmalı arkadaşım ya bu lafı sana evlendikten sonra söyleseydi Rabbim merhamet etmişte evlenmeden bu insanın ne olduğunu anlamışsın hiç üzülme sen en fazla 3 yılını kaybedersin oysa senia.s.

cnm verdiğin karardan dolayı seni tebrik ederim o seni taşımayı göze alamamış bence çok iyi yapmışsın inş bundan sonra karşına çıkan insan doğru kisi olur sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim hep böyle güçlü kal a.s.

Hayirlisi olsun.Evet üzücü bisey ama sonradan mutsuz olacagina
bastan anlaman iyi olmus.

çok özel bi şey degil söylememde sakınca yok...
biz benim yaşadıgım şehirde oturacaktık...
her şeyi tüm düzeni ona göre ayarladık...
ama bu kriz ortamında onun işleri biraz ters gitti kendi memleketinde ...
normal şartlarda iş yerini buraya taşıyacaktı ...
malum kriz olunca biraz tereddütte kaldı..
bende bi süre sen orda ben burda idare ederiz dedim....
olmaz öyle evlilik dedi...
bende tamam o zaman burdaki ev dursun nasılsa ev benim orda bi ev tutarız işler düzelene kadar sonrada döneriz bursa ya dedim...
ve bomba gibi cevabı aldım...
kesinlikle olmaz dedi benim yaşadıgım şehir küçük bi yer sen daha önce evlenip boşandın çocugun var bense hiç evlenmedim bizim buralar kaldırmaz böyle şeyleri elaleme rezil oluruz dedikodunun önünü alamayız dedi...
daha bişeyler daha söyledi ama o anda kan öyle beynime çıkmıştıki anlayamadım...
benim durumumu biliyordun dedim ben saklamadım sende ailende beni böyle kabullendiniz...
elalemden size ne yada bize ne sonuçta hayat bizim yaşımızı başımızı almıuş insanlarız kimseye laf düşmez dedim...
sana göre öyle sen büyük şehirdesin oralarda herşey geniş karşılanıyo ama burda olmaz dedi..
konu burdan başladı...
sen dedim benim dururumu hala hazmedemişsin beni kendine yakıştırmıyorsun çevrende ben benden utanan innsanla bir ömür geçiremem yolun açık olsun dedim kapattım teli...
ardından defalarca aradı utanmıyorum saçmalama ama buralar kaldırmaz dedi...
bende bitti dedim istemiyorum artık ev telinin fişini çektim cebide kapattım..
ertesi gün annemleri aramışlar...
tabi onların haberi yok hiç bişeyden...
dedim durum bu ve ben bu karaarı verdim...
sen bilirsin dediler...
sonrasında beni yada annemleri aramalarında hep aynı cevabı verdik...
onun ailesi yanlış anlamışsın utanmak degil falan bi sürü savunma yaptı ama dönmem dedim sözümden...ve bitti...

üzüldüm ya.. keske öyle demeseydi dicem ama bi yandan demesi senin önünü acti.. gercek yüzünü ve icinden neler gectigini tek kelimeyle ögrendin..
Her seyin bir sebebi vardir ya..iste sizinde o konuyu acip konusmaniz senin dogrulari görmene sebep olmus..
hakkimizda hayirlisi diyim.. fisfisfis

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Gerçek düşüncelerini geç olmadan öğrenmeniz iyi olmuş aslında..
Çok güçlü biri olduğunuzu düşünüyorum..
Allah çok daha iyi kapılar açsın size..

ayy içim acıdı okuyuncaa
hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah bundan sonra mutlu olursunuz

ditacım herşeyde bir hayır vardır bitanem çok üzücü ama

sizin hayır bildiklerinizde şer şer bildikleriniz de hayır vardır diye bi söz var bilirsinnnn

senin için hayırlı değilmiştir belkidee canımm

seni onca üzen adamla tekrardan evlenmeyemi karar vermişştin be ditam..
belki sen farkında değilsin ama seninle olan o sohbetlerimizden sonra hep takip ediyordum yaşadıklarını.. evet yazmadım bişeyler belki, ama benimde sorunlarım vardı ve içimden gelmiyordu yazmak, konuşmak birileriyle...
bu seni kaçıncı üzüşü inan ben bile unuttum... sana şunu yap yada bunu yap gibi bir akıl veremem çünki biliyorum ki seven gönüle söz geçmez.. diyebileceğim düşün, iyi düşün; kendin ve kızın için en doğru yolu seç.. umarım gönlüne göre olur bundan sonraki yaşamın..

boşa geçtiğine inandığın upuzun yılların acısını bende biliyorum... farklı şekildede olsa hayat bişeyler öğretiyor herkese...
hakkında hayırlısı olsun... herşeyde 1 hayır var diye boşuna dememişler.

evet yanlış bi laf etmiş ama ben eminimki o snei bu şekilde sevmiş.evlenip boşanmış olabilirsin,çoluğun çocuğun olabilir ama aşk geriye dönük yaşananların üzerine kurlacak bişey değildir..

canim cok uzuldum senin adina.hayirlisi boyleymis demekki.allah ilerki hayatinda guzelliklerle karsilastirsin seni sevgiyle kal.........

daha önceden hataları olmasa belkide bu sölediğini kötüye yormayacaktın.hayırlısı böyleymiş demekki tatlım.son lafı ipini çekmiş

helal olsun size benim diyen bir kişi böyle bir karar vermek için 2 kere düşünür.bundan sonra inşallah sizin değerinizi anlayacak bir insan çıkar karşınıza.gerçekten hayat süprizlerele dolu...

Back