- 25 Eylül 2022
- 102
- 236
- 30
- Konu Sahibi incircekirdegi_
Gerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
Yaş kaç ? İş hayatı arkadas ortamı falan bı şekilde kismette varsa çıkıyor karşınaGerek burada okuduğumuz konular gerek gerçek hayatta gördüğümüz duyduğumuz şeyler sonrası evet soruyorum bekar hanımlar biz nasıl evlenicez??? Buyrun sohbete.
İlla evleneceğim mi diyorsunuz?
İlla evleneceğim mi diyorsunuz?
29 yaş, kısmet nasip ama demek istediğim bu işler korkutuyor beni burada okuduklarımızdan…Yaş kaç ? İş hayatı arkadas ortamı falan bı şekilde kismette varsa çıkıyor karşına
Siz de bekarsınız sanıyorum, korkmuyor musunuz bu işlerden üstat söyleyin??Çekirdeğimi kolamı aldım da geldim.
Korktuğum üçün bekarlık tahtımın sarsılması bunalım yapar diye düşündüğüm üçün bekarımSiz de bekarsınız sanıyorum, korkmuyor musunuz bu işlerden üstat söyleyin??
üzdü…Korktuğum üçün bekarlık tahtımın sarsılması bunalım yapar diye düşündüğüm üçün bekarım
Değildir demi yaKonuları okuyup bunalıma girmeyin, bütün eşler öyle değil be..
Bunu yapmasaydın iyiyidi
Gerçekten değil, benimki gayet normalDeğildir demi ya
Ben de bekarım yakında 25 yaşına gireceğim. Saldım artık evlenmek zorunda değiliz. Teyzem 36 yaşında bekar. Atanmış öğretmen, 25 bin maaşını kendisi yiyor. Anne evinde kaldığı için kira ödemiyor. Fatura ödemiyor gezip tozuyor. Kafası rahat evde annesine ve kendisine yemek hazırlıyor yiyor. Ne oldu evlenemedi de ne kaybetti?Siz de bekarsınız sanıyorum, korkmuyor musunuz bu işlerden üstat söyleyin??
Allah daha iyi etsin inşallahGerçekten değil, benimki gayet normal
Evlenme niyetiniz varsa daha iyisi sizi bulsunAllah daha iyi etsin inşallah