neden normal olmadı,açılma olmadı mı,sanki hemen aldılar gibi geldi,
ben 3-4 saat sancı çektim,bi saatte bağırdım ve doğurdum..tabi normal doğumda
kolay değil,şuan ikiz bekliyorum inşallah normal yaparım ama
pek ümidim yok..
remini göreydik keşke oğluşunun.sağlıkla büyüt cnm.
sarılıkta bizde sınıra kadar dayanmıştık,çok üzülmüştüm ama korkulacak bişi yok,
sen iyi doyur kendini kurtarır o..
merhaba cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde doğumuma 6 hafta gibi kısa bir süre kaldı narkozdan çıkardıktan sonramı odaya alıyolar yoksa hemen götürüyolarmı odaya ameliyattan sonra ilk yürüyüşte zorlandınmı ne kadar zamanda kendine geldin birde sonda takıldımı ağrı oluyomu takılırken
evet arkadaşlar yeniden hepinize merhaba,mert cemi biz 11 eylülde beklerken 4 eylülde dünyaya geldi ve o hep merakla okudugum dogum hikayesinden birini yazmak bana da nasip oldu.4 eylül sabahı uyandıgımda bir akıntının geldiğini hissettim ve o an aklıma bir anda nişan gelmiş olacağı geldi,lavobaya gittigimde nişan geldiğini gördüm ve gayet sakin bir şekilde eşimi uyandırıp ona söyledim daha sonra dr aradım dr bana hastaneye gelmemi ve dogumhanede beklediğini söyledi,çantamı daha önceden hazırlamıştım ama tekrar kontrol ettim bu arada eşim ailesine haber verdi bende aileme haber verdim,hastaneye gittik nst ye bagladılar sancılarım başlamıştı,açılmamda vardı,dr geldi haydi doguma dedi beni hazırladılar ,dogumhaneye girdik o kısım pek hoş degildi orda sizler ve kendim için dua ettim ve sonra gözlerimin kapandığını hatırlıyorum,gözümü açtığımda eşimi daha sonra da annemi gördüm o an çok güzeldi çünkü doguma girerken annemler daha gelmemişlerdi eşimi de dogumhaneye almamışlardı,odaya çıkardılar çok kötü titriyordum,serum baglandı kendime geldim ve dünya güzeli yavrum hep yüzünü ,elini ,kolunu,her şeyini gözümde canlandırmaya çalıştığım yavrum yanımdaydı ve çok tatlıydı,2 gün hastanede yattıktan sonra evimize geldik.şimdi minik yavrum yanımda sarılıgı biraz yüksek onu düşürmeye çalışıyoruz onundışında bir sorunumuz yok ,umarım onu da atlatır,işte benim hikayemde böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın,inşallah dogumu bekleyen arkadaşlarda sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşurlar ,bir de unutmadan sezeryan öyle korkulacak bir şey değil arkadaşlar merak etiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.
hayırlı olsun canım..yalnız merak ettiğim nişanın gelmişse neden normal doğum olmadı da sezaryen oldu? bu arada Hatay-Antakyadan mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?