Biz artık 3 kişiyiz Mert Cem hoşgeldin yavrum hayatımıza

canım çatı muaynesini önceden yapmıştı dr dar olduğunu söylemişti sezeryan olacağı önceden belliydi,onun için beklemeden dogum oldu.iyi dileklerin için sağol canım umarım sen de bebişlerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun.

Gözünaydın canım,Allah analı babalı büyütsün...Bir ömür bebişinizle mutlu olun....

arkadaşım hayıtlı olsun..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...sarılığıdert etme bizim de çıktı ben çok üzüldüm ağladım hatta ç..Allah a şükür düştü..bol bol emzir...geceleri bile uyusa da 3 saati geçirme uandır emzir..sarılık uyutuyor bebekleri....ben hep emzirdim ve düştü canım...

Hayırlı olsun bebeğin..Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Sana da geçmiş olsun canım...

merhaba cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde doğumuma 6 hafta gibi kısa bir süre kaldı narkozdan çıkardıktan sonramı odaya alıyolar yoksa hemen götürüyolarmı odaya ameliyattan sonra ilk yürüyüşte zorlandınmı ne kadar zamanda kendine geldin birde sonda takıldımı ağrı oluyomu takılırken

ay canım allah analı babalı buyutsun darısı basımıza:)

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.en kısa zaman da bebişinin resmini bekliyoruz.sarılık için bol bol emzirmeyi ihmal etme tatlı bebişin için

odaya alıyorlar canım,ilk yürüyüş zor olmuyor çünkü sana destek oluyorlar,üçüncü gün iyiydim agrı kesici verildiği ve daha sonrasında da agrı kesici içtiğin için zor olmuyor,sondayı amaliyathanede taktılar hiç acımadı,canım umarım sende bebişine kavuşursun hiç gözünde büyütme hiç korktuğumuz gibi değil.

cnm teşekkür ederim sonda olayını acaba ben bayılmışken takarlarmı doktorla bi konuşayım

hayırlı olsun canım..yalnız merak ettiğim nişanın gelmişse neden normal doğum olmadı da sezaryen oldu? bu arada Hatay-Antakyadan mısın?

hayırlı olsun canım..yalnız merak ettiğim nişanın gelmişse neden normal doğum olmadı da sezaryen oldu? bu arada Hatay-Antakyadan mısın?

canım daha öncesinde çatımın dar olduğunu söylemişti dr um onun için normal olmadı.hatay dörtyoldayım.

canim hayirli olsun oğluşun rabbim hayirli kilsin bende hamileyim allah nasip ederse oğluşum olacak inşallah anlattiğin gibi bizmde kolay olur sevgiyle kal

canim hayirli olsun oğluşun rabbim hayirli kilsin bende hamileyim allah nasip ederse oğluşum olacak inşallah anlattiğin gibi bizmde kolay olur sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…