Biz artık 3 kişiyiz Mert Cem hoşgeldin yavrum hayatımıza

deniiiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
201
0
96
Hatay
evet arkadaşlar yeniden hepinize merhaba,mert cemi biz 11 eylülde beklerken 4 eylülde dünyaya geldi ve o hep merakla okudugum dogum hikayesinden birini yazmak bana da nasip oldu.4 eylül sabahı uyandıgımda bir akıntının geldiğini hissettim ve o an aklıma bir anda nişan gelmiş olacağı geldi,lavobaya gittigimde nişan geldiğini gördüm ve gayet sakin bir şekilde eşimi uyandırıp ona söyledim daha sonra dr aradım dr bana hastaneye gelmemi ve dogumhanede beklediğini söyledi,çantamı daha önceden hazırlamıştım ama tekrar kontrol ettim bu arada eşim ailesine haber verdi bende aileme haber verdim,hastaneye gittik nst ye bagladılar sancılarım başlamıştı,açılmamda vardı,dr geldi haydi doguma dedi beni hazırladılar ,dogumhaneye girdik o kısım pek hoş degildi orda sizler ve kendim için dua ettim ve sonra gözlerimin kapandığını hatırlıyorum,gözümü açtığımda eşimi daha sonra da annemi gördüm o an çok güzeldi çünkü doguma girerken annemler daha gelmemişlerdi eşimi de dogumhaneye almamışlardı,odaya çıkardılar çok kötü titriyordum,serum baglandı kendime geldim ve dünya güzeli yavrum hep yüzünü ,elini ,kolunu,her şeyini gözümde canlandırmaya çalıştığım yavrum yanımdaydı ve çok tatlıydı,2 gün hastanede yattıktan sonra evimize geldik.şimdi minik yavrum yanımda sarılıgı biraz yüksek onu düşürmeye çalışıyoruz onundışında bir sorunumuz yok ,umarım onu da atlatır,işte benim hikayemde böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın,inşallah dogumu bekleyen arkadaşlarda sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşurlar ,bir de unutmadan sezeryan öyle korkulacak bir şey değil arkadaşlar merak etiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.

gözün aydin canim...
allah anali babali büyütsün...
dilerim hayirli bir evlat olur...

canım allah analı babalı büyütmeye nasip etsin senin adına çok sevindim hoşgeldi aramıza prensimiz mert cem annesi
darısı tüm anne adaylarının başınaa

Hayırlı olsun canım ne mutlu sana,allah bağışlasın yavrunuzu analı babalı büyümek nasip osun,inşallah darısı biz bekleyenlerin başına

tebrik ederim canım Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün

tebrikler canımm..sağlıkla kavuşmuşsunuz Allaha çok şükür..
hikayen için ve moral verici sözlerin için teşekkürler..
Allah mert cem'e sağlıklı uzun ömür nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşAllah..

gözünüz aydın canım allahım analı babalı büyütsün :) bu arada geçmiş olsun..

maşallah hayatım, rabbim sağlıklarını göstersin inşallah, bizde bir kurtulsak hayırlısıyla...

alllah analı babalı büyütsün.....
darısı benim ve bekleyen anne adaylarının başına...............

allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza

gözünaydın canım darısı tüm bekleyenlerin başına ne mutlu sana bebişin kucağında artık sağ salim sarılığını da atlatır inşallah en yakın zamanda

tebrik ederim canım Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…