• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Artık Çekirdek Aileyiz (doğum hikayem)

• Konu Sahibi Konu Sahibi wsw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wsw

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
342
87
623
Doğumdan sonra size haber veremedim anca pc başına geçe bildim kusura bakmayın:utangac:
Evettt en son siz saatler kadı demiştim ve o saatler geçmek bilmedi o gece doğru dürüs uyumadım en sonunda sabah oldu ve biz 06:30'da evden çıktık yedide hastanede olmamız lazımdı hasaneye geldik ve odamıza yerleştik ilk olarak hasta bakıcı geldi üstümü çıkardım ameliyat önlüğünü girdirdip filit yaptı laman gibi bişey hasta bakıcı gittikten sonra bebek hemşiresi gelip bazı bilgiler aldı bizden tabi ben bu sırada çok heyecanlıyım şuan ne sorduğunu bile hatırlamıyorum:utangac: daha sonra dr geldi son olarak durumu sormak için ama ben o sırada tuvalette olduğum için eşimle konuşmuşlar hemen ardından iki hemşire geldi o korktuğum olayı bana yaptılar sondayı taktılar doğum yapmamışları korkutmak gibi olmasın ama çok zor bişeymiş ben bu kadar beklemiyordum :1no2:
Veeee büyük an hasta baakıcı yine geldi ve hadi gidiyoruz artık dedi ameliyathaneye doğru yol aldık....:teytey:
ben epidural anestezi istiyodum hep ama doktorum genel anesteziyi tercih etti bende bişey demedim ameliyat masasına yattığımda çok şükrettim genel anestezi alacagıma dayanamazmışım:1no2: dr herzaman güvenmek lazım onlar işlerinin ehli olduklaarı için karşısındakilerinde psikolojilerini iyi anlıyolar benim dayanamayacağımı o anlamıştı.
Neyse ne zaman narkoz verdiler ne zaman bayıldım ne zaman doğum yaptım hiç birini bilmiyorum gözlerimi açtığımında doğum bitmiş birileri beni sesliyo uyan artık diye yarı baygın yarı uyanık kendimi odamda buldum dikişlerim çok acıyodu bebek hemşiresi de bir yandan göyüsümden bebeğimi emzirmeye çalışıyo çocuk unutmaması lazımmış benim tam olarak ayılmamı bile beklemediler.:emir_bebek:
Aradan bir süre geçtikten sonra tamamen kendime geldim ve artık ben bir anneydim....:emir_bebek: Ahmet Emre isminde bir oğlum olmuştu biz üç kişilik çekirde aile olmuştuk:teytey:
hastanede iki buçuk gün yattıp birinci gün ilk yürüş ve arada karnıma bastırmaları hariç rahat geçti ama ikinci gün gaz sacısı öğlen başladı gece 01:30 kadar sürdü o gün sanki hiç bitmiycekmiş gibiydi gazım çıkmadığı için yiyecek de vermediler aç karnına gazım çıksın diye yürüyüp durdum igne yaptılar çıkamadım akşam artık dayanılmayacak kadar rahatsızlık verdi bunun üzerine filit yaptılar hemen çıkarsın dediler ama bana hiç fayda bile etmedi daha sonra iki tane en büyük fitillerden koydular onlarda fayda etmedi allttan uzun bir boru soktular adı ne bilmiyorum ne yazık ki oda fayda etmedi artık kalbim sıkışmaya sanki damarlarım patlayacak gibi olmaya başladı ama yinede bir türlü çıkamadım hepsini de üst üste yapmıyorlar aradan biraz zaman geçiyor beni yürütüp duruyorlar artık dediler ki bir sulu laman kaldı artık ondada çıkmazsa yapacak bir şey kalmadı hemşire dedi ki 19 senedir ilk defa sana yapıcam bunu ben böyle şey görmedim ve sonunda sulu lamanı yaptılar tam bir kiloluk suyu alttan içime boşalttılar onun üstüne yarım saat sonra çıka bildim ama o zamana kadar resmen doğum sancısı çektim :1no2: çok sükür daha sonra rahatladım en kötüsüde o zaman zarfında bebeğimi emziremedim bile neyseki bebek hemşireleri varda onlar ilgilendiler
yarındası dr geldi dikişlerime baktı her şey yolunda artık çıka bilirsiniz dedi 3 gün sonra tekrar kontorole gelmemi söyledi .Bebeğimde orda her gün kontrolleri yapıldı onu da kendi doktoru çagırmıştı 3 gün sonra hem ben bakıldım dikişlerimin üstündeki bandı açtı dr hemde bebeğimin sarılık testi yapıldı çok şükür ikimizde de her şey normal çıktı.
Bu gün 15 günlük bir anne yim çok güzel bir duygu Allah olmayanlarada bu duyguyu tattırsın doguma giderken kadınlar kulubundeki bütün herkese dua ettim nisan anneleri başta olmak üzere bütün doğum yapacak olanlara ve çocuk sahibi olmak isteyen bütün herkese bol bol dua ettim sizinde arkamdan dualarınız ve iyi dilekleriizi okudum hepinize çok çok teşekkür ederim.a.s.

allah analı babalı büyütsün canım:nazar: darısı bizlerin başına inş sezeryanda sonda işi benide korkutuyo hayırlısı olsun zaten normal istiyom bakalım kısmet yerimseniben

hayırlısı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah.biraz çekmişsin ama onlar için herşeye değer.

sağolun kızlar inşallah sizde hayırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza :)

canım ya allah analı babalı büyütsün tebrikler
canım ya çok zor olmuş ya senin sezeryananın neyse çok şükür atlatmışınızdarısı başımıza kalan hamişlerrrrrrr

allah analı babalı büyütsün canım:nazar: darısı bizlerin başına inş sezeryanda sonda işi benide korkutuyo hayırlısı olsun zaten normal istiyom bakalım kısmet yerimseniben

canım bende 12 gun once sezeryanla dogum yaptım ben doktorumla konustum sondayı narkozu verıp benı bayıltınca taktılar hıcbır sey anlamadım.sende doktorunla konus ıstersen bıde dogumdan sonra agrı pompası taktırdım oda cok ıse yaradı.agrıyı duydugun anda dugmesıne basıyorsun damar yoluyla uyusturucu ılac alıyorsun ben hemen toparlandım bu sayede

Ayyy Canim Allah Anali Babli Büyütsün Sonunda Erdin Muradina Darisi Biz Hamişlerin Başina

mevalam analı babalı büyütsün ahmet emrenizi....
hikayenizi okurken gözlerim doldu resmen allahım sen nelere kadirsin....
annelik ne kutsal ne zor bi meslekmiş meğersem.....
çok geçmiş olsun bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileklerimle.....

Canim Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin cok sevindim ikinizinde iyi oldugunuza merakta biraktin bizi valla :) neyseki ikinizde iyimissiniz.Gule gule buyut kuzunu canim.TebriklerR...

çekirdek ailenle beraber sağlık ve mutlu bir ömür dilerim.okuyunca kendi sezeyanımı hatırlattın bana aynı şeyleri banada yaptılar çok zor gerçekten ama hepsini unutturuyor bebişlerimiz bize çok geçmişolsun canım

allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütmeyi nice güzel günler yaşamayı nasip etsin

güle güle büyütün bebeginizi insallah.hayırlı evlat olmasını dilerim.cok zor olmus bu gaz işi korktuk ama ben de..:1no2:

zor cok zor bır doğum olmuş ozellıkle sonrası
Allah anaalı babalı buyutsun nazar degmesın ınsallahh duaların ıcınse sagol

hepinize çok teşekkür ederim inşallah darısı sizin başınıza a.s.

Allah analı babalı büyütsün. hayırlı uzun ömürler dilerim tüm ailene...

Back
X