merhaba sayın başbakanım,
bizler 3 değil bir tane bebeği yıllarca uğraşmamıza rağmen bulamayan anneleriz. ınfertilite çağımıza damgasını vurmuş ve en azından çözüme sahip bir rahatsızlık. çözüme sahip dedim ama çözüm derken de bunun ciddi bir maddi ve manevi yük olduğunu ifade etmeliyim. Devletin bu konuda destekleri yadsınamaz ama
şeklinde oldukça sınırlıdır. Bu keyfe keder yapılan bir uygulama olmayıp tamamen bizlerin anne olma yolunda bizi maddi olarak oldukça yoran bir uygulamadır.
Bu konuda nasıl bazı sektörlere kaynak ayrılıyor ise bizler içinde bir kaynak ayrılması bizleri oldukça sevindirecektir. Işin bu kısmı sizin sorumluluğunuzda biz sıkıntılarımızı tek tek sizlerle paylaşacağız.
Bizler kaynak konusunda fikirler ortaya koyarız ama bunun en doğrusunu gene işin uzmanları yapacaktır.
Bizim tek bildiğimiz konu anne olma isteğimizdir.
Bu konuda desteğinizi bekliyor, bizi önemsediğinizi düşünerek en kısa sürede cevap vereceğinizi umuyoruz.
Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html