- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
- Konu Sahibi Seval Tunc
-
Biyolojik takvim ne oluyor acaba? Çin takviminde erkek yazıyordu benim ve erkekti meleğim
Teyit ettikten sonra paylaşırsanız sevinirimBiyolojik takvim ne oluyor acaba? Çin takviminde erkek yazıyordu benim ve erkekti meleğim
Kendim için bakayım dedim. Annemin gerçek doğum gününü bilmiyorum. Oğlum içinde bakamadım çünkü erken doğdu ve kaybettim. Başka biri için bakayım yazarım size.Teyit ettikten sonra paylaşırsanız sevinirim
Çok üzüldüm cennette sizi karşılayacak insallah meleğiniz.Kendim için bakayım dedim. Annemin gerçek doğum gününü bilmiyorum. Oğlum içinde bakamadım çünkü erken doğdu ve kaybettim. Başka biri için bakayım yazarım size.
İnşaallah Allah sizinde gönlünüze göre versin. Sağlık daha önemli sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Çok üzüldüm cennette sizi karşılayacak insallah meleğiniz.
Amin Allah razı olsun en önemlisi sağlık tabi ama gönül farklı olsun istiyorİnşaallah Allah sizinde gönlünüze göre versin. Sağlık daha önemli sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Çin takvimine bakmanı tavsiye ederim.Amin Allah razı olsun en önemlisi sağlık tabi ama gönül farklı olsun istiyorHerşey Allah'tan ne verirse hayırlısını versin.
Hangi site hepsi farklı çıkıyor.Çin takvimine bakmanı tavsiye ederim.
Hangi site hepsi farklı çıkıyor.
Bu takvime göre erkek bakalim ne doğru çıkacakOtomatik Çin Takvimi Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?