Biyolog hanımlar buraya

çalısıyorum ama şu anda kendi işimi yapmıyorum kendi isim yapmak için ugrasıyorum hala. Sanırım sitede ücretli öğretmenlik vs yapan kızlar da var biyolog olup, başka topiclerde görmüştüm ona binaen yazdım başkaları da var diye.

Çok sevindim bu başlığa
Selam kızlar
2008'de mezun oldum. Mezun olduğumdan beri çalışıyorum ama ne yazık ki kendi işimi yapamıyorum
KPSS'den 86,97 aldım. İşallah biyolog olarak atanmak istiyorum.
Biraz zor gözüküyor ama yine de ümidimi kaybetmiyorum
Var mı başka KPSS'ye giren? Nereleri düşünüyorsunuz. Destek olalım buradan birbirimize.

ben girmedim KPSS ye girmeyi de düşünmüyorum tercih yaparken dikkatli olmanızı öneririm bakanlık tercihlerinde özellikle ek ödemesi filan var mı yok mu bakın çok fark ediyormuş, hayırlısı olsun.
ben özelde çalısıyorum. iki işte birden. biri part time sigortalı diğeri home-office. 2-2.5 gibi kazanıyorum aylık. devlette bu parayı alamam. biraz çalıştıktan sonra burdaki işlerimi (planlarım var bazı) halledip yurt dışı düşünüyorum. bu nedenle hiç kpss filan çalışmadım anlayacağın.
bi de ben 17 yaşından beri çalışıyorum 2005 mezunuyum ama hiç sabah 8 akşam 5 çalışmadım bana göre değil. artı kot pantolon gömlek işe gitme özgürlüğüm olmalı abuk sabuk (torpille işe girmiş vs) tipleri çekemem memur olmaktan korktum.
Tüm ailem memur bu arada biliyorum ki bazı insanlar için ideal ama ben onlardan değilim.

arkadaşlar selam ben 2007 mezunuyum.Galiba işimizi yapan nadir insanlardanım galiba:s
1YIL TIP FAKÜLTESİNDE BİR PROJEYE DAHİL OLDUM 2009UN SONUNDADA ARŞ.GÖR.OLDUM.
şuan doktora yapıyorum,bir zoolog olarak işimi çok seviyorum.inş.sizlerde kendi işlerinizi yapabilirsiniz,aramızda dayanışma olmalıki elimizden çoğu işi alıyorlar yavaş yavaş, lütfen mesleğimize sahip çıkalım mesleğimiz çok değerli arkadaşlar...

ben de okuyordum, 2. yılımın sonunda yani bu dönem bıraktım.
umarım okuyan herkes mesleğini yapabilir kızlar. ben bu bölümde önümü göremediğim için tekrardan hazırlanmaya karar verdim.

Bende varım :) Henüz o şanslı işi bulamayanlardanım ama çok yakın biliyorum:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…