• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Biyokür kullanan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

macey

fırtına öncesi sessizlik.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
323
38
318
43
Bir radyo tanıtımında duydum.netten biraz araştırdım.dökülen saçları yeniden getiriyormuş.eşim için düşünüyorum ama kararsızım.acaba sizler ya da eşleriniz daha önce hiç kullandınız mı?yorumlarınızı bekliyorum canlar:16:

bendebir kaç gündür araştırıyorum acaba sen aldın mı kullandın mı eğer kullandıysan sonuç nasıl gerçekten işe yarıyor mu?

Ben kullandm 2 kutu bitti sakın almayın hepsi yalan dolan 100 liraya almştım hiç saç cıkardığı felan yok. Bir zararı veya yararı yok ben kandım siz kanmayın lutfen.

Şampuanla felan ugrasmayın bir avuç karanfili yarım litre sıcak suyun içine koyun kapagını kapatın karanlık biryerde 1 gun bekletin içindeki karanfilleri alıp fısfıslı şişeye koyup saçlarınıza sıkın ben 6 yıldır durduramadıgım dökülmemi bu yontemle yarıya indirdim 2 gunde. Hergun sıkın kafanıza zaten o yarım lıtre 1 hafta yeter. Hıc maddi bir zorlugu da yok hazırlama sorunu da. Yapın ve farkı görün bu kadar diyorum..

Back