biyokimyasal gebelik hakkında bilgisi olanlar gelsin lütfen

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
arkadaşlar son adet tarihimin ilk başlangıç günü 6 kasım 2009.normalde 28 günde bir adet oluyorum,bu ay tam 6sında merak edip hcg me baktırdım 5.41 çıktı,iki gün sonra 25,19,tekrar iki gün sonra 60.96 çıktı.doktor hamilesin dedi ama başka doktor biyokimyasal hamilelik dedi,anlamadım,bu ne demek.Ne olur bilgisi olan yazsın,zaten yarın özel doktorumla randevum var,sizide haberdar ederim.ne olur bebeğim biryerlere gitmesin ve içimde büyüsün.

Arkadaşım deminde başka bir konuda sana cevap yazdım. Bu doktorlarda bi tuhaf! Biyokimyasal gebelik demek tahlillerde gebelik olması ama ultrasonda görülmeden regl olunarak bebeğin kaybedilmesi demek. Çok yakın bir arkadaşım yaşadığı için biliyorum. Senin belliki geç yumurtladığın için geç döllenme olmuş. Hatta kan değerindeki artış da gayet düzgün hep iki katından fazla artmış, eğer regl olmadıysan hamilesin. Ama henüz ultrasonda görünmesi için erken, o yüzden biyokimyasal demiş olabilirler. Yani bi hafta falan sonra gözükür bence, Allah korusun bebişini inşallaha.s.

ersasu çok ama çoooooooooook teşekkürederim ilgin için,çok kibarsın.içimi rahatlattın.

Rica ederim, bizim en stressiz sakin geçirmemiz gereken günler bunlar..Ama bi şekilde olmuyor, mesela herkes gibi şu anda uyuyor olmamız gerek ama bende yarın kan testi vericem ve heyecandan uyuyamıyorumkaydirigubbakcemile3

bende yeni hamilelerdenim
ilk başta doktor değerlerim düşüktü dış gebelik olabilir dedi ama sonra 3, testte katlandı..
normal hamilelikmiş..
ama ultrasonda bu hafta bakılacak ilkinde gözükmedi... adet sancısı gibi sancılarım var dikkat etmek lzım...

Rica ederim, bizim en stressiz sakin geçirmemiz gereken günler bunlar..Ama bi şekilde olmuyor, mesela herkes gibi şu anda uyuyor olmamız gerek ama bende yarın kan testi vericem ve heyecandan uyuyamıyorumkaydirigubbakcemile3

ersasu bu hafta keseyi görmek için doktora gittim ve kese tüpe çok yakın göründü,doktor açık açık söylemedi ama galiba dış gebelik şüphem var.çoooooooooooook mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…