Biyikli here

Aydansu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
1
3
46
Trolleyecektim de düşün düşün hikaye bulamadım. Zaten anlardiniz neyse. O kadar kayıt oldum bi soru sorayim, aldatılan bir kadın neyi neden yapar. Aldatan intikam için mi mesela. Yoksa ilgi ihtiyacı mi. Aldatmayıp ayrılan neden bunu yapar ve aldatmayıp devam eden ?

Valla tebrik ederim trollerden en mantıklı soruyu sormuşsun da ben bu kadar ciddi beklemiyordum ya azıcık düşünmem lazım 🥳

Trolleyecektim de düşün düşün hikaye bulamadım. Zaten anlardiniz neyse. O kadar kayıt oldum bi soru sorayim, aldatılan bir kadın neyi neden yapar. Aldatan intikam için mi mesela. Yoksa ilgi ihtiyacı mi. Aldatmayıp ayrılan neden bunu yapar ve aldatmayıp devam eden ?

Bu yumurtalardan hangisi daha buyuk? Kabartma tozu pastayi nekadar kabartir? Krema nasil boyle guzel kokar? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi?

Yazık bee sorular içinde kaybolmuş O kadar kaybolmuş ki mantıklı soru sorma yetisini kaybetmiş

Aydansu bacım sen kendine yenisini bak 😂
o takmış sepeti koluna hadi sana güle güle demiş bile …
Hatta şöyle demiş yar saçların lüle lüle
hadi sana güle güle 👋

Soru kadinlarin neden aldattigi mi yoksa aldatilan kadinlarin reaksiyonu mu?

Aldatan veya aldatılan erkek ne yapar? İlgi ihtiyacı mı? Aldatmayıp ayrılan neden bunu yapar ve aldatmayıp devam eden?

X