- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Sarartıcı kullan sende o zmanuppss anlamadım sanırımpeki bir şey sorabilir miyim? daha deminden beri söylüyorum ama çözüm bulamadım ben sarı bıyıklara sahip olmak istiyorum, hani böyle tüysüz olmasını istemiyorum. az ve ince, sarı. şeftali tüyleri gibi. böyle olması için ne yapmam lazım? ağda mı?
HAYIR CAnım malesef öyle bişey mümkün değil sana sarartıcı önerirler ama oda tüy boyunun normal boyundan fazla uzamasına sebep oluruppss anlamadım sanırımpeki bir şey sorabilir miyim? daha deminden beri söylüyorum ama çözüm bulamadım ben sarı bıyıklara sahip olmak istiyorum, hani böyle tüysüz olmasını istemiyorum. az ve ince, sarı. şeftali tüyleri gibi. böyle olması için ne yapmam lazım? ağda mı?
Sakııınn sende sakın kullanmaaaaSarartıcı kullan sende o zman
KULLANMIYORUM ZATEN BENNSakııınn sende sakın kullanmaaaa
Eskisi gibi çıktı :)peki siyah mı çıktı tüylerin? eskisi gibi mi çıktıyani
uppss anlamadım sanırımpeki bir şey sorabilir miyim? daha deminden beri söylüyorum ama çözüm bulamadım ben sarı bıyıklara sahip olmak istiyorum, hani böyle tüysüz olmasını istemiyorum. az ve ince, sarı. şeftali tüyleri gibi. böyle olması için ne yapmam lazım? ağda mı?
Sarı kıl ekim yaptırYA BENİM SORUM VAR TEKRARDANacaba burunymn üstündeki tüyler siyah mı uzayacak yoksa sarı mı? çok gür mü çıkacak yoksa eskisi nasılsa öyle mi?
Ben kaşlarımı hep jiletle aldırıyorum ve çoğalma gibi bir durum olmadı bı zamana kadar. Burada yaşayan 2 tane tanıdığım bayanda 2 ayda bir tüm yüzüne jilet yaptığını söylemişti. Kıllar sertleşmiyormuş. Bende çok şaşırdım. Ha ağda ha jilet aynı etkisi dediler. Bence siz genede burnunuzun üstüne hiçbirşey yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?