• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIYIKLARIMI JİLETLE ALDIM:(

uppss anlamadım sanırım :KK23: peki bir şey sorabilir miyim? daha deminden beri söylüyorum ama çözüm bulamadım :KK43: ben sarı bıyıklara sahip olmak istiyorum, hani böyle tüysüz olmasını istemiyorum. az ve ince, sarı. şeftali tüyleri gibi. böyle olması için ne yapmam lazım? ağda mı?
Sarartıcı kullan sende o zman

uppss anlamadım sanırım :KK23: peki bir şey sorabilir miyim? daha deminden beri söylüyorum ama çözüm bulamadım :KK43: ben sarı bıyıklara sahip olmak istiyorum, hani böyle tüysüz olmasını istemiyorum. az ve ince, sarı. şeftali tüyleri gibi. böyle olması için ne yapmam lazım? ağda mı?
HAYIR CAnım malesef öyle bişey mümkün değil sana sarartıcı önerirler ama oda tüy boyunun normal boyundan fazla uzamasına sebep olur

Burun üzerindeki o tek tük belirgin tüylerden iğneli epilasyonla kurtulabilirsiniz. Yoksa uğraştıkça güçlenecek, ağdayla büyük küçük, belli belirsiz hepsini kopartıp tetikleyeceksiniz.

YA BENİM SORUM VAR TEKRARDAN :KK33::KK33: acaba burunymn üstündeki tüyler siyah mı uzayacak yoksa sarı mı? çok gür mü çıkacak yoksa eskisi nasılsa öyle mi?

YA BENİM SORUM VAR TEKRARDAN :KK33::KK33: acaba burunymn üstündeki tüyler siyah mı uzayacak yoksa sarı mı? çok gür mü çıkacak yoksa eskisi nasılsa öyle mi?
Sarı kıl ekim yaptır
Benım selamını soylersen ındırım yaparlar

:olamaz:

Bu arada jılet kılı cogaltmaz da sertlestırmez de
Şehır efsanesi o

Marketlerde satılan yüz için ağda bantları var iki dakikalık işlem.
Jilet kesinlikle kullanma :işsiz:

Jilet ve kadın,?
Sence yanyana bile yakışıyo mu yanı? Ağda ağğğğğğda. Vücuda da yüzede. Ne jileti. Kadınlar için üretlse bile ben vücudumda gezdiremem jiletmiş. Allahım yarabbim. Lazer olamıyodan ağda yap. Jilet ne be?

Ben ergenliğimde kullağımdan ağşasını aldım...sonuç yıllardır cımbızla alıyorum artık.. sakal gibi çıkıyor...
Kimse uyarmadıydı bu cahili...

Ben kaşlarımı hep jiletle aldırıyorum ve çoğalma gibi bir durum olmadı bı zamana kadar. Burada yaşayan 2 tane tanıdığım bayanda 2 ayda bir tüm yüzüne jilet yaptığını söylemişti. Kıllar sertleşmiyormuş. Bende çok şaşırdım. Ha ağda ha jilet aynı etkisi dediler. Bence siz genede burnunuzun üstüne hiçbirşey yapmayın
:KK57: :silah: :silah:

:KK61:BURNUMUN ÜSTÜ YAZMIŞIM YANLIŞLIKLA :(( BURNUMUN ÜSTÜ DEĞİL BIYIKLARIM OLACAK :(( FARK EDER Mİİİ

bikere de bile oncekıne göre güçlü cıkacaktır bariz değil ama artırma etkisi var ama su var hemen lazer uygulatabilir kurtulursun yanı takacak bır durum yok bir arkadasım kaşı cıkmıyor dıye kasın baslangıc yerıne yaptı allahım öyle sert kıl görmedim barız belirgin ve kötüydü buarada yuzunun tamamına yapıyolar vıdeolarda gördüm yenı moda kadın traşı dıyee allahım sok gecırdım yuh dedım ölsem yıne yanasmam korkarım ayol :D :KK17:

Back