• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BIYIKLARIMI JİLETLE ALDIM:(

tüğ dökücü kremler bile kalınlaştırıyor kadınlar için jilet de olsa jilettir nihayetinde.
bir daha kullanma sakın.
en güzel çözüm ağda.
geç çıkarır ve azaltır.

Ben kaşlarımı hep jiletle aldırıyorum ve çoğalma gibi bir durum olmadı bı zamana kadar. Burada yaşayan 2 tane tanıdığım bayanda 2 ayda bir tüm yüzüne jilet yaptığını söylemişti. Kıllar sertleşmiyormuş. Bende çok şaşırdım. Ha ağda ha jilet aynı etkisi dediler. Bence siz genede burnunuzun üstüne hiçbirşey yapmayın

Jilet tüyleri kalınlaştırmaz, şehir efsanesidir o. Yüzlerini ustura ile alan kadınlar var, erkek olmadılar henüz sakalları çıkmadı.

Vücudumun her köşesini uzun bir süre jiletle temizledim. Bir çok kez bıyığımı da aldım. Hiç bir yerimde de ne artış ne kalınlaşma olmadı.

Jilet tüyleri kalınlaştırmaz, şehir efsanesidir o. Yüzlerini ustura ile alan kadınlar var, erkek olmadılar henüz sakalları çıkmadı.

Vücudumun her köşesini uzun bir süre jiletle temizledim. Bir çok kez bıyığımı da aldım. Hiç bir yerimde de ne artış ne kalınlaşma olmadı.

peki bir şey soracağım. ben hani jiletle aldım ya, tüylerim eskisi gibi mi çıkacak yoksa siyah mı? bunu çok merak ediyorum:( benim istediğim tüyler olsun ama, hani şeftali tüyleri derler ya sarı tüyler öyle olmasını istiyorym. ağdayla al dediler ama öyle tüysüz olmak istemiyorum:/ ağdayla alsam uzadıklaeında ne olacak bilmiyorum:/ lazer yaptırsam olue mu istediğim gibi?

peki bir şey soracağım. ben hani jiletle aldım ya, tüylerim eskisi gibi mi çıkacak yoksa siyah mı? bunu çok merak ediyorum:KK43: benim istediğim tüyler olsun ama, hani şeftali tüyleri derler ya sarı tüyler öyle olmasını istiyorym. ağdayla al dediler ama öyle tüysüz olmak istemiyorum:/ ağdayla alsam uzadıklaeında ne olacak bilmiyorum:/ lazer yaptırsam olue mu istediğim gibi?

Lazer yüz tüylerini kalınlaştırıyor. Yüze lazer mantıklı değil.

Jilet tüy yapısını değiştirmez. Önceden nasılsa öyle çıkacak tüylerin.

Pat die simsiyah çıkmaz sürekli alırsan sertleşir gürleşir ve rengi koyulaşır. Bir süre ağdayla alırsan hem azalır hem rengi açılır daha başındasın çünkü.

merhabalar kadınlar:KK43: bu kadınlar için üretilen özel jiletler varya venus gibi. ergenlik döneminin vermiş olduğu bi havayla kendimi beğenmiyordum ve burnumun üstünde sarı hafif siyah tüyler vardı. ve ben bunları o jiletle ilk defa aldım. napıcam internette çok gür çıkar yazıyor korkmaya başladım:KK43:(
erkek üye misin sen ?

Ben yıllarca vücuduma jilet kullandım kollarımda dahil. Kökten almaya göre daha kalın çıkıyor evet ama daha "AZ" çıkıyordu. Uzun süredir epilasyon aleti kullanıyorum ve daha ince ama daha sık çıkıyorlar şimdi. İnceliği de çok farketmiyor zaten. Yani jiletin çoğaltması gibi bir şey yok, hatta daha tek tek çıkıyor. Kökten aldıkça aldıkça çoğalıyorlar asıl. Tek avantajı çıkması daha uzun sürüyor.
Burun üzerindeki tüyleri de almayıverin artık yahu.

merhabalar kadınlar:KK43: bu kadınlar için üretilen özel jiletler varya venus gibi. ergenlik döneminin vermiş olduğu bi havayla kendimi beğenmiyordum ve burnumun üstünde sarı hafif siyah tüyler vardı. ve ben bunları o jiletle ilk defa aldım. napıcam internette çok gür çıkar yazıyor korkmaya başladım:KK43:(
Hahhaha bayadır erkek üye gelmiyodu

Pat die simsiyah çıkmaz sürekli alırsan sertleşir gürleşir ve rengi koyulaşır. Bir süre ağdayla alırsan hem azalır hem rengi açılır daha başındasın çünkü.

ben şimdi tüyleirm uzadığında o yüz için olan ağda bantlarından alsam 1-2 ay kullansam ve kullanmayı bıraksam ne olur?

ben şimdi tüyleirm uzadığında o yüz için olan ağda bantlarından alsam 1-2 ay kullansam ve kullanmayı bıraksam ne olur?
1-2 aydan biraz daha fazla kullanmalısın. Hatta iyice incelene kadar kullan işte aya bakma gerekirse 1 yıl gerekirse 5 yıl o tüyler öyle kolay bitmio :)

erkek üye değilim, kulübü yazmayı unuttumuğu söyledim!:KK47:
Peki öyle olsun o zaman düzgün bir yorum yapıyım ben kuaförüm ilk çıkarken dik dik çıkıcak biraz sert olucak ve boyuda ilk aldığına nazaran bir gıdım daha uzun çıkıcak ama ellemez ve iyice uzayana kadar karışmazsan yumuşayıp uysallaşıcak sonrasında sadece ağdayla aldır çünkü ip onu daha güçlü çıkarır sarartıcıda kullanma tüy dökücüde ikiside siyah çıkmasına sebep olur canım

Peki öyle olsun o zaman düzgün bir yorum yapıyım ben kuaförüm ilk çıkarken dik dik çıkıcak biraz sert olucak ve boyuda ilk aldığına nazaran bir gıdım daha uzun çıkıcak ama ellemez ve iyice uzayana kadar karışmazsan yumuşayıp uysallaşıcak sonrasında sadece ağdayla aldır çünkü ip onu daha güçlü çıkarır sarartıcıda kullanma tüy dökücüde ikiside siyah çıkmasına sebep olur canım

uppss anlamadım sanırım :KK23: peki bir şey sorabilir miyim? daha deminden beri söylüyorum ama çözüm bulamadım :( ben sarı bıyıklara sahip olmak istiyorum, hani böyle tüysüz olmasını istemiyorum. az ve ince, sarı. şeftali tüyleri gibi. böyle olması için ne yapmam lazım? ağda mı?

Back