- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir anda aklıma gelmedi birden direk yaptım işte
Bende babamın jiletiyle vurmuştum ergenlen.
Bir şey olmadı. Merak etme bir kereden bi şey olmaz
Onlarinkini kalinlastirmamistir ama ya seninkini kalinlastirirsaYa geçen bende jilet vurdum favori kısmına.
Youtubeda deniyorlar ama kalınlaştırmıyormuş diyorlar.
Jilet tüyleri kalınlaştırmaz, şehir efsanesidir o. Yüzlerini ustura ile alan kadınlar var, erkek olmadılar henüz sakalları çıkmadı.
Vücudumun her köşesini uzun bir süre jiletle temizledim. Bir çok kez bıyığımı da aldım. Hiç bir yerimde de ne artış ne kalınlaşma olmadı.
peki bir şey soracağım. ben hani jiletle aldım ya, tüylerim eskisi gibi mi çıkacak yoksa siyah mı? bunu çok merak ediyorum benim istediğim tüyler olsun ama, hani şeftali tüyleri derler ya sarı tüyler öyle olmasını istiyorym. ağdayla al dediler ama öyle tüysüz olmak istemiyorum:/ ağdayla alsam uzadıklaeında ne olacak bilmiyorum:/ lazer yaptırsam olue mu istediğim gibi?
erkek üye misin sen ?merhabalar kadınlar bu kadınlar için üretilen özel jiletler varya venus gibi. ergenlik döneminin vermiş olduğu bi havayla kendimi beğenmiyordum ve burnumun üstünde sarı hafif siyah tüyler vardı. ve ben bunları o jiletle ilk defa aldım. napıcam internette çok gür çıkar yazıyor korkmaya başladım(
erkek üye misin sen ?
Hahhaha bayadır erkek üye gelmiyodumerhabalar kadınlar bu kadınlar için üretilen özel jiletler varya venus gibi. ergenlik döneminin vermiş olduğu bi havayla kendimi beğenmiyordum ve burnumun üstünde sarı hafif siyah tüyler vardı. ve ben bunları o jiletle ilk defa aldım. napıcam internette çok gür çıkar yazıyor korkmaya başladım(
Hahhaha bayadır erkek üye gelmiyodu
Pat die simsiyah çıkmaz sürekli alırsan sertleşir gürleşir ve rengi koyulaşır. Bir süre ağdayla alırsan hem azalır hem rengi açılır daha başındasın çünkü.
1-2 aydan biraz daha fazla kullanmalısın. Hatta iyice incelene kadar kullan işte aya bakma gerekirse 1 yıl gerekirse 5 yıl o tüyler öyle kolay bitmio :)ben şimdi tüyleirm uzadığında o yüz için olan ağda bantlarından alsam 1-2 ay kullansam ve kullanmayı bıraksam ne olur?
Peki öyle olsun o zaman düzgün bir yorum yapıyım ben kuaförüm ilk çıkarken dik dik çıkıcak biraz sert olucak ve boyuda ilk aldığına nazaran bir gıdım daha uzun çıkıcak ama ellemez ve iyice uzayana kadar karışmazsan yumuşayıp uysallaşıcak sonrasında sadece ağdayla aldır çünkü ip onu daha güçlü çıkarır sarartıcıda kullanma tüy dökücüde ikiside siyah çıkmasına sebep olur canımerkek üye değilim, kulübü yazmayı unuttumuğu söyledim!
Peki öyle olsun o zaman düzgün bir yorum yapıyım ben kuaförüm ilk çıkarken dik dik çıkıcak biraz sert olucak ve boyuda ilk aldığına nazaran bir gıdım daha uzun çıkıcak ama ellemez ve iyice uzayana kadar karışmazsan yumuşayıp uysallaşıcak sonrasında sadece ağdayla aldır çünkü ip onu daha güçlü çıkarır sarartıcıda kullanma tüy dökücüde ikiside siyah çıkmasına sebep olur canım