''merhabalar kadınlar '' giriş güzelmiş ...
erkek misin bu arada ? neden jilet kullandınız sert ve gür çıktığını düşünemediniz mi ?
ilk seferden bişey olmaz
ama devamın sakın getirme
iple yada ağdayla kuaföre aldır.
Yüklenme kııız belli ki kadınlar klübü yazacakti burnunun üstünde erkek kıllari gibi siyah kıllar hayali onu şaşırtti''merhabalar kadınlar '' giriş güzelmiş ...
erkek misin bu arada ? neden jilet kullandınız sert ve gür çıktığını düşünemediniz mi ?
bir anda aklıma gelmedi birden direk yaptım işte
Yüklenme kııız belli ki kadınlar klübü yazacakti burnunun üstünde erkek kıllari gibi siyah kıllar hayali onu şaşırtti
Stres olma canim ağda baya iyi geliyor ama cimbizla almak gibi bi hataya da düşme o da kalinlastiyor. Sen ilk bi kac ay kuaföre birak kendini o hallederya kusura bakmayın gerçekten çok strestim ne diyeceğimi şaşrdım
Stres olma canim ağda baya iyi geliyor ama cimbizla almak gibi bi hataya da düşme o da kalinlastiyor. Sen ilk bi kac ay kuaföre birak kendini o halleder
Üzülerek söylüyorum Ben 6 seas yaptırdım pek faydasini göremedim inceldi ama kesin sonuç olmadi hala bıyıklıyimtamamdır teşekkür ederim :) ben lazer düşünüyorum kalıcı bi sonuç elde edebilmek için hadi bakalım
Üzülerek söylüyorum Ben 6 seas yaptırdım pek faydasini göremedim inceldi ama kesin sonuç olmadi hala bıyıklıyim
Hadi bakalim bol şans o zaman :))benim istediğim zaten böyle pürüzsüz değilaz olsun ince olsun belli olmasın yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?