BIYIKLARIMI JİLETLE ALDIM:(

heraamona

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
20
8
86
26
merhabalar kadınlar bu kadınlar için üretilen özel jiletler varya venus gibi. ergenlik döneminin vermiş olduğu bi havayla kendimi beğenmiyordum ve burnumun üstünde sarı hafif siyah tüyler vardı. ve ben bunları o jiletle ilk defa aldım. napıcam internette çok gür çıkar yazıyor korkmaya başladım(

ilk seferden bişey olmaz
ama devamın sakın getirme
iple yada ağdayla kuaföre aldır.

E be ergen kuzum bi daha yapma oyle seyler... geçen reklamlarda gördüm ne kadar etkili bilemiyorum kullanmadım ama kalem ağdalar var ondan kullan iple almayi ilk zamanlar beceremeyebilirsin. Yada kuaföre teslim et kendini

Takma kafana gur cikarsa lazer yaptirirsin olur biter :) ama bir daha sakin jilet vurma.

''merhabalar kadınlar '' giriş güzelmiş ...
erkek misin bu arada ? neden jilet kullandınız sert ve gür çıktığını düşünemediniz mi ?
Yüklenme kııız belli ki kadınlar klübü yazacakti burnunun üstünde erkek kıllari gibi siyah kıllar hayali onu şaşırtti

bi kereden bişey olmaz.

ayrıca normaldir bence benim de yanaklarımda var baya da belli ama ellemiyorum. kıl tüy işine bu kadar takmayın. varsa bi şikayet önce bi doktora gidin.

Stres olma canim ağda baya iyi geliyor ama cimbizla almak gibi bi hataya da düşme o da kalinlastiyor. Sen ilk bi kac ay kuaföre birak kendini o halleder

tamamdır teşekkür ederim :) ben lazer düşünüyorum kalıcı bi sonuç elde edebilmek için hadi bakalım

tamamdır teşekkür ederim :) ben lazer düşünüyorum kalıcı bi sonuç elde edebilmek için hadi bakalım
Üzülerek söylüyorum Ben 6 seas yaptırdım pek faydasini göremedim inceldi ama kesin sonuç olmadi hala bıyıklıyim

zaten bir iki güne cıkmaya baslar yeniden hemen agdayka yada iple al . parlar erkekler tras olmus gibi hafif fondoten tarzı seyler sür

Ya geçen bende jilet vurdum favori kısmına.
Youtubeda deniyorlar ama kalınlaştırmıyormuş diyorlar.

Üzülerek söylüyorum Ben 6 seas yaptırdım pek faydasini göremedim inceldi ama kesin sonuç olmadi hala bıyıklıyim

benim istediğim zaten böyle pürüzsüz değil az olsun ince olsun belli olmasın yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…