Sivilceli Ciltler bıyıklarımı aldıktansonra çıkan küçük sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
benim derdim de bıyıklarımı aldırdıktan bir gün sonra çıkan küçük sivilceler az önce tek tek saydım bıyık bölgemde şu an 23 tane küçük sivilce var ben insan içine 3 gün çıkamıyorum nedir bu yaa

benim de kaslarımı aldıktan sonra kaslarımın icinde yada kıyısında kösesinde cıkıyor. yetersiz temizlikten olabilir diye düsündüm. gittiğim kuaförde cımbızı kolonya ile temizliyor oysa. nedendir bilemedim.

Temizlikle falan ilgisi yok bence ben evde yaptığımda da yine oluyor ciltle alakalı sivilceye meyilli bir cildiniz varsa istediğiniz kadar steril olsun yine çıkıyor yine çıkıyor :) Kollarımda hiç sivilce yoktu mesela benim ne zaman ki ağdaya başladım kollarımın üst tarafında sivilceler çıkmaya başladı.. Malesef yapacak birşey yok illa ağda yaptıracağım diyorsanız sivilceler de mutlaka çıkacak iple aldırabilirsin çözüm olarak

Ağda ile alındığında oluyor bu durum.. Ağdalar hassas ciltlerde alerji yapabiliyor. İple alırsan bu sorun olmaz canım..

hijyenle alakası yok ya her seferinde böyle oluyor

iple alındığında tüyleri artırıyor diye biliyorum ben aksine azalsın diye bu ağdaya katlanıyorum

Ağda ile alındığında oluyor bu durum.. Ağdalar hassas ciltlerde alerji yapabiliyor. İple alırsan bu sorun olmaz canım..

iple alınca da tüyler artıyormuş kıl oluyormuş öyle duymuştum..

iple alındığında tüyleri artırıyor diye biliyorum ben aksine azalsın diye bu ağdaya katlanıyorum

Evet canım haklısın işte birinden birini seçeceğiz ya ağdayla aldırıp sivilcelerle baş edeceğiz yada iple aldırıp kalın tüylerle

sivilce cıkmaya müsait ciltlerde olan bi sey demek ki. yapacak bi sey de yok sanıyorum:)

ağdadan sonra pişik kremi sürün bende işe yaradı. çinko içerikli pişik kremleri sivilcelenmeyi önlüyor.

Sir ağdayı yüzüme kullanmam ben ama arada arkadaşım iple alıyor bıyıklarımı o iple aldıktan bir iki gün sonra hep sivilce çıkıyor ama ben cımbızla alınca hiç sivilce olmuyor .

Sir ağdayı yüzüme kullanmam ben ama arada arkadaşım iple alıyor bıyıklarımı o iple aldıktan bir iki gün sonra hep sivilce çıkıyor ama ben cımbızla alınca hiç sivilce olmuyor .

canım cımbız çok arttırmıyor mu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…