bıyıklarım :(

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
kızlar bnmde bıyık sorunum var ne yapıcağımı bilmiyorm çk kafaya takmş durumdaym alsam çok çkacak biliyorm sürekli almak durumnda kalıcm almasam ayrı bi dert karar veremiyorm ne yapmalıyım?

canım kaç yaşındasın ki?
eğer aldırma zamanın gelmişse aldırmaktan başka çaren yok canım.

Herhalde erkek gibi bıyıklı gezmeyeceksiniz değil mi?

Yani top sakal falan bırakan teyzeler de yok değil :)

Lütfen,gidip kuaföre sir ağda yaptır

canım bıyık almak zorundasın zaten bir yerden sonra eğer belli oluyorsa.bence sen biran önce kendin iple almayı öğren 2 haftada bir 2 dklık işin var yani.zor değil ben öyle yapıyorum.yada kuaförde sir ağda yaptır.

kızlar bnmde bıyık sorunum var ne yapıcağımı bilmiyorm çk kafaya takmş durumdaym alsam çok çkacak biliyorm sürekli almak durumnda kalıcm almasam ayrı bi dert karar veremiyorm ne yapmalıyım?

dert ettiğin şeye bak.bayanların çoğunun bıyık sorunu vardır.onların senden tek farkı bıyıklarını alıyor olmaları:) bıyıklarım çoğalacak diye bıyıklı gezme.tabiki yaşın çok küçük değilse bıyıklarını al canım.iple almayı öğrenirsen okadar basitki.2 dakikanı bile zor alır.

ben neyi der ediyosun anlamadım...bıyıkda tıpkı koltuk altı yada kaş gibi bayanların aldığı yerler..her bayan hemen hemen alır bıyığını..aynı kaşlar gibi..al gitsin

Ben kuaförde ip ya da sirle aldırıyorum ama kendim evde de yapabilmek istiyorum bunu, sürekli kuaföre gitmekten sıkıldım. İple almayı hiç bilmiyorum, anlatabilir misiniz?

17 yaşndaym :) daha erken olduğunu düşünüyorm sanırım şu ip işini öğrensem ii olucak

En iyisi kesinlikle sir ağda.Zamanla zayıflıyor ve azalıyor.

İple nasıl alındığını buradan anlatmak zor ama şimdi siz sorunda google baktım bununla ilgili videolar var.

Valla ben iple alıyorum kendim evde. Çokta rahat kuaföre giderken herkezin görmesinden iyidir bi tane bile çıksa hemen alıyorum tertemiz oluyo. Bi arkadaş anlatabilirmisiniz demiş ama burdan anltamamki '.' Ayrıca bende 17 yaşındayım ve yaşın hiçte erken değil bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…