Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bıyıklarımı ne zaman alsam küçük küçük sivilceler çıkıyor. Bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu ? Limon, Bepanthen, Gül suyu.. Bir sürü şey duydum ama emin değilim. Sivilceli sivileli dolaşmaktan yoruldum artık. Alsam ayrı almasam ayrı.. :18:
bende ne zaman evde kendim makinayla alsam sivilceleniyor cımbız ip ya da ağdada böyle bir sorunum olmuyor sivilcelendirenle değil de başka bir yöntemle al belki sorunun çözülür
İp çok acıtıyordu gözümden yaş geliyordu kuaför alırken. Baktım olmayacak uzun süre photo epilasyon yaptırdım. Koyu olanlar azaldı sanki ama tüy sayısı arttı berbat görünüyordu. en sonunda iğneli epilasyon yaptırdım. çok şükür bıyıklarım yok artık. iple ağda ile aldırma derdim de yok. İyi bir uzman bulursanız iğneli epilasyonla kurtulun kızlar valla değmez iple ağdayla uğraşmaya. Hem bıyık bölgesi küçük bir bölge çok tutmaz fiyat olarak. Ama iyi bir uzman şart. yoksa hem leke kalır hem iğne izi.
bende iple kendim alıyorum. hem kısa sürede bitiyor hem de azalma oldu sanki. sıcak ortamda bakterilerin artıp sivilce oluşturduğunu bende duymuştum. alırken soğuk tutmaya çalış
Iple almayı beceremediğim ve okuldan kuaföre pek vakit kalmadığı için mecburen sir ağda bantlarıyla alıyorum. Alınca 20 dk kadar buz da tutuyorum ama yok olacak illa olacak o sivilceler orda . Gözümü karartıp gül suyu sürdüm bu kez de. Bakalım ne gelecek başıma :)