• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıyıkları almak ve sivilcelenme

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar bıyıklarımı ne zaman alsam küçük küçük sivilceler çıkıyor. Bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu ? Limon, Bepanthen, Gül suyu.. Bir sürü şey duydum ama emin değilim. Sivilceli sivileli dolaşmaktan yoruldum artık. Alsam ayrı almasam ayrı.. :18:

Benımde eskıden öyleydı hep sivilce çıkıyordu bıyık bölgesnde şmdıyse iple aldırtıyorum artk sıvılce cıkmıyor.sir agdayla alınca sıvılce ckiyor sende iple aldırt canım

bıyıkları aldırdıktan sonra benimde hep öyle oluyo cildim çok hassas bıyıklarını aldırmadan önce kolonya sürmeyi dene bana doktor önermişti

bende ne zaman evde kendim makinayla alsam sivilceleniyor cımbız ip ya da ağdada böyle bir sorunum olmuyor sivilcelendirenle değil de başka bir yöntemle al belki sorunun çözülür

bakteriler sıcakta çoğalır doğal olarak buz koyarsan ağda sırasında veya sonrasında sivilcelenme olmaz. kendi deneyimim:16:

Canım almadan önce bebek pudrasından sür aldıktan sonrada hemen pudradan sür sivilcelenme olmaz :)

İp çok acıtıyordu gözümden yaş geliyordu kuaför alırken. Baktım olmayacak uzun süre photo epilasyon yaptırdım. Koyu olanlar azaldı sanki ama tüy sayısı arttı berbat görünüyordu. en sonunda iğneli epilasyon yaptırdım. çok şükür bıyıklarım yok artık. iple ağda ile aldırma derdim de yok. İyi bir uzman bulursanız iğneli epilasyonla kurtulun kızlar valla değmez iple ağdayla uğraşmaya. Hem bıyık bölgesi küçük bir bölge çok tutmaz fiyat olarak. Ama iyi bir uzman şart. yoksa hem leke kalır hem iğne izi.

Sir ağda ile alıyorsan aldıktan sonra yaklaşık 2 saat su değdirmemeye çalış. Daha sonra da 2-3 gün mutlaka krem sür.

bende iple kendim alıyorum. hem kısa sürede bitiyor hem de azalma oldu sanki. sıcak ortamda bakterilerin artıp sivilce oluşturduğunu bende duymuştum. alırken soğuk tutmaya çalış

Iple almayı beceremediğim ve okuldan kuaföre pek vakit kalmadığı için mecburen sir ağda bantlarıyla alıyorum. Alınca 20 dk kadar buz da tutuyorum ama yok olacak illa olacak o sivilceler orda . Gözümü karartıp gül suyu sürdüm bu kez de. Bakalım ne gelecek başıma :)

Back