Bıyık üstü tüyleri hangi yöntemle almalıyım ? Fikir verir misiniz?

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
661
389
323
Ankara
kızlar ben bıyıklarımı hiç almadım yaşım 20 aslında çok belli olmuyor ama genede almak istiyorum ama neyle alacağıma karar vermedim diğer bölgelerim için epilasyon aleti kullanıyorum ama iple al daha iyi olur dediler kararsızım

24 yaşındayım ve hiç bıyık aldırmadım sarışınım, tüysüz bi yapım var, bu yüzden belki de bıyığım hiç olmadı
gerekmedikçe bünyeyi alıştırmamaktan yanayım ben .

epilasyon aleti çok acıtıyo annem aldı kendine küçük pillide kullanamıyo hem sivilce yapabilir epilatör iple daha kolay. ben ilk önce sarartmıştım sonra almaya karar verdim

ipi bi trlü yapamıyorum ya ne beceriksizim bi elim giderken diğeri gitmiyo,denk getiremiyorum falan.videodaki ne güzel aldı

iple almayı bilmiyorum epilasyon aletiyle alsam bişey olur mu acaba korkuyorum

tatlım epilatör cildini kıstırır ve yara yapar ya sir ağda ile al yada kuaföre git iple aldır zaten 2 3 lira gibi cüzzi bir fiyata alıyorlar ama epilatör tavsiye etmem ne kadar cildine gerersen ger yine de kıstırıyo arkadaşımda yapmıştı

ağda ve epilatör vurma tatlım hem belirgin değilse hiç ama hiç dokunma derim..çünkü sarışına kaçan ciltlerde tüy sorunu olmuyor..ama illa aldırcaksan ip tercih et özellikle adetine yakın zamanlrda aldırma çünkü hormanlardan dolayı vücut hassasiyeti arttığından canın çok yanar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…