Bıyık derdi...

Agda Sonrası ip gec bence sadece agda ile kalıyor yine

Galiba aranizda en iyi olan benim hic almadim bu zamana kadar hic bisede yok evlenirken bile bi aldir dediler zaten yk varsada tuyler gitsin onuda aldirmadim urasamam sonra cukarsa diye ve suan hc biseyim yok kas dahil almiyorum pek fazla tüylü olmadigimdan dolayi galiba

Kız bizi çatlatmak için mi geldin ben bacağım lazerle azaldı düzeldi diye sevinçten dört köşeyim

Kız bizi çatlatmak için mi geldin ben bacağım lazerle azaldı düzeldi diye sevinçten dört köşeyim
valla hep senin gibi diyolar gelin zaten derdinden oluyo kilsiz seni diye ikizler burcundami bise var diye dusunmedim deil erkek kardesimde ikizler burcu ve suan 20 yasinda yuzunde tek tuk killar var habire urasiyo cocuk ciksinlar diye elleri zaten kiz elleri gibi kilsiz kibar bise

Fesatlığımdan bastım beğenmedim butonuna

Ben normalde kaş-bıyık için düzenli kuaföre giderdim de ben de şu dönemde mecbur ağda bantlarıyla kendim alıyorum. Ufak tefekler de kalıyor bırakıyorum onları da ne yapayım iple hiç beceremem keşke ben de iple alabilsem

ne lekesi? banlanmışın gerçi.
Lazer leke bırakabiliyor yüz bölgesinde genelde günes ışığıyla bağlantılı oluyor. Fakat bazi yerler kendi yakıp leke bırakabiliyor onu demiş. Kimi vücutta yüzde hassasiyet olabiliyor başka bölgede lekelenme olmasa bile.

hımm anladım. bende hiç olmadı. kışın yaptırmak çözüm olabilir o zaman.

Acısına değil lekesine
Ben bıyık üstü lekeleri ve bıyık bölgesine lazerle ilgili bütün forumları okumuşumdur sanırım.Şöyle bir şey farkettim bıyık üstü lekesinden muzdarip olup bıyık kıllarından kurtulmak amacıyla lazere giden bir çok kişi lazerle birlikte tesadüfen bıyıktaki lekenin de kaybolduğunu yazmış.Amaç kıl aldırmak ama bonusu lekeden kurtulmak olmuş.
Ben de cesaret edemiyorun bıyık üstünde abartı olmasa da lekem var lazere gidip kılları aldırsam leke de gider mi bilmiyorum.Ama anladığım şu lazer leke yapmıyor tam tersi bi şekilde lekeyi temizliyor.Benim korkum daha fazla kıl çıkar mı çünkü annemde öyle oldu lazerden sonre çene bölgesinde uzun uzun kıllar çıkmaya başladı.

Yüz tüyleri en geç biten yer ignelide sürekli hormon salgısı olduğu için çene ve bıyık özellikle çok dirençli olur en az bir sene gitmeniz lazım yani.

nerede yaptırıyor benim de tavsiyeye ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…