- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi karalahana06
-
Agda Sonrası ip gec bence sadece agda ile kalıyor yineİşte benim derdim o zaten... Diğer hiçbir yer değil ama bıyık çıkıyor. Hormonlar normal. Hatta 2 kere gittim doktora... Ya ağda ile tam alamıyorum kırılıyor ya da çok dedikodu yaptığım için sürekli çıkıyor olabilir mi cidden bak ben bunu bile düşündüm
İple nasıl yapıyorsunuz ya ben hiç beceremiyorumAgda Sonrası ip gec bence sadece agda ile kalıyor yine
Kız bizi çatlatmak için mi geldinGaliba aranizda en iyi olan benim hic almadim bu zamana kadar hic bisede yok evlenirken bile bi aldir dediler zaten yk varsada tuyler gitsin onuda aldirmadim urasamam sonra cukarsa diye ve suan hc biseyim yok kas dahil almiyorum pek fazla tüylü olmadigimdan dolayi galiba
Kız bizi çatlatmak için mi geldinben bacağım lazerle azaldı düzeldi diye sevinçten dört köşeyim
Fesatlığımdan bastım beğenmedim butonunaGaliba aranizda en iyi olan benim hic almadim bu zamana kadar hic bisede yok evlenirken bile bi aldir dediler zaten yk varsada tuyler gitsin onuda aldirmadim urasamam sonra cukarsa diye ve suan hc biseyim yok kas dahil almiyorum pek fazla tüylü olmadigimdan dolayi galiba
Acısına değil lekesineiyi de lazerde bıyık 5 snlik iş. nesine cesaret edemediniz anlamadım.
Acısına değil lekesine
Lazer leke bırakabiliyor yüz bölgesinde genelde günes ışığıyla bağlantılı oluyor. Fakat bazi yerler kendi yakıp leke bırakabiliyor onu demiş. Kimi vücutta yüzde hassasiyet olabiliyor başka bölgede lekelenme olmasa bile.ne lekesi? banlanmışın gerçi.
Lazer leke bırakabiliyor yüz bölgesinde genelde günes ışığıyla bağlantılı oluyor. Fakat bazi yerler kendi yakıp leke bırakabiliyor onu demiş. Kimi vücutta yüzde hassasiyet olabiliyor başka bölgede lekelenme olmasa bile.
ay şunu bir tarif etsen
ben de buna heves ettim ama bir yerde de kullanım şekli yok
bıyıklar pala oldu zaten pandemide
Ben bıyık üstü lekeleri ve bıyık bölgesine lazerle ilgili bütün forumları okumuşumdur sanırım.Şöyle bir şey farkettim bıyık üstü lekesinden muzdarip olup bıyık kıllarından kurtulmak amacıyla lazere giden bir çok kişi lazerle birlikte tesadüfen bıyıktaki lekenin de kaybolduğunu yazmış.Amaç kıl aldırmak ama bonusu lekeden kurtulmak olmuş.Acısına değil lekesine
Yüz tüyleri en geç biten yer ignelide sürekli hormon salgısı olduğu için çene ve bıyık özellikle çok dirençli olur en az bir sene gitmeniz lazım yani.Bence en iyisi iğneli epilasyon. Ama çok iyi bir yere yaptırmak lazım. Anneannem vakti zamanında yaptırmış kötü bir yere şimdi oralar delik delik hepAma bi arkadaşımda yaptırdı mesela dümdüz çok güzel. Yani mekan çok önemli ve güneş kremi falan sürmek şart. Sanırım iğneli epilasyonda hızlı bitiriyormuş öyle 5-6 seans gidilmiyor
nerede yaptırıyor benim de tavsiyeye ihtiyacım varBence en iyisi iğneli epilasyon. Ama çok iyi bir yere yaptırmak lazım. Anneannem vakti zamanında yaptırmış kötü bir yere şimdi oralar delik delik hepAma bi arkadaşımda yaptırdı mesela dümdüz çok güzel. Yani mekan çok önemli ve güneş kremi falan sürmek şart. Sanırım iğneli epilasyonda hızlı bitiriyormuş öyle 5-6 seans gidilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?