Bıyık derdi...

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Kızlar bugün dertler derya olmuş ben de bir mecnun
Kızlar ya hormonal bir sorunum yok. Lazerle vücudumun çok büyük bir kısmını bitirdim hatta. Ama bıyığa cesaret edip de gidemedim.... Sürekli ağda cımbız uğraşıyorum...
Akşam ağda yapıyorum sabaha yine çıkmış oluyor sinir oluyorum. Napacağız böyle ne önerirsiniz... Lazerden korkuyorum bıyık için gerçi şu süreçte maskeliyiz sürekli ama

Ay ben de yorumları şurda bekleyeyim.
Ya ağda zamanla kırışıklığa sebep oluyor.
İp alırken çok can yakıyor.
Lazere yüz bölgesinde güvenmiyorum.
İğneli epilasyon olabilir. ama lazer epilasyon tarzı şeylerde kararma ihtimali çok yüksek. sonra bir de lekeyle uğraşmak korkutuyor..

Yüze lazer olmaz igneli ile biter. Ben de duzgun yapan bi yer bulsam devam edecegim. Eski yaptirdigim yer uzak kaliyor.

Bence en iyisi iğneli epilasyon. Ama çok iyi bir yere yaptırmak lazım. Anneannem vakti zamanında yaptırmış kötü bir yere şimdi oralar delik delik hep Ama bi arkadaşımda yaptırdı mesela dümdüz çok güzel. Yani mekan çok önemli ve güneş kremi falan sürmek şart. Sanırım iğneli epilasyonda hızlı bitiriyormuş öyle 5-6 seans gidilmiyor

Lazerle dudak ustunu de aldirmistim. Yilda 1 kez lazer attirmam yeterli oluyor. Leke filan da olmadi. Lazerden sonra bir kac saat korumak yeterli olmustu bende.

Al eline isitmali ağda çek sonra iple geç. Karantina da neden bıyıklar şöyle oldu böyle oldu deniyor bir ben anlamadım sanırım. Agdayi da vurmak zor değil yani.
Aksam alip sabah cikiyorsa bence hormonlara baktir normal değil. Jilette anca cikiyor öyle erkeklerin ya da sürekli jilet kullanilan kadin bacağında.

İşte benim derdim o zaten... Diğer hiçbir yer değil ama bıyık çıkıyor. Hormonlar normal. Hatta 2 kere gittim doktora... Ya ağda ile tam alamıyorum kırılıyor ya da çok dedikodu yaptığım için sürekli çıkıyor olabilir mi cidden bak ben bunu bile düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…