- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Adet dönemi oncesi yaptirmayin. Ben seans baslamadan hemen once iki agri kesici iciyordum. Kesin cozum olunca dayaniliyor.İğneliye nasıl dayanıyorsunuz kuzular ya ben kaç için öldüm yani zar zor bitti
Töbeler olsun aman amanBıyık derdi deyince bende eşiniz bıyık bıraktı zannettimsıcaktan kafa gitti tabi.
Bıyık candır yazayım diye gelmiştim
İple hallediyorum ben çok acımıyor aslında
Töbeler olsun aman aman
Eki Görüntüle 2660145
bundan alabilirsin 1 dk sürmez bıyıklarını alman, yıllardır kullanıyorum 3-5 lira falandır sanırım fiyatı da
Bunlar ise yarıyor mu acaba ben hiç beceremiyorum bu tarz şeleriEki Görüntüle 2660145
bundan alabilirsin 1 dk sürmez bıyıklarını alman, yıllardır kullanıyorum 3-5 lira falandır sanırım fiyatı da
İşte benim derdim o zaten... Diğer hiçbir yer değil ama bıyık çıkıyor. Hormonlar normal. Hatta 2 kere gittim doktora... Ya ağda ile tam alamıyorum kırılıyor ya da çok dedikodu yaptığım için sürekli çıkıyor olabilir mi cidden bak ben bunu bile düşündümAl eline isitmali ağda çek sonra iple geç. Karantina da neden bıyıklar şöyle oldu böyle oldu deniyor bir ben anlamadım sanırım. Agdayi da vurmak zor değil yani.
Aksam alip sabah cikiyorsa bence hormonlara baktir normal değil. Jilette anca cikiyor öyle erkeklerin ya da sürekli jilet kullanilan kadin bacağında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?