- 29 Temmuz 2011
- 5
- 0
bi dakka bi dakka dermatologtan bahsediyorsun değil mişaka mı bu böyle saçma şey mi olur?? ruh hastalıklarını iç hastalıkları bile hiç bir belirti olmasa bile inceliyorlar tedavi ediyorlar. bir doktor bir hastalığı nasıl saçma bulur nasıl anlamaz. heleki cilt rahatsızlıkları görsel belirti gösterir. bir yanlışın var arkadaşım olur mu öyle şey? egzama falan olsa ne yapacak anlam veremiyormuşmuş. eğer böyle bir saçmalık söz konusuysa başka doktora git. çünkü cilt doktorları çok önemsiyorlar özellikle bir bayanın cilt sorunu olmasının hassas mavzu olduğunu biliyorlar. ve bütün doktorlar yüz bölgesindeki rahatsızlıkları önemserler. heleki kişi gençse. çünkü yüz sorunları izleri vs psikolojiyi çok etkiler bunun için önemlidir. onlar da bunun en çok farkında olan insanlar :114: ben sırf lekem için gitmiştim ben de açıkçası çekinmiştim bunun için mi geldin gibi bir yüz ifadesiyle karşılaşmaktan ama gayet önemseyerek inceledi ilaç yazdı nasıl kullanacağımı anlattı cildimin hassas olduğunu kapalı havada bile muhakkak güneş koruyucu sürmem gerektiğini söyledi hoş ben söz dinlemedim geçmeyip ilerleyince aklım başıma geldi. gitmişken kilolardan dolayı olan çatlaklarımı da belirttim onun için de ilaç verdi hoş onu da kullanmadım çünkü pomad merhem krem gibi ilaçları kullanmaktan pek hoşlanmıyorum. ilaçları kullanıp iki hafta sonra tekrar gelmemi söyledi 1 sene oldu hala gidicem ama işten bi izin alabilsem yine bir cildiyeye gitmeyi düşünüyorum. bence sen de çekinme. insanların ne sıkıntıları oluyor ama tıp bunun için var
Ben arada bir karbonat-limonsuyu maskesi yapıyorum, tabi çok sık değil. Süper bir peeling, ne cilt renk farkı kalıyor ne siyah nokta, çamaşır suyu etkisi yapıyor resmen
Benim cildim kurudur, o yüzden maskeyi yapıyorum kuruyunca yıkayıp nemlendiriyorum hemen.
Belki işinize yarar ama dikkatli olun cildiniz hassassa allerjik reaksiyon da gösterebilir
kızlar cımbız ağda gibi şeyler rengi değiştiriyor.size önerim
Eki Görüntüle 224543
şu yaylı epilasyondan alın pazarda milyoncularda satılır 1 bilemedin 1.5 lira.renk değişmiyor o zaman
elocon pomat geçirdi lekelerimi :119: geceleri sürdüm çok az. sabah sabunla yıkadım yüzümü çünkü yağlı his bırakıyor. çok az kullanmaya çalıştım. şimdi çok az bir iz kaldı. bazı günler kullanamadım. bu hafta hallolur hepsirahatladım biraz yaa.. ama güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum artık. tamamen gitsin, hep koruyucu süreceğim ve kapatıcı falan sürmemeye çalışacağım sonra. inşallah. slogan çok teşekkür ederim ama çok sık kullanma kortizon var. hoş yüzümde tüylenme yaptı gibi gelmedi ama dikkat edin dozuna. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar :128:
ikimizden başka kimsenin böyle bi sorunu yok galiba
Merhaba, uzun araştırmalar sonucunda bu bilgileri paylaşmak istiyorum:aynı sorun bendede var malesefbende ne yapacağımı bilmiyorum.çok sinir bozucu bi durum