Lekeler, Çiller bıyık bölgesindeki renk değişimi:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

iyi diyosun hoş diyosun da bir keresinde sivilce lekelerim için gitmiştim de bağkurun ödemediği bi sprey önerdi bana .o da 200 250 tl civarı bişeydi. ben de almadım. bakalım bu sefer ne diyecek . umarm mantıklı bir açıklaması ve alınabilecek bir ilaç önerisinde bulunur.
bu arada teşekkür ederim ilgin için.

tam da bu konuyu açmak için foruma girmiştim...
elecon dan baska işe yarayan bisey var mı biri yardım etsin ...
normalde yaz-kış 50 faktör kullanırım yüzüme ama 3hafta önce tatilde çok fazla bronzlaştım yüzümün bembeyaz kalması pek hoşuma gitmedi bu hafta yine tatildeydim bu sefer yüzüme koruyucu kullanmadım ama bıyık bölgemde kararma oldu ve iğrenç kirli gibi duruyo nasıl tedavi olcak bilmiyorum...

kızlar ben bir yerde okudum kendime deneyeceğim 1 çay kaşığı elma suyu+ 1 çay kaşığı limon suyu+ 1 çay kaşığı vazelin karıştırılıp kararmış bölgeye sürünce açılıyormuş. en kısa zamanda tekrar bu konuya yazacağım inş faydası olurr

Ben arada bir karbonat-limonsuyu maskesi yapıyorum, tabi çok sık değil. Süper bir peeling, ne cilt renk farkı kalıyor ne siyah nokta, çamaşır suyu etkisi yapıyor resmen
Benim cildim kurudur, o yüzden maskeyi yapıyorum kuruyunca yıkayıp nemlendiriyorum hemen.
Belki işinize yarar ama dikkatli olun cildiniz hassassa allerjik reaksiyon da gösterebilir

bısı sorcam karbonat gozeneklerı acıyomu bıde karbonat yerıne kabartma tozuda olurmu??:13::13:

kızlar cımbız ağda gibi şeyler rengi değiştiriyor.size önerim

Eki Görüntüle 224543

şu yaylı epilasyondan alın pazarda milyoncularda satılır 1 bilemedin 1.5 lira.renk değişmiyor o zaman

Kızlar kesinlikle bunu önermiyorum.. Sakın Sakın derim . bunu araştırın, kıl kökünü kuvvetlendiriyor aksine daha siyah kıllarla karşılaşır başınızı ağrıtırsınız ve sabah alır akşamda yeniden alırsınız anında da çıkartır öyle bi özellikte sakın sakın sakıınnnnnnn uzak durun bundan :)

kızlar o yaylı epilasyonu bende tavsiye etmiyorum cımbızdan hiçbir farkı yok boş yere kıl köklerinizi daha da kalınlaştırmasın. ben 18 yaşındayım 14 yaşından beri hep cımbızla aldım bıyıklarımı haliyle sertleştiler ve bıyık bölgemde renk açılması oldu aynı sorundan muzdarip kişiler vardır eminim. çoğu kişide renk koyulaşması olmuş ama bende aksine renk açıldı sarımsı yeşilimsi gibi o bölge çok sırıtıyor. lazer yaptırdım şuan kıl konusunda sorunum yok ama renk açıklığı nedeniyle sorunum var. acnelyse krem aldım 2 gündür onu sürüyorum daha henüz etkisini göstermedi ama sizce yardımı olur mu? krem hakkında bilgisi olan ya da başka çözüm bilen biri el atsın lütfen ya.

Son düzenleme:

Elocon pomatı nasıl kullandın ne kadar beklettin ben aldım ama sanırımbi faydası yok yani hala aynılar az önce bıyıklarımı aldım üstüne süreyimmi sizce

Kızlar selam;
Ağda dan sonra yüzde oluşan renk açıklığı için çözüm önerileriniz var mı?

Nasıl geçer inan bende bilmiyrm ama cevremdeki insanlarin dedigine göre biz biyiklarimizi alirken kırarak alıyoruz yani kökten almadigimiz icin kökü kaliyr o yuzden de yesil gorunuyr mesela erkekleri dusun jiletle aldiklarinda kökünden almiyrlar ve yesil gorunuyr biz dede oyle aslinda tamam jiler falan kullanmiyrz ama aldigimizda da kökünden almiyrz ksaca her gun almayin,ve aldiginizdada kökten çekin :)

Merhaba, uzun araştırmalar sonucunda bu bilgileri paylaşmak istiyorum:
"Limon suyu uygulayın: Limon suyunu uygulamak, üst dudağın üzerindeki yeşil gölgeyi tedavi edebilen etkili bir ilaçtır. Limonun ağartma özellikleri cildi aydınlatabilir ve yeşil gölgeyi veya koyu lekeleri hafifletebilir. Biraz limon suyu alın ve cilt üzerine uygulayın. Bir süre sonra su ile yıkayın.
Gram un (nohut unu) aydınlatma maskesi: Üst dudağın üstündeki yeşil gölgeyi hafifletmek için gram un cilt aydınlatma maskesi kullanmalısınız. Biraz gram unu alın ve ona limon suyu ve zerdeçal ekleyin. Birlikte karıştırın ve macunu üst dudak bölgesine uygulayın. Kurumasını bekleyin ve soğuk suyla yıkayın. Üst dudakların üstündeki yeşil gölgeden kurtulmak için bu ilacı kullanın.
Badem yağı masajı: Badem yağı, sadece cildi aydınlatmakla kalmaz, aynı zamanda yeşil gölgelerden kurtulmanıza da yardımcı olan mükemmel bir maddedir. Cildinizi besler ve nemlendirir, böylece yeşil gölgeyi kolayca çıkarır. Az miktarda badem yağı alın ve bir süre ısıtın. Üst dudağı bu şekilde masaj yapın ve soğuk suyla yıkayın.
Patates suyu kullanın: Patates suyu, parlak ve lekesiz bir cildi destekleyebilen doğal ağartma maddeleri içerir. Dudakların üzerindeki yeşil gölgenin aydınlatılmasında önemli bir rol oynar ve ölü deri hücrelerini etkin bir şekilde temizler. Biraz patates dilimi alın ve suyu alın. Üst dudak bölgesine uygulayın ve su ile yıkayın. Yeşil gölgeden kolayca kurtulmak için bu ilacı birkaç kez kullanın.
Kahverengi şeker ve zeytinyağı: Kahverengi şeker ve zeytinyağı kullanmak, cildi kolayca hafifletebilen başka bir çare olabilir. Biraz kahverengi şeker alın ve ona zeytinyağı ekleyin. Birlikte karıştırın ve üst dudak bölgenizi onunla ovun. Yeşil gölgeden kolayca kurtulmak için bu ilacı düzenli olarak kullanın."

ikimizden başka kimsenin böyle bi sorunu yok galiba
aynı sorun bendede var malesef bende ne yapacağımı bilmiyorum.çok sinir bozucu bi durum
Merhaba, uzun araştırmalar sonucunda bu bilgileri paylaşmak istiyorum:
"Limon suyu uygulayın: Limon suyunu uygulamak, üst dudağın üzerindeki yeşil gölgeyi tedavi edebilen etkili bir ilaçtır. Limonun ağartma özellikleri cildi aydınlatabilir ve yeşil gölgeyi veya koyu lekeleri hafifletebilir. Biraz limon suyu alın ve cilt üzerine uygulayın. Bir süre sonra su ile yıkayın.
Gram un (nohut unu) aydınlatma maskesi: Üst dudağın üstündeki yeşil gölgeyi hafifletmek için gram un cilt aydınlatma maskesi kullanmalısınız. Biraz gram unu alın ve ona limon suyu ve zerdeçal ekleyin. Birlikte karıştırın ve macunu üst dudak bölgesine uygulayın. Kurumasını bekleyin ve soğuk suyla yıkayın. Üst dudakların üstündeki yeşil gölgeden kurtulmak için bu ilacı kullanın.
Badem yağı masajı: Badem yağı, sadece cildi aydınlatmakla kalmaz, aynı zamanda yeşil gölgelerden kurtulmanıza da yardımcı olan mükemmel bir maddedir. Cildinizi besler ve nemlendirir, böylece yeşil gölgeyi kolayca çıkarır. Az miktarda badem yağı alın ve bir süre ısıtın. Üst dudağı bu şekilde masaj yapın ve soğuk suyla yıkayın.
Patates suyu kullanın: Patates suyu, parlak ve lekesiz bir cildi destekleyebilen doğal ağartma maddeleri içerir. Dudakların üzerindeki yeşil gölgenin aydınlatılmasında önemli bir rol oynar ve ölü deri hücrelerini etkin bir şekilde temizler. Biraz patates dilimi alın ve suyu alın. Üst dudak bölgesine uygulayın ve su ile yıkayın. Yeşil gölgeden kolayca kurtulmak için bu ilacı birkaç kez kullanın.
Kahverengi şeker ve zeytinyağı: Kahverengi şeker ve zeytinyağı kullanmak, cildi kolayca hafifletebilen başka bir çare olabilir. Biraz kahverengi şeker alın ve ona zeytinyağı ekleyin. Birlikte karıştırın ve üst dudak bölgenizi onunla ovun. Yeşil gölgeden kolayca kurtulmak için bu ilacı düzenli olarak kullanın."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…