Lekeler, Çiller bıyık bölgesindeki renk değişimi:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benimde ağdadan dolayı bir kararma oldu. şimdi cımbızla yada iple alıp limon suyu sürüyorum. biraz faydası oldu.

aynı sorun bende de var.ama ben açık tenliyim.neden olduğunu anlamadığım bir şekilde geçen yaz dudak üstü koyulaştı.expgmenti ben de kullandım.aynen pullanma yaptı bıraktım.birkaç kür var onları deneyeceğim.geçen gün gazetede okumuştum.bir de bir arkadaşım clinic in leke setini önerdi.onu aldım.gece serumu, peelingi ve gündüz kremi var sette.1 aydır kullanıyorum fakat güzellik uzmanı 1 yıl kadar düzenli kullanmam gerektiğini söyledi.bu lekeyle değil bir yıl.1 gün bile geçirmek sinir bozucu..:KK43:

elocon pomat geçirdi lekelerimi :119: geceleri sürdüm çok az. sabah sabunla yıkadım yüzümü çünkü yağlı his bırakıyor. çok az kullanmaya çalıştım. şimdi çok az bir iz kaldı. bazı günler kullanamadım. bu hafta hallolur hepsi :KK76: rahatladım biraz yaa.. ama güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum artık. tamamen gitsin, hep koruyucu süreceğim ve kapatıcı falan sürmemeye çalışacağım sonra. inşallah. slogan çok teşekkür ederim :KK71: ama çok sık kullanma kortizon var. hoş yüzümde tüylenme yaptı gibi gelmedi ama dikkat edin dozuna. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar :128:

elocon pomat geçirdi lekelerimi :119: geceleri sürdüm çok az. sabah sabunla yıkadım yüzümü çünkü yağlı his bırakıyor. çok az kullanmaya çalıştım. şimdi çok az bir iz kaldı. bazı günler kullanamadım. bu hafta hallolur hepsi :KK76: rahatladım biraz yaa.. ama güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum artık. tamamen gitsin, hep koruyucu süreceğim ve kapatıcı falan sürmemeye çalışacağım sonra. inşallah. slogan çok teşekkür ederim :KK71: ama çok sık kullanma kortizon var. hoş yüzümde tüylenme yaptı gibi gelmedi ama dikkat edin dozuna. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar :128:

çok sevindim lekesiz günlerin devamını dilerim :KK19:

kızlar 3 yıldır güneş kremi kullanıyorum ve 3 yıldırda bıyık bölgende kararma var resmen bıyık buradakı hiç bi arkadaşınkı benım bıyık bölgem kadar siyah değildir. kızlar ben bıyık bölgem ve kaşımdan terliyorum çocuklugumdan beri.... ee güneş kremını sürüyorum 2 dk bulmadan bıyık bölgemdekı koruyucu akıyo evın içinde bıle dudagımın üzeri terliyo :KK43: bu yüzdende tenım beyazken dudak üzerim siyah kaldı orası guneşde yanarken renk değişimi oluyo yüzüm daha daha beyaz kalıyo... aklıma herşey geldi dudak üzerime bant yapışdırsam dedim :KK70: bu sefer bandın izi kalacak.. doktorlarım ameliyata girerken taktıkları maskeden taksam dedim hem güneşde çekılmeyecek hem komık olacak bende bu sefer göz kenarlarım daha siyah kalacak....

ne yapabılırım fikir verin kızlar. çok üzülüyorum resmne erkek bıyıgı gibi simsiyah yaa

kızlar moralim çok bozuk. aynı sorun bende de var.
bıyık bölgem yeşil gibi oluyor.
fondötensiz allıksız bakkala gidemiyorum.
psikolojik sorun yaptım.
ne yapacağıımmm :KK43:
yardım ediin

kızlar 3 yıldır güneş kremi kullanıyorum ve 3 yıldırda bıyık bölgende kararma var resmen bıyık buradakı hiç bi arkadaşınkı benım bıyık bölgem kadar siyah değildir. kızlar ben bıyık bölgem ve kaşımdan terliyorum çocuklugumdan beri.... ee güneş kremını sürüyorum 2 dk bulmadan bıyık bölgemdekı koruyucu akıyo evın içinde bıle dudagımın üzeri terliyo :KK43: bu yüzdende tenım beyazken dudak üzerim siyah kaldı orası guneşde yanarken renk değişimi oluyo yüzüm daha daha beyaz kalıyo... aklıma herşey geldi dudak üzerime bant yapışdırsam dedim :KK70: bu sefer bandın izi kalacak.. doktorlarım ameliyata girerken taktıkları maskeden taksam dedim hem güneşde çekılmeyecek hem komık olacak bende bu sefer göz kenarlarım daha siyah kalacak....

ne yapabılırım fikir verin kızlar. çok üzülüyorum resmne erkek bıyıgı gibi simsiyah yaa

kızlar moralim çok bozuk. aynı sorun bende de var.
bıyık bölgem yeşil gibi oluyor.
fondötensiz allıksız bakkala gidemiyorum.
psikolojik sorun yaptım.
ne yapacağıımmm :KK43:
yardım ediin

kızlar bana bi öneride bulunun

neden önceki mesajları okumuyorsunuz? şaşırdım. daha iki mesaj öncesi yazılanları okuyun ben kurtuldum lekemden diyorum :KK68:

Hemen yarın alıyım barii :KK1: Çok sağol cnm:KK61:

ama arkadaşım , benim sorunum leke değil ki . renk açıklığı.

benim de dudak üstüm malesef rengi koyulastı ne yapabilirim bilmiyorum bir sürü kremler sürüyorum yine hiççç:KK50:

benım problemım günş kremımın dudak uzerımden akması. eger sorunun kaynagına inmeden çözersem çözmüş olamam. tekrar leke olur. terlemeyı durdurucu bişey yok mu? yada terleyınce kesınlıkle akmayan güneş kremi

kızlar burun çevrem al al , bıyık bölgem yeşille beyaz gibi açık renk ve çok kötü duruyor . offf doktora gidicem. anlam veremiycek napıcam ben :KK43:

givi teşekkür ederiz canım bizimle paylaşdıgın için eloconu kullanacagım ama daha sonrasında ne yapacagım güneş kremı dudak üzerimden akıp gidiyo. şelale gibi terliyorum dudak üzerimden napsam kı?

kızlar valla ben kobay olarak denedim oldu :KK9: çok az kaldı sanki onu da kıllanma korkusuna rahat süremediğim için. umarım o da geçer. ama artık rahatım yazın kapatıcı- pudra kullanmak istemiyordum leke yapmasın cildim nefes alsın diye, bir kaç haftadır kullanmıyorum. sadece bazen leke olan yere sürüyorum ama sürmesem de eskisi gibi kahverengi değil orası ki benim tenim bembeyaz:106: aynı zamanda kolumdaki bir yanık izine de sürüyorum. kolum buhardan yanmıştı bir kaç ay önce, başparmak izi büyüklüğünde koyu bir iz kaldı. bir iki senede geçer o iz dediler ama ben bu pomadtan oraya da sürdüm ve yer yer izin yarısı gitti. kızlar ben böyle deneyimimi paylaşıyorum ama olur da kullanırsanız bir yan etkisi falan olursa üzülürüm. ama ben henüz belli bir yan etki görmedim lekemden öyle şikayetçiydim ki göze almıştım artık herşeyi :108:

kızlar burun çevrem al al , bıyık bölgem yeşille beyaz gibi açık renk ve çok kötü duruyor . offf doktora gidicem. anlam veremiycek napıcam ben :KK43:

arkadaşım sen doktora git muhakkak. çekinme onun işi bu. bir dermakolog- cildiye bunu tedavi etmeyecek neyi tedavi edecek :101:

givi teşekkür ederiz canım bizimle paylaşdıgın için eloconu kullanacagım ama daha sonrasında ne yapacagım güneş kremı dudak üzerimden akıp gidiyo. şelale gibi terliyorum dudak üzerimden napsam kı?

sen de ter bezlerin için doktora danış istersen. nemlendirici krem falan sürme pudra dene belki biraz dizginler. terleme tüylendirir, tüy terletir. kısır döngü. ama oradaki terleme sorununa alternatif tıptan falan bir çözüm çıkar mı sanmıyorum :122:

arkadaşım sen doktora git muhakkak. çekinme onun işi bu. bir dermakolog- cildiye bunu tedavi etmeyecek neyi tedavi edecek :101:

cuma gideceğim randevu almıştım geçen hafta. ama öğrendim ki doktorlar anlam veremiyormuş söylediğimz şeye. nasıl olurmuş öyle bişey . inandırıcı değilmiş göya.
benim böyle bi şikayetim var cildiyeci doktor buna bi tedavi uygulayamayacaksa neden cilt doktoru olmuş sinir oluyorum.
bayaa uzun uzun anlatıcam olayımı.
sinir hastası yaptı bende.
aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum.
aynaya bakmak istemiyorum.
biriyle konuşurken karşımdakinin gözleri direk oraya odaklanıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor :KK43:

cuma gideceğim randevu almıştım geçen hafta. ama öğrendim ki doktorlar anlam veremiyormuş söylediğimz şeye. nasıl olurmuş öyle bişey . inandırıcı değilmiş göya.
benim böyle bi şikayetim var cildiyeci doktor buna bi tedavi uygulayamayacaksa neden cilt doktoru olmuş sinir oluyorum.
bayaa uzun uzun anlatıcam olayımı.
sinir hastası yaptı bende.
aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum.
aynaya bakmak istemiyorum.
biriyle konuşurken karşımdakinin gözleri direk oraya odaklanıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor :KK43:

bi dakka bi dakka dermatologtan bahsediyorsun değil mi :KK53: şaka mı bu böyle saçma şey mi olur?? ruh hastalıklarını iç hastalıkları bile hiç bir belirti olmasa bile inceliyorlar tedavi ediyorlar. bir doktor bir hastalığı nasıl saçma bulur nasıl anlamaz. heleki cilt rahatsızlıkları görsel belirti gösterir. bir yanlışın var arkadaşım olur mu öyle şey? egzama falan olsa ne yapacak anlam veremiyormuşmuş. eğer böyle bir saçmalık söz konusuysa başka doktora git. çünkü cilt doktorları çok önemsiyorlar özellikle bir bayanın cilt sorunu olmasının hassas mavzu olduğunu biliyorlar. ve bütün doktorlar yüz bölgesindeki rahatsızlıkları önemserler. heleki kişi gençse. çünkü yüz sorunları izleri vs psikolojiyi çok etkiler bunun için önemlidir. onlar da bunun en çok farkında olan insanlar :114: ben sırf lekem için gitmiştim ben de açıkçası çekinmiştim bunun için mi geldin gibi bir yüz ifadesiyle karşılaşmaktan ama gayet önemseyerek inceledi ilaç yazdı nasıl kullanacağımı anlattı cildimin hassas olduğunu kapalı havada bile muhakkak güneş koruyucu sürmem gerektiğini söyledi hoş ben söz dinlemedim geçmeyip ilerleyince aklım başıma geldi. gitmişken kilolardan dolayı olan çatlaklarımı da belirttim onun için de ilaç verdi hoş onu da kullanmadım çünkü pomad merhem krem gibi ilaçları kullanmaktan pek hoşlanmıyorum. ilaçları kullanıp iki hafta sonra tekrar gelmemi söyledi 1 sene oldu hala gidicem :KK9: ama işten bi izin alabilsem yine bir cildiyeye gitmeyi düşünüyorum. bence sen de çekinme. insanların ne sıkıntıları oluyor ama tıp bunun için var :KK68:

X