Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl kullandın? kaç günde geçirdi?
Bende de oldu o günden beri sadece iple alıyorum yavaş yavaş normale dönmeye başladı bende birtek bende var zanendıyordum
elocon pomat geçirdi lekelerimi :119: geceleri sürdüm çok az. sabah sabunla yıkadım yüzümü çünkü yağlı his bırakıyor. çok az kullanmaya çalıştım. şimdi çok az bir iz kaldı. bazı günler kullanamadım. bu hafta hallolur hepsi rahatladım biraz yaa.. ama güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum artık. tamamen gitsin, hep koruyucu süreceğim ve kapatıcı falan sürmemeye çalışacağım sonra. inşallah. slogan çok teşekkür ederim ama çok sık kullanma kortizon var. hoş yüzümde tüylenme yaptı gibi gelmedi ama dikkat edin dozuna. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar :128:
kızlar 3 yıldır güneş kremi kullanıyorum ve 3 yıldırda bıyık bölgende kararma var resmen bıyık buradakı hiç bi arkadaşınkı benım bıyık bölgem kadar siyah değildir. kızlar ben bıyık bölgem ve kaşımdan terliyorum çocuklugumdan beri.... ee güneş kremını sürüyorum 2 dk bulmadan bıyık bölgemdekı koruyucu akıyo evın içinde bıle dudagımın üzeri terliyo bu yüzdende tenım beyazken dudak üzerim siyah kaldı orası guneşde yanarken renk değişimi oluyo yüzüm daha daha beyaz kalıyo... aklıma herşey geldi dudak üzerime bant yapışdırsam dedim bu sefer bandın izi kalacak.. doktorlarım ameliyata girerken taktıkları maskeden taksam dedim hem güneşde çekılmeyecek hem komık olacak bende bu sefer göz kenarlarım daha siyah kalacak....
ne yapabılırım fikir verin kızlar. çok üzülüyorum resmne erkek bıyıgı gibi simsiyah yaa
kızlar moralim çok bozuk. aynı sorun bende de var.
bıyık bölgem yeşil gibi oluyor.
fondötensiz allıksız bakkala gidemiyorum.
psikolojik sorun yaptım.
ne yapacağıımmm
yardım ediin
kızlar bana bi öneride bulunun
elocon pomat geçirdi lekelerimi :119: geceleri sürdüm çok az. sabah sabunla yıkadım yüzümü çünkü yağlı his bırakıyor. çok az kullanmaya çalıştım. şimdi çok az bir iz kaldı. bazı günler kullanamadım. bu hafta hallolur hepsi rahatladım biraz yaa.. ama güneş koruyucu sürmeden çıkmıyorum artık. tamamen gitsin, hep koruyucu süreceğim ve kapatıcı falan sürmemeye çalışacağım sonra. inşallah. slogan çok teşekkür ederim ama çok sık kullanma kortizon var. hoş yüzümde tüylenme yaptı gibi gelmedi ama dikkat edin dozuna. kesinlikle öneriyorum arkadaşlar :128:
kızlar burun çevrem al al , bıyık bölgem yeşille beyaz gibi açık renk ve çok kötü duruyor . offf doktora gidicem. anlam veremiycek napıcam ben
givi teşekkür ederiz canım bizimle paylaşdıgın için eloconu kullanacagım ama daha sonrasında ne yapacagım güneş kremı dudak üzerimden akıp gidiyo. şelale gibi terliyorum dudak üzerimden napsam kı?
arkadaşım sen doktora git muhakkak. çekinme onun işi bu. bir dermakolog- cildiye bunu tedavi etmeyecek neyi tedavi edecek :101:
cuma gideceğim randevu almıştım geçen hafta. ama öğrendim ki doktorlar anlam veremiyormuş söylediğimz şeye. nasıl olurmuş öyle bişey . inandırıcı değilmiş göya.
benim böyle bi şikayetim var cildiyeci doktor buna bi tedavi uygulayamayacaksa neden cilt doktoru olmuş sinir oluyorum.
bayaa uzun uzun anlatıcam olayımı.
sinir hastası yaptı bende.
aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum.
aynaya bakmak istemiyorum.
biriyle konuşurken karşımdakinin gözleri direk oraya odaklanıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor
cuma gideceğim randevu almıştım geçen hafta. ama öğrendim ki doktorlar anlam veremiyormuş söylediğimz şeye. nasıl olurmuş öyle bişey . inandırıcı değilmiş göya.
benim böyle bi şikayetim var cildiyeci doktor buna bi tedavi uygulayamayacaksa neden cilt doktoru olmuş sinir oluyorum.
bayaa uzun uzun anlatıcam olayımı.
sinir hastası yaptı bende.
aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum.
aynaya bakmak istemiyorum.
biriyle konuşurken karşımdakinin gözleri direk oraya odaklanıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor