- 16 Ağustos 2016
- 3.566
- 8.825
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Bişey olmaz.
Dedim ama iş işten geçmişti. Bir daha ki sefere uyaracağım başlamadan Peki çıkar mı o kısımda tüy falan?Bi daha oraya dikkat etmesini ve agda surmemesini soylemelisiniz. Mevcut durumda yapilacak bisi yok suan icin
Devamli aldirirsan cikar gurlesir yani ama ilk sefer icin sanmam acikcasiDedim ama iş işten geçmişti. Bir daha ki sefere uyaracağım başlamadan Peki çıkar mı o kısımda tüy falan?
İlk seferdi. İnşallah dediğiniz gibi çıkmaz.Devamli aldirirsan cikar gurlesir yani ama ilk sefer icin sanmam acikcasi
Ya cidden o kadar sinirlendim ki mesajınızı okuyunca güldüm sağ olun. :) Haklısınız fakat rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçta yan etkisi çok olan bir ilaç. Tüylenme de yan etkilerinden biri. O kısımda normalde tüylenme yok ama işte ağdayla alınca dert ettim valla ya.İlk seferde tuylenme olur mu hiç o zaman kasimjzin istenmeyen kısımlarını aldigimzda bidahaki aya şerit kaşla gezerdik. Mantıkla çözülürdü bu konu yani az zorlasaniz
Ya cidden o kadar sinirlendim ki mesajınızı okuyunca güldüm sağ olun. :) Haklısınız fakat rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçta yan etkisi çok olan bir ilaç. Tüylenme de yan etkilerinden biri. O kısımda normalde tüylenme yok ama işte ağdayla alınca dert ettim valla ya.
Normalde yoksa yapmaz zaten 1 kereden bir şey olmaz merak etmeyin. Ama ilaç etkisi tuylenme ise olmayan yerlerde cikabilir ve tuyleriniz kalinlasabilir haberiniz olsun. Muadili varsa tuylendirmeyen onu kullanin derimYa cidden o kadar sinirlendim ki mesajınızı okuyunca güldüm sağ olun. :) Haklısınız fakat rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçta yan etkisi çok olan bir ilaç. Tüylenme de yan etkilerinden biri. O kısımda normalde tüylenme yok ama işte ağdayla alınca dert ettim valla ya.
İlacı maalesef sürekli kullanmam gerekiyor. Doktoruma danıştım ama başka çözüm yok dedi. Tekrar kontrole gittiğimde söyleyeceğim yine. Birde bu ağda konusu çıkınca bir kereden bir şey olmaz demek istedim ama buraya yazıp birilerinden duymak içimi belki rahatlatır diye paylaştım. Normalde o kısımda yok. İnşallah bir şey olmaz bir kereden. Çok teşekkür ederim.Normalde yoksa yapmaz zaten 1 kereden bir şey olmaz merak etmeyin. Ama ilaç etkisi tuylenme ise olmayan yerlerde cikabilir ve tuyleriniz kalinlasabilir haberiniz olsun. Muadili varsa tuylendirmeyen onu kullanin derim
İnşallah olmaz. İciniz feraj tütün hiç sanmıyorum olacağını. Rica ederimİlacı maalesef sürekli kullanmam gerekiyor. Doktoruma danıştım ama başka çözüm yok dedi. Tekrar kontrole gittiğimde söyleyeceğim yine. Birde bu ağda konusu çıkınca bir kereden bir şey olmaz demek istedim ama buraya yazıp birilerinden duymak içimi belki rahatlatır diye paylaştım. Normalde o kısımda yok. İnşallah bir şey olmaz bir kereden. Çok teşekkür ederim.
Kuaförün kızı aldı o an biraz kalabalık gibiydi. Sadece bıyık bölgesi olduğu için onun yapmasına bir şey demedim ama böyle yapacağını da bilemedim. BBu kadar yumuşak yüzlü olmanın zararını görüyorum.Her zaman yapan kişiden farklı biri saç filan kesince veya kaş bıyık almaya kalkınca acayip geriliyorum ya,ve hep böyle her zamankinden farklı olarak bi talihsizlik veya insanı rahatsız eden bişey oluyor. Ama merak etmeyin tek seferde olmaz tabi ki bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?