Bıyık bölgesinde ağda ve tüylenme sorunu

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.566
8.825
158
Herkese merhaba öncelikle hanımlar.
Az önce ağda için kuaföre gitmiştim. Bıyık bölgesini alırken ağdayı biraz daha aşağı kadar sürdü. Normalde o kısma kadar yapmıyordu bu kez başkası yaptı. (Kullandığım bir ilaç var o zaten yan etki yapıyor yüzümde, bir de bu tüy işi çıkarsa iyice kötü olacak. )Şimdi bana dert oldu o kısımda tüylenme vs olur mu (hani alınca tekrar çıkıyor derler ya) olmaması için ne yapmam gerekir?

Bi daha oraya dikkat etmesini ve agda surmemesini soylemelisiniz. Mevcut durumda yapilacak bisi yok suan icin

İlk seferde tuylenme olur mu hiç o zaman kasimjzin istenmeyen kısımlarını aldigimzda bidahaki aya şerit kaşla gezerdik. Mantıkla çözülürdü bu konu yani az zorlasaniz
Ya cidden o kadar sinirlendim ki mesajınızı okuyunca güldüm sağ olun. :) Haklısınız fakat rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçta yan etkisi çok olan bir ilaç. Tüylenme de yan etkilerinden biri. O kısımda normalde tüylenme yok ama işte ağdayla alınca dert ettim valla ya.

Normalde yoksa yapmaz zaten 1 kereden bir şey olmaz merak etmeyin. Ama ilaç etkisi tuylenme ise olmayan yerlerde cikabilir ve tuyleriniz kalinlasabilir haberiniz olsun. Muadili varsa tuylendirmeyen onu kullanin derim

Normalde yoksa yapmaz zaten 1 kereden bir şey olmaz merak etmeyin. Ama ilaç etkisi tuylenme ise olmayan yerlerde cikabilir ve tuyleriniz kalinlasabilir haberiniz olsun. Muadili varsa tuylendirmeyen onu kullanin derim
İlacı maalesef sürekli kullanmam gerekiyor. Doktoruma danıştım ama başka çözüm yok dedi. Tekrar kontrole gittiğimde söyleyeceğim yine. Birde bu ağda konusu çıkınca bir kereden bir şey olmaz demek istedim ama buraya yazıp birilerinden duymak içimi belki rahatlatır diye paylaştım. Normalde o kısımda yok. İnşallah bir şey olmaz bir kereden. Çok teşekkür ederim.

İnşallah olmaz. İciniz feraj tütün hiç sanmıyorum olacağını. Rica ederim

Her zaman yapan kişiden farklı biri saç filan kesince veya kaş bıyık almaya kalkınca acayip geriliyorum ya,ve hep böyle her zamankinden farklı olarak bi talihsizlik veya insanı rahatsız eden bişey oluyor. Ama merak etmeyin tek seferde olmaz tabi ki bir şey

Kuaförün kızı aldı o an biraz kalabalık gibiydi. Sadece bıyık bölgesi olduğu için onun yapmasına bir şey demedim ama böyle yapacağını da bilemedim. BBu kadar yumuşak yüzlü olmanın zararını görüyorum.
İnşallah bir sorun olmaz dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.

Hormonal bir durum yoksa agda ya da jilet surunce tuyler kalinlasmaz ya da yeni tuy cikmaz. Tecrubeyle sabit. Tuy yine ayni sekilde cikar ve uzar.

şuan aynı dert yüzünden sıkıntı çekiyorum. Kuaförüm ağdayı dudak cizgimin aşağı yönüne doğru indirdigi için ordaki ayva tüyler sertleşti üstüne sürekli ip yaptıgı icin palabıyık oldum.5 günde bir o kısmı kendim alıyorum şimdi canım çok sıkkın 5 günde bir bununla mı uğraşıcam kafayı yedirtiyolar insana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…