• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biyik bölgede leke:(

KeLeBeKetkisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
879
0
296
37
İsviçre
slm kizlar benim bazen ara gelio gidio ama bu aralar yine baya var hem bide beyaz tenliyim biyik bölgemde biraz tenimden kara leke var halbuki killarimi aliorum ama sanki biyigim varmis gibi.....kizlar siz bunun cözümü varmi yada sizede ayni sorun varmi aceba sinir oliorum yaaa....:kızgın:

Aynı sorun bende de var canım. Hem bıyık bölgesinde hem de alnımda kahverengi leke var. Doktor güneş lekesi dedi. Bazı kesin çözümler olduğu söyleniyor ama ben cesaret edemedim. Sadece haftada iki defa peeling yapıyorum ve renk açıcı kremler kullanıyorum, leke görünümünü azaltıyor. Ama tamamen yok olmasını çok istiyorum.

ben bunu hiç geçmiycek zannettim bunalımlara girdimm. tretin krem kullandım geçirdi arkadaşlar, ama bana dermatolog verdi, cildin üst derisini soyan tarz bi krem. şimdi bişey kalmadı

kıllarını ne ile alıosun canm bilmiom ama bıyık bölgesi agda ile alınınca kararıo tavsie etmem kimseye iple alın derim

ben deniz hanima sordum bana bunu yazdi vallah ama malzemeleri nerde bulcm ya dur kopya yapim

leke icin en etkili bildigim uc sey,maydanoz,okuzgozu ciceginin petalleri ve fransiz beyaz kili..Bu ucu tek baslarina,ikili kombinasyonlar yada ucu bir arada,her sekilde uygula lekeye cilt tonunun duzenlenmesine cok iyi etkileri vardir.

Bir de doktorlarin TCA dedikleri kimyasal soymayi yapan bir meyve var..Papaya meyvesi,bir dilim kadar kes,pure haline getir lekeli olan yere uygula,ilk etapta bes dakika tut,en basindan uzun sure tutma cildini fena soyabilir yaraya sebep olabilir,soymada cok etkilidir..Ozellikle alt ve ust dudaklarin birlestigi agiz kenari kisimlar ve burunkanatlarinin yanakla birlestigi cukur ksimlar cok etkilenir ve kabuk tutabilir,dikkatli ol..Paypayayi kullanachin zaman iyice olgnlasmi,ksilmeden once kolayca ezilir pure haline getirilebilir kadar yumusamis olmasi gerek,buna dikkat et lutfen..

Back
X