Bıyığımı ve kaşlarımı alamıyorum

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-70
18
46
Ağrı eşiğim mi düşük bilmiyorum. Bacagimin iç kısmını ,bıyık ve kaşlarımı alamıyorum. Kuaföre gitsem ellerini itiyorum. Müthiş bir acı duyuyorum.
Genital bölgeye yakın bacak kıllarımı da alamıyorum. Böyle olan var mı? Çözümü var mı?

Peki nasıl hallediyosunuz bu işleri? Kaş neyse ben de dağınık sevdiğimden sadece düzeltirim de bıyığı bıraksam pala olurum resmen. Lazerin acısına dayanabiliyor musunuz onu deneyin bari?

Peki nasıl hallediyosunuz bu işleri? Kaş neyse ben de dağınık sevdiğimden sadece düzeltirim de bıyığı bıraksam pala olurum resmen. Lazerin acısına dayanabiliyor musunuz onu deneyin bari?
Parça parça aldım hep dayanamadigimdan. Ben mi abartıyorum bilmiyorum bir gün biraz obur gün biraz

Parça parça aldım hep dayanamadigimdan. Ben mi abartıyorum bilmiyorum bir gün biraz obur gün biraz
Parça parça alınca da hergün bakmanız lazım kısım kısım uzar öyle de canınız tatlı o zaman sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…