Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık olabilirmisinizzSanıyorum kimyasal gebelik![]()
Tabiiki öncelikle hiç kimyasal gebelik yaşamadım bunu belirterek başlayayım. Sizin yumurtanız sperm tarafından döllenmiş ve kana hamilelik hormonu olan beta hcgyi salmaya başlamış. Sağlıklı gebeliklerde beta hcg 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkar. Sizin gebeliğiniz sağlıklı olmadığından hcgniz artmamış hatta azalmış. Genellikle kimyasal gebelikler kendi kendine sonlanıyor ve vücuttan adet kanamasıyla atılıyor. Adetin gelmesiyle de beta hcg değeri sıfırlanıyor.Açık olabilirmisinizz
Kimyasal olmuş canım geçmiş olsunKizlar bu ay klomen kullandim beta hcg kan tahlilinde yüzde 46 sonuç çıktı 2 gün sonra ikiye katlaması gerekirken 9. 36 olmuş bunun ne anlama geldiğini bilen varmı lütfen cvp yazin![]()
Açık olabilirmisinizz
Tabiiki öncelikle hiç kimyasal gebelik yaşamadım bunu belirterek başlayayım. Sizin yumurtanız sperm tarafından döllenmiş ve kana hamilelik hormonu olan beta hcgyi salmaya başlamış. Sağlıklı gebeliklerde beta hcg 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkar. Sizin gebeliğiniz sağlıklı olmadığından hcgniz artmamış hatta azalmış. Genellikle kimyasal gebelikler kendi kendine sonlanıyor ve vücuttan adet kanamasıyla atılıyor. Adetin gelmesiyle de beta hcg değeri sıfırlanıyor.
Siz kanınızı aynı hastanede mi verdiniz? Eğer farklı yerlerde vermediyseniz durum malesef bu. Ama yerinizde olsam tekrar test verirdim bir yanlışlık olmasın diyeGeçmiş olsun. Umarım sadece test hatasıdır, bebeğiniz sağlıklıdır
[/QUO
İğneyi vurulduktan kaç gün sonra ilk hcg testini yaptırdınız?Çok tşk ederim gayet açıklayıcı olmuş temennim test hatası olmasıdır son bir sorum daha var şimdiden tşk ediyorum çatlatıcı igneminilk haftası bu regl dönemi geçmiş deil şu durumda 9.36 bir çok kişi gebelik var dio bilginize dayanarak soruyorum sizce varmı binbir umutla bebek beliyorum doktor yok telefonla ulaşıyorum bana negatif diyor
Çok tşk ederim gayet açıklayıcı olmuş temennim test hatası olmasıdır son bir sorum daha var şimdiden tşk ediyorum çatlatıcı igneminilk haftası bu regl dönemi geçmiş deil şu durumda 9.36 bir çok kişi gebelik var dio bilginize dayanarak soruyorum sizce varmı binbir umutla bebek beliyorum doktor yok telefonla ulaşıyorum bana negatif diyor
İğneyi vurulduktan kaç gün sonra ilk hcg testini yaptırdınız?
İğneyi vuruldukta 2 gün sonra sancım tuttu gebelik şüphesiyle beta hcg kan tahlili yaptırdımİğnenin etkisi olabileceğini mi düşündünüz? Evet iğne içeriğinde de hcg oluyormuş di mi? Bu da olabilir tabii.
İğneyi vuruldukta 2 gün sonra sancım tuttu gebelik şüphesiyle beta hcg kan tahlili yaptırdım
Evet aynen öyle büyük ihtimalle iğnenin etkisinden öyle çıkmış.İğnenin etkisi olabileceğini mi düşündünüz? Evet iğne içeriğinde de hcg oluyormuş di mi? Bu da olabilir tabii.
En sağlıklı sonucu iğneden 13-14 gün sonra alabilirsinizİğneyi vuruldukta 2 gün sonra sancım tuttu gebelik şüphesiyle beta hcg kan tahlili yaptırdım
İğnenin etkisi olabileceğini mi düşündünüz? Evet iğne içeriğinde de hcg oluyormuş di mi? Bu da olabilir tabii.
İğneyi vurulduktan kaç gün sonra ilk hcg testini yaptırdınız?
İğnenin etkisi olabileceğini mi düşündünüz? Evet iğne içeriğinde de hcg oluyormuş di mi? Bu da olabilir tabii.
inş çok tşk ediyorumm ilginize.. VALLAEn sağlıklı sonucu iğneden 13-14 gün sonra alabilirsiniz
Rica ederiminş çok tşk ediyorumm ilginize.. VALLA![]()
Rica ederiminş çok tşk ediyorumm ilginize.. VALLA![]()