Bittim sanki

Canım, derdini anlar gibiyim. Sana 'kadına dair' bölümünde 'biz kadınız' başlıklı konuyu şiddetle okumanı tavsiye ediyorum. Beni kendime getirdi.
Unutma sen değerlisin. Bu hesaplaşmaları yapabiliyorsan harika bir de kalbin var. Değerini bilmediler mi? Sileceksin! Arkana da bakmadan gideceksin. Bu senin değil onların kaybı olacak. Ve yaptığın her güzellik, iyilik, niyetlerin için ûzülmemeyi bileceksin. Bırak! Kul bilmezse, Malik bilir. Sen elinden geleni yaptın.
Mutlu ol, önce kendine iyi davran

Bence kendinizde affedemediğiniz şeyler var gibi.
Neden açıkça anlatmıyorsunuz?
Parça parça yazmışsınız ama hepsi şifreli derdiniz ne anlayamadım.
Duvarlar üstüme geliyor yıkamıyorum insanlar yılan dilli vs diyerek sadece günlük yazıyorsunuz.
Ben şöyle yaptım sonra şöyle oldu o yüzden böyleyim vs vs. Bu şekilde anlatın daha sağlıklı yorumlar alırsınız.

Bu nasil konu da vinci sifresi gibi coz cozebilirsen
Acik acik anlat bacim da care olak

aaa bu benim kocam ya! naptın çok merak ettim doğrusu? hala evli misin bu adamla?

Bazen susmak gerekiyor. Neden susuyor diye düşündürmek için.. Mutsuzluklarını çok yansıtıyorsun bence çevrene, onlar da zayıf tarafından daha çok üstüne gelmek için kullanıyorlar bunları

Tamamen hayatin pozitif yanlarini ya da bir derdim var isimli kosede herhangi bir pozitif yanini anlatmam ne derece dogru acaba? Bdv temali bir bolum dogal olarak dert yandim bende. Ki mukemmel degilim hatalar yaptim dedim amacim masumiyetimi belgelemek magduru oynamak degil sadece icimin cok sıkıldığı bir anda icimi dokup bir nebze rahatlamakti amaci bu diye biliyorum bolumun yanlis miyim? Elbette her turlu iliski olacaktir ve saygim sonsuzdur. Ancak neden yazdigimi sorgulamak siz sahanelerine dusmuyor.

Valla canım meselenin ne olduğunu bilmiyoruz ama eğer herkesten duyuyorsan kendini sorgulamakta haklısın. Hadi biri dedi diğeri dedi ama çoğu diyorsa özeleştiri yapmali ve kendine çekidüzen vermelisin.

Ayrica psikolojik desteğe ihtiyacin var ihmal etme..

Demistim bahsetmistim ustu kapali ama tekrarliyorum hemen.
Agza alinmayacak ithamlar duydum. Kadinin kadina olan kiskancliginin dogurdugu kinin, birini elde edememenin hirsiyla kavrulmus bir baskasiyla olan ittifaginin sonucu. Ve hatalarim vardi cocuk yasta yaptigim pismanlik duydugum. Yumusak karnimdan vuruldum kisaca. Sonra herkes icin hedef oldum bir anlami kalmadi hic birseyin.

Bu arada herkes dediysem oyle istisnasiz herkes gibi anlasilmasin hayatta enn onem verdigim bir insan ve bir zamanlar dostum sandigim iki kisi yapti bunlari.

Bu arada herkes dediysem oyle istisnasiz herkes gibi anlasilmasin hayatta enn onem verdigim bir insan ve bir zamanlar dostum sandigim iki kisi yapti bunlari.

Ozaman niye "herkes" diye bakiyorsun hemen olaya ve abarta abarta bitiremiyorsun yasadigin iki üc kötü olayi?
Biraz bakis acini degistir. Hayat bugün kötü yarin iyi olabilir.. ama sen bir kötü gün gecirdin diye butun hayatin kötü gectigini söylüyorsun. Veya iki insani "herkes" diye görüyorsun.
Konuyu actiginda daha kötüydün degil mi? Ve suan eminim okadar kötü hissetmiyorsundur..
Hayat inisli cikisli ve hersey olacagina variyor. Basina kötü dedigin bir olay geliyorsa ..gercekten okadar kötümü diye sor kendine. Ve kendini tanimaya calis, yüzles ve ders cikar..

Hayatin pozitif yanlarini yaz mi dedim ??
Sadece olduğundan fazla abarttigini soylemistim
2 arkadasın birseyler yapmis ve yaziyi okuyanda sanır bu kızın dunyasi batmis ,dıslanmiş ,bitmiş
Sacma sapan bir yazi evet istedigini yazarsinda bizler okuyoruz tutup hikaye ,dram cikartman gereksiz gunluk tut madem

insan ne hata yaparsa yapsın eğer pişmansa kimsenin laf demeye hakkı yok, sorun sende değil canım etrafındaki insanlarda, doğru insanlar değil etrafındaki insanlar, o yüzden kendine olan sevgini değerini kaybetme, kimseye de fazla değer vermeki kırılmayasın

Ne yapalım puzzle mı çözelim şimdi
Bide bu moda oldu sen cool takılmaya devam et cicim

aaa bu benim kocam ya! naptın çok merak ettim doğrusu? hala evli misin bu adamla?
Napicam adam kendi hatalarini gormedi birgun bile...benim kucuk hatalarimi bile dumya meselesi gibi gordugu icin de bosanma karari aldi.once uzuldum ama yok boyle bi insan bir de beni istemiyosa cani cehenneme.dava acmasini bekliyorum ama acmiyo da.ben de gez toz eglen hayatimi yasiyorum vallahi

Ay aynı. Hem kel hem fodul. Ben de aynı durudayım. Gidişatımız, sorunlarımız, karşı tarafın dedikleri ve yaptıkları... Aynı. Yalnız dava işlemlerinde bekleyeceğini sanmıyorum. Hayırlısı.

Ay aynı. Hem kel hem fodul. Ben de aynı durudayım. Gidişatımız, sorunlarımız, karşı tarafın dedikleri ve yaptıkları... Aynı. Yalnız dava işlemlerinde bekleyeceğini sanmıyorum. Hayırlısı.
Siz birlikte misiniz suan ?ayri misiniz? Dava islemlerinde bekliyo valla iki aydir acmadi.adli tatil olcak

Hala ustu kapali yaziyosun. Anlamiyormki.
Kurami cekelim acaba hangi ithamlar ucuztu havada diye?
Neyse ya konu sahibi hic ksura bakma bugun itibariyle bi karar aldim.
Derdine care arayanlar aciklamaya usenirse bende yardim icin kolumu kipirtacak degilim.

insanlar kötüdür.daha doğrusu genelde iyidir ama düştüğün anda tekme atarlar bilirim.yapman gereken ayağa kalkmak ve şuan seni mutsuz eden kimlerse hayatından çıkarmak.ve en en en önemlisi insanlardan beklentiye birdaha girmemek

Acı çekiyor pişiyorsun... öğrenilmis çareszlkten çıkar kendini. Dünyadaki en önemli misafirsin sen... böyle düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…