aaa bu benim kocam ya! naptın çok merak ettim doğrusu? hala evli misin bu adamla?Bize inanmayan insanlara yalvararak inandirmaya calisarak aslinda tam aksine uzaklastiriyoruz kendimizden...inanmak istemeyen inanmiyor ne yaparsan yap.daha once esimden duydugum laflara ornak:sen seytansin,icindeki pislik disariya vuruyor.cok kotu birisin.iyi oldugun zamanlarda mutlaka bir menfaatin hesabin vardir,pisliksin,kotusun,icin kalbin cok kotu,kotu bi insansin,tehlikeli bi kadinsin,sinsisin...vs...ve oyle olmadigima inandirmak icin defalarca gecelerce aglamisimdir konusup bana inanmasi icin aglamisimdir...sonuc:inanmak istedigine inandi.o yuzden birak vicdanin rahatsa herkes inanmak istedigine inansin
Bazen susmak gerekiyor. Neden susuyor diye düşündürmek için.. Mutsuzluklarını çok yansıtıyorsun bence çevrene, onlar da zayıf tarafından daha çok üstüne gelmek için kullanıyorlar bunlarıYapim geregi ben aciklamaktan aciklama yapmaktan gocunmayan bir insanim suclandigimda hemen aciklarim durumu detaylari anlatirim olani biteni anlatirim. Deger verdigim insana yaparim bunu. Ama bazen hatta cogu zaman artik aciklamalarim bile kanitlarim bile yeterli olmuyor. Yaptigim hic bir seyi art niyetle yapmadım. Kimseyi aldatmadim, cana kiymadim, hirsizlik yapmadim. Mukemmel degilim hatalar yaptim kalp kirdim ama pismanligini ta canimda hissettim buna bile inanmiyor kimse. Benim hissedebilecegime aglayabilecegime insan olduguma inanmiyor kimse en cok konusmak istediğim insan bile inanmiyor dinlemiyor adeta umursamiyor guluyor yuzume oyledir diyor. Oyledir. Alay ediyor yani. Ben neyim? Canavar mi? Cok yoruldum gercekten.
Tamamen hayatin pozitif yanlarini ya da bir derdim var isimli kosede herhangi bir pozitif yanini anlatmam ne derece dogru acaba? Bdv temali bir bolum dogal olarak dert yandim bende. Ki mukemmel degilim hatalar yaptim dedim amacim masumiyetimi belgelemek magduru oynamak degil sadece icimin cok sıkıldığı bir anda icimi dokup bir nebze rahatlamakti amaci bu diye biliyorum bolumun yanlis miyim? Elbette her turlu iliski olacaktir ve saygim sonsuzdur. Ancak neden yazdigimi sorgulamak siz sahanelerine dusmuyor.Olayi anlatmiyorsun
"insanlar seni sucluyor" durduk yere mi ?
"Pismansin ve insanlar yuzune vuruyor" demekki birseyler yaptin degil mi ?
"Kendini acıklıyorsun uzun uzun " ama kimse sana inanmiyor kolay kolay
Arkadaslarin uzaklasiyor
Vevdahasi dahasi ..
Buda mi durduk yere kimse masum bir insana bu dedigin gibi davranmaz .. belli ki sendede var baya vukuat ne bekliyorsun ?
Herkes yaptiklarini öder bir sekilde
Ve hala mutlu olanlari kiskaniyorum diyorsun .. icindeki hirs ve kiskanclik her satirinda kendini gosteriyor sen hakettin mi ki ????
Yaptiklarinizin sonucunu begenmeyip magduru oynamayın birde
Biraz kendine baksan belkide birseyler degisir
Demistim bahsetmistim ustu kapali ama tekrarliyorum hemen.Konu sahibi sana sormak istiyorum.
Neden burya konu actin?
Bu soruyu cevaplarmisin?
Cunku eger sana yardimci olmamizi istiyosan daha acik konusmalisin.
Ornekler ver bize. Kim ne yapti anlat.
Seni neyle sucladilar?
Tum yazdiklarin ilk yazin gibi olmus, uzatmalar resmen.
Ama hic aciklayici bi ornek bi sebep yok bu olanlarin. Yardimci olabilmemiz icin konuyu anlmamizda yardimci olman lazim.
Bu arada herkes dediysem oyle istisnasiz herkes gibi anlasilmasin hayatta enn onem verdigim bir insan ve bir zamanlar dostum sandigim iki kisi yapti bunlari.
Hayatin pozitif yanlarini yaz mi dedim ??Tamamen hayatin pozitif yanlarini ya da bir derdim var isimli kosede herhangi bir pozitif yanini anlatmam ne derece dogru acaba? Bdv temali bir bolum dogal olarak dert yandim bende. Ki mukemmel degilim hatalar yaptim dedim amacim masumiyetimi belgelemek magduru oynamak degil sadece icimin cok sıkıldığı bir anda icimi dokup bir nebze rahatlamakti amaci bu diye biliyorum bolumun yanlis miyim? Elbette her turlu iliski olacaktir ve saygim sonsuzdur. Ancak neden yazdigimi sorgulamak siz sahanelerine dusmuyor.
Artik bilmiyorum dayanamiyorum sanirim. Kimseye yaranamadim kimseyi mutlu edemedim kendimi bile! Gittikce kilo veriyorum. Dogru duzgun yemek yemeyi kestim. Kaybedecek hic birseyim yok gibi. Yuzume kotu laflar soylendi. En kotu ithaflar. Kotu oldugum icimin ruhumun kotu oldugu soylendi. Artik o soylenen kotu kisi miyim diye dusunuyorum. Ya da o mu olmaliyim? Duydugum laflari hak mi etmeliyim? Ona mi burunmeliyim? Kalabaliklar icinde yalnizim. Elinde onlarca mutluluk olan kisileri goruyor ve kiskaniyorum. Gecmisimde yaptigim hatalar yuzume vuruluyor pismanim dedikce yine vuruyorlar yuzume. Haykiriyorlar sen busun degersizsin diye sanki.Hayat hep beni teget geciyor. Herkesten art niyet beklemeye basladim. Surekli istenmedigimi dusunuyorum. Beni yaninda isteyen asla birakmayacagim diyen elimi tutup surekli destek olacagini soyleyenler bile gitti. Arkalarina bakmadilar. acik bulmaya her an beni suclayacak biseyler bulmaya calisiyorlar. O kadar korkuyorum ki. Korkarak yasiyorum. Yapmadigim biseyi bile ya kanitlayamazsam ustume kalirsa psikolojisi ile karsiliyorum. Dayanacak gucumun kalmadigi bir noktadayim gittikce batiyorum. Sonum yakin gibi vucudum iflas ediyor. Cidden bittim sanki.
Napicam adam kendi hatalarini gormedi birgun bile...benim kucuk hatalarimi bile dumya meselesi gibi gordugu icin de bosanma karari aldi.once uzuldum ama yok boyle bi insan bir de beni istemiyosa cani cehenneme.dava acmasini bekliyorum ama acmiyo da.ben de gez toz eglen hayatimi yasiyorum vallahiaaa bu benim kocam ya! naptın çok merak ettim doğrusu? hala evli misin bu adamla?
Ay aynı. Hem kel hem fodul. Ben de aynı durudayım. Gidişatımız, sorunlarımız, karşı tarafın dedikleri ve yaptıkları... Aynı. Yalnız dava işlemlerinde bekleyeceğini sanmıyorum. Hayırlısı.Napicam adam kendi hatalarini gormedi birgun bile...benim kucuk hatalarimi bile dumya meselesi gibi gordugu icin de bosanma karari aldi.once uzuldum ama yok boyle bi insan bir de beni istemiyosa cani cehenneme.dava acmasini bekliyorum ama acmiyo da.ben de gez toz eglen hayatimi yasiyorum vallahi
Siz birlikte misiniz suan ?ayri misiniz? Dava islemlerinde bekliyo valla iki aydir acmadi.adli tatil olcakAy aynı. Hem kel hem fodul. Ben de aynı durudayım. Gidişatımız, sorunlarımız, karşı tarafın dedikleri ve yaptıkları... Aynı. Yalnız dava işlemlerinde bekleyeceğini sanmıyorum. Hayırlısı.
Demistim bahsetmistim ustu kapali ama tekrarliyorum hemen.
Agza alinmayacak ithamlar duydum. Kadinin kadina olan kiskancliginin dogurdugu kinin, birini elde edememenin hirsiyla kavrulmus bir baskasiyla olan ittifaginin sonucu. Ve hatalarim vardi cocuk yasta yaptigim pismanlik duydugum. Yumusak karnimdan vuruldum kisaca. Sonra herkes icin hedef oldum bir anlami kalmadi hic birseyin.
insanlar kötüdür.daha doğrusu genelde iyidir ama düştüğün anda tekme atarlar bilirim.yapman gereken ayağa kalkmak ve şuan seni mutsuz eden kimlerse hayatından çıkarmak.ve en en en önemlisi insanlardan beklentiye birdaha girmemekArtik bilmiyorum dayanamiyorum sanirim. Kimseye yaranamadim kimseyi mutlu edemedim kendimi bile! Gittikce kilo veriyorum. Dogru duzgun yemek yemeyi kestim. Kaybedecek hic birseyim yok gibi. Yuzume kotu laflar soylendi. En kotu ithaflar. Kotu oldugum icimin ruhumun kotu oldugu soylendi. Artik o soylenen kotu kisi miyim diye dusunuyorum. Ya da o mu olmaliyim? Duydugum laflari hak mi etmeliyim? Ona mi burunmeliyim? Kalabaliklar icinde yalnizim. Elinde onlarca mutluluk olan kisileri goruyor ve kiskaniyorum. Gecmisimde yaptigim hatalar yuzume vuruluyor pismanim dedikce yine vuruyorlar yuzume. Haykiriyorlar sen busun degersizsin diye sanki.Hayat hep beni teget geciyor. Herkesten art niyet beklemeye basladim. Surekli istenmedigimi dusunuyorum. Beni yaninda isteyen asla birakmayacagim diyen elimi tutup surekli destek olacagini soyleyenler bile gitti. Arkalarina bakmadilar. acik bulmaya her an beni suclayacak biseyler bulmaya calisiyorlar. O kadar korkuyorum ki. Korkarak yasiyorum. Yapmadigim biseyi bile ya kanitlayamazsam ustume kalirsa psikolojisi ile karsiliyorum. Dayanacak gucumun kalmadigi bir noktadayim gittikce batiyorum. Sonum yakin gibi vucudum iflas ediyor. Cidden bittim sanki.