Konu o su bu demeyecegim diyemem. Konu bittim iste bu. Derdim bu hep bi yuzume vurulmasi hep bi benim kaybeden olmam hep hayatta siki siki tutundugum seylerin koparilmasi kopmasi benden.Konu nedir
Mesela en son ne yaşadın da böyle patladin yok mu bir şeyKonu o su bu demeyecegim diyemem. Konu bittim iste bu. Derdim bu hep bi yuzume vurulmasi hep bi benim kaybeden olmam hep hayatta siki siki tutundugum seylerin koparilmasi kopmasi benden.
Hayatta hic bi sey iyi gitmeyince insan patliyor sevdigin insanların sensiz mutlu oldugunu gormek. İcimi alev alev yakan kiskanclik duygusu. Minik bir cocuk gibi hissediyorum kendimi sokakta boyle annesini babasini kaybetmis oraya buraya kosuyorum. Sanki kose kapmaca oyununda herkes kosesini bulmus gibi ben ortada kalmisim ama saga sola gidiyorum yok bana yer. Hep içimden geciriyorum 150 boyum var bir yere sigdiramadilar beni. Varligina en cok ihtiyac duydugum kisi de itti beni yanindan. İtti resmen. Sen kotusun dedi evet kirdigim oldu ama ben ona icimi titretirdim. Bana uzatilan parmaklara catalli dillere kem ve kotu niyetli gozlere bakti o da uzatti bana parmagini. Uzatip parmaklarin 'bu' diyorlar. Hedef seciyorlar. Sapliyorlar oklarini. O saplamaz acitmaz beni kollamaya calisir. Hala. Ama o da kendi kosesine cekildi o da itti beni git sana yer yok dedi resmen.Mesela en son ne yaşadın da böyle patladin yok mu bir şey
Acikcasi ben ne bir dortluk ne de kafiye redif goruyorum. En basitinden.Bu şiir gibi dert yanmalar da moda oldu...
sanırsın ki yunus emre yazmış...
bir ben var bende, benden içeri.....
eeeeee
Benim de en deger verdigim insan bunlari soyledi...dalga gecerek gulerek eminim oyledir....birak insanlar istedigini dusunsun.onlarin ne dusundugunu dusunme.vicdanin rahatsa eger kimseye kendini anlatma biseyleri kanitlama.cunku sen ne yapsan da insanlar inanmak istedigine inaniyor malesef...
Psikolojik Destek alma Şansın var mıBu canimi yakiyor ya zaten! İnaniyor emin hatta. Cirpiniyorum resmen. Bir insan bu kadar korkarak yasar. Su an arkadaslarimin yazligindayim. Sokaga cikamiyorum, icim istemiyor o ayri ama korkuyorum. Hayir diyorum o benimle en azindan ben oyle hissediyorum varligini kendisini... Benimleymis gibi davraniyorum. Ama goren var mi duyan var mi? Gorse duysa inanacak var mi? Ama yok vazgecmiyorum. Gecemiyorum. Bir mahlukat bu kadar hissedebilir ama onumde sanki bir duvar. Duvari gecemiyorum. Ben ordum o duvarlari bir yanim oyle diyor ellerinle ordun diyor diger yanim sen kirarsin ancak diyor ama ben azıcık inceldigini dusundugumde duvarlar ikiye katlanarak beni sıkıştırıyor koseye.
Bize inanmayan insanlara yalvararak inandirmaya calisarak aslinda tam aksine uzaklastiriyoruz kendimizden...inanmak istemeyen inanmiyor ne yaparsan yap.daha once esimden duydugum laflara ornak:sen seytansin,icindeki pislik disariya vuruyor.cok kotu birisin.iyi oldugun zamanlarda mutlaka bir menfaatin hesabin vardir,pisliksin,kotusun,icin kalbin cok kotu,kotu bi insansin,tehlikeli bi kadinsin,sinsisin...vs...ve oyle olmadigima inandirmak icin defalarca gecelerce aglamisimdir konusup bana inanmasi icin aglamisimdir...sonuc:inanmak istedigine inandi.o yuzden birak vicdanin rahatsa herkes inanmak istedigine inansinBu canimi yakiyor ya zaten! İnaniyor emin hatta. Cirpiniyorum resmen. Bir insan bu kadar korkarak yasar. Su an arkadaslarimin yazligindayim. Sokaga cikamiyorum, icim istemiyor o ayri ama korkuyorum. Hayir diyorum o benimle en azindan ben oyle hissediyorum varligini kendisini... Benimleymis gibi davraniyorum. Ama goren var mi duyan var mi? Gorse duysa inanacak var mi? Ama yok vazgecmiyorum. Gecemiyorum. Bir mahlukat bu kadar hissedebilir ama onumde sanki bir duvar. Duvari gecemiyorum. Ben ordum o duvarlari bir yanim oyle diyor ellerinle ordun diyor diger yanim sen kirarsin ancak diyor ama ben azıcık inceldigini dusundugumde duvarlar ikiye katlanarak beni sıkıştırıyor koseye.
Karsindaki insan ya da insanlar bir kere yanlislari gormeyi kafalarina koymussa agzinla kus tutsan bos.tamamen bakis acisi.bazen insan karsisindakinin bircok yanlisi olmasina ragmen gormez goremez istese de.ama bazi insanlar sadece acik ararlar kendi hatalarini gormezler.pireyi deve yaparlar.bir acik yakalarlar ve buyuttukce buyuturler.oyle buyuturler ki karsiisndakini bile bu duruma inandirirlar...kendinden emin oldugun halde ozurler dilersin kendini suclamaya baslarsin.iyi anliyorum.o insanlar emin ol hatali olmasan da bunlari soylecek baska bahane bulurlardi.sana inanmak isteyen her turlu inanir.inanmak istemeyene de ne yapsan da inanmaz.kafasinda kurup kaliplastirmistir cunkuBize inanmayan insanlara yalvararak inandirmaya calisarak aslinda tam aksine uzaklastiriyoruz kendimizden...inanmak istemeyen inanmiyor ne yaparsan yap.daha once esimden duydugum laflara ornak:sen seytansin,icindeki pislik disariya vuruyor.cok kotu birisin.iyi oldugun zamanlarda mutlaka bir menfaatin hesabin vardir,pisliksin,kotusun,icin kalbin cok kotu,kotu bi insansin,tehlikeli bi kadinsin,sinsisin...vs...ve oyle olmadigima inandirmak icin defalarca gecelerce aglamisimdir konusup bana inanmasi icin aglamisimdir...sonuc:inanmak istedigine inandi.o yuzden birak vicdanin rahatsa herkes inanmak istedigine inansin
Hayatta hic bi sey iyi gitmeyince insan patliyor sevdigin insanların sensiz mutlu oldugunu gormek. İcimi alev alev yakan kiskanclik duygusu. Minik bir cocuk gibi hissediyorum kendimi sokakta boyle annesini babasini kaybetmis oraya buraya kosuyorum. Sanki kose kapmaca oyununda herkes kosesini bulmus gibi ben ortada kalmisim ama saga sola gidiyorum yok bana yer. Hep içimden geciriyorum 150 boyum var bir yere sigdiramadilar beni. Varligina en cok ihtiyac duydugum kisi de itti beni yanindan. İtti resmen. Sen kotusun dedi evet kirdigim oldu ama ben ona icimi titretirdim. Bana uzatilan parmaklara catalli dillere kem ve kotu niyetli gozlere bakti o da uzatti bana parmagini. Uzatip parmaklarin 'bu' diyorlar. Hedef seciyorlar. Sapliyorlar oklarini. O saplamaz acitmaz beni kollamaya calisir. Hala. Ama o da kendi kosesine cekildi o da itti beni git sana yer yok dedi resmen.