bitti diyen sevgilinin bir yıl sonra geri dönmeye çalışması

ablam kimse ilgilenmiyor mu seninle benimle konuşmak istiyorsun illa başka şeyler de konuşabiliriz :d
Sen niye gerçek niyetin anlaşılıp yüzüne vurulunca böyle kudurdun ki Bi de guluyormus gibi davranıyor Seninle ilgilenilmemis ki eski ezik sevgilinin heyecan arayışını bile farklı yorumlamak, yorumlatmak ve rahatlamak istiyorsun. Ay kıyamam ya

ABLA KONU AÇMANA GEREK KALMADI YAZDIN ZATEN HDJDJD
NEYSE YORUMLAYIM BARİ,ÇOK PİŞMAN VE SENİ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BEN AÇIKÇASI
Yahu esasen uzulmen gerek boyle bos beles adam senin ona geri donecegini dusunmus ustelik sevgilin olmasina ragmen belki aklini karistriririm da sevgilsini birakir diye dusunmus seni zayif halka olarak gormus
Bu kiz gururludur diye dusunmemis yoklamaya gelmis
Sen ise kahkaha atarak burdaki yorumlarla dalga geciyorsun aksine

onca pisliğine rağmen gene geri dönüp yazıyorsa ya boşluğa düşmüş, ya almak isteyip alamadığı birşey var yada bi kaç tahtası eksik.

kudurdun diyerek hakaret eden sensin ben hala gülüyorum

onca pisliğine rağmen gene geri dönüp yazıyorsa ya boşluğa düşmüş, ya almak isteyip alamadığı birşey var yada bi kaç tahtası eksik.
Böyle insanlar midemi bulandırıyor işimi evimi de biliyor,sektörümüz de ortak denk geliyoruz firma ile, uzaktan uzaktan rahatsız ediyor hep

Derdi s.refsizlik canım iliskinde varmış her yerden engelle konuşma bence iliskine zarar verir

Derdi s.refsizlik canım iliskinde varmış her yerden engelle konuşma bence iliskine zarar verir
Sevgilime de ulaşmaya çalışıyor,sosyal medya hesaplarına falan istek gönderiyor.

En son sevgilim aradı da babana söylerim herkese anlatırım falan diye tehdit etti öyle kurtulduk,babasının firması ile aynı sektördeyiz çünkü herkes birbirini tanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…