diyorum ama anlamıyorAdı üstünde karaktersiz işte. Laçka olmuş ilişkilerin içinden çıkamamış, kendine yeni uğraş arayan bilmemnenin biri sadece. Her şekilde engelleyin, hala rahatsız etmeye çalışırsa şikayet edeceğinizi belirtin.
hmm hiç aklıma gelmemiştiŞunun için de tavsiye almayın yahu.
Çözüm basit. Numaranızı değiştirin. Sosyal medya da gizli olun ve kullanıcı isminizi güncelleyin.
aynen öyleSağlam bi dayak lazım ona
Konu acacak kadar aklinda yer edinmis sonuctanerden çıkardın bunu anlamadım ?
ahahhhahahahhhahahahah tamam ablaKonu acacak kadar aklinda yer edinmis sonucta
Egonu oksamis bu durum neden ulasti acabagg diye konu aciyorsun teyzeahahhhahahahhhahahahah tamam abla
eğri oturalım doğru konuşalımEgonu oksamis bu durum neden ulasti acabagg diye konu aciyorsun teyze
Ona yok buna yok, ne desin insanlar size?hmm hiç aklıma gelmemişti
iş yerimi ve evimi de biliyor,geliyor yani
Iyi de kendisi bunu inkar ediyoreğri oturalım doğru konuşalım
ne kadar çöp karakterli de olsa eski sevgilinin yeniden ulaşmaya çalışması insanın egosunu şişiren bi durum
kimse inkar etmesin
hele ki böyle güvenmiyorsan ayrıl diye artistlenen bi malın
şimdi sevgilisi olmasına rağmen kızı fellik fellik araması ego okşayan
ama bir o kadar da gülünç bir durum
adam kendini öyle salak bi duruma düşürüyor ki şu an
kim olsa egosu okşanır
kız dememiş ki sevgilimi bırakıp ona gideceğim diye
seneler önce toy zamanımda beni beğenmediği için işten çıkaran firmanın
3 ay sonra bilgilerime danışmak için beni araması, 2-3 basit şeyi öğrenmek için
kırk takla atması da egomu okşamıştı
eski sevgililerimin arada bi mesaj atması da egomu okşuyor
çünkü çok artistleniyor insanlar, kendilerine fazla güveniyorlar
o güvenin dağılmış olması
onların kedi gibi kuyruk kıstırıp bi "merhaba" mesajına cevap beklemesi
insan poposunu kaldıran bi durum
evet retro var, patır patır yazıyorlar
daha cuma günü bi exim yazdı bana hem de yazma bahanesini
okuyunca yarım saat kahkaha attım
görüldü atıp bıraktım tabii
dün de aramış mesela, wc'deydim görmedim bile
görünce de dönmedim
Benim de eski sevgilim bu aralar takmış durumda, resmen peşimde demek daha doğru olur. Arkadaşım pişman olduğunu, beni sevdiğini düşünüyorSizin oturup derdi merak edecek kadar aklınız kalmıs olmalı ki soruyosunuz bence asıl problem bu. Neden merak ediyosunuz derdi olsa ne olmasa ne? Cünkü sevgiliniz var neticede.
ayyy evet ama senin için ölüyor da derseniz çok mutlu olurumBenim de eski sevgilim bu aralar takmış durumda, resmen peşimde demek daha doğru olur. Arkadaşım pişman olduğunu, beni sevdiğini düşünüyorben de aksiyon ve heyecan peşinde olduğunu, meraktan uğraştığını düşünüyorum, birlikte dalga geçiyoruz
Kesinlikle başka şeyler duymak istiyor konu sahibi; seni unutamamış, sana çok aşık, çok pişman vs vs.
YOK ABLAM SENDEN ZEKA FIŞKIRIYO NE SAFLIĞIIyi de kendisi bunu inkar ediyor
Halihazirda sevgilisi olmasa bulusur gorusur bile
Bunu su an kanitlayamayiz ama uff slk diyip gececegi bi konuyu buraya kadar yazip acmasi bunu gosteriyor zaten
Kimse saf degil
Engin bilgilerime karsi gelme o zaman
ABLA KONU AÇMANA GEREK KALMADI YAZDIN ZATEN HDJDJDBenim de eski sevgilim bu aralar takmış durumda, resmen peşimde demek daha doğru olur. Arkadaşım pişman olduğunu, beni sevdiğini düşünüyorben de aksiyon ve heyecan peşinde olduğunu, meraktan uğraştığını düşünüyorum, birlikte dalga geçiyoruz arkasından Asla muhatap değilim, olmam da. Ben de mi konu açsaydım etkileşim için
Kesinlikle başka şeyler duymak istiyor konu sahibi; seni unutamamış, sana çok aşık, çok pişman vs vs.
Abla mı? Varoşluğa jet geçişinle konu iyice oturdu bendeABLA KONU AÇMANA GEREK KALMADI YAZDIN ZATEN HDJDJD
NEYSE YORUMLAYIM BARİ,ÇOK PİŞMAN VE SENİ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BEN AÇIKÇASI
Ha bi de ben zaten çıkarımımı yaptım, aksiyon arıyor ve biz de dalga geçiyoruz, gelip ezik gibi amacı ne diye sorup "seni unutamadı, sana çok aşık" yorumları duymak için konu açmıyoruz, yine de yorumun için teşekkürlerABLA KONU AÇMANA GEREK KALMADI YAZDIN ZATEN HDJDJD
NEYSE YORUMLAYIM BARİ,ÇOK PİŞMAN VE SENİ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM BEN AÇIKÇASI
AHAHAHA TANIDIK GELDİ SANA HERALDEEE ama sen duymuşsun :dAbla mı? Varoşluğa jet geçişinle konu iyice oturdu bende
Oradan çıkarman gereken şey bu değildi ama sen bilirsin
O zaman ben de söyleyim, herifin gram umrunda değilsin, meraktan yokluyor ama sen garibanca seni unutamadığını duymak istiyorsun
Ah garibim benimAHAHAHA TANIDIK GELDİ SANA HERALDEEE ama sen duymuşsun :d