bitti, 2 buçuk seneden sonra ! nefret ediyorum erkeklerden

mavisgozlum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
106
0
46
Ankara
bitti benide kendisinide tüketti bitirdi 2 buçuk sene boşa çıkmışız ya bu laflar yalanmıydı bu sözler ne bu şimdi yazıklar olsun erkeklerden nefret ediyorum bir haftadırki düünüyormuş bensiz daha mutluymuş inana biliyormusunuz anladım iyisi yok bu nakörlerin hayatıma kimseyi hiç bir erkeği sokmayacam haketmiyorlar çünkü

Son düzenleme:
Hepsi aynı! Kaç tane böyle başlık görüyorum kaç yıllık ilişkiyi bir anda bitiriyorlar.Benimki de 1 buçuk ay önce bitirdi 3 yıllık ilişkiyi.
Canım sakin ol biliyorum zor ama kendini harap etme.Ben ilk zamanlar mahvolmuştum dayanamıyordum ama inan acısı azalıyor.Hala deli gibi dönsün istiyorum ama artık ilk günkü gibi acıtmıyor.

benim bi arkadaşım 6 yıllık ilişkisinin ardından terkedildi, çok üzülüyodu, mahvetti kendini ağlaya ağlaya ama üzerinden 1 sene geçince biriyle tanıştı bir süre arkadaşlık yaptılar ve sonra çıkmaya başladılar..
yaklaşık 8-9 aydır çıkıyolar ve iyiki bitmiş ilişkim diyo.. çünkü şuan o kadar mutlu ki..
klişe olacak belki ama her işte bir hayır olduğuna inananlardanım bende..
umarım çabuk atlatırsınız ve umarım bu ilişkinizin sonu çok daha güzel başlangıçlara vesile olur..

ya çok kötüyüm seviyordum seviyorumda halen deliler gibi neden neden böyle oluyorki ya yaşanmış onca şeye ne olcak bir anda unutulacakmı silip atılacakmı kenaa onlar unutuyorlar nasıl unutuyorlar anlam veremiyorum

kimse yaşanmış şeyleri bir anda silip atamaz ama öncelikle erkekler biz bayanlardan daha dayanıklı olabiliyolar böyle konularda, yani bizim kadar duygusal davranmıyolar..
bide tabi şunu söyleyebilirim, gerçekten seven bi erkek, yaşadıklarını unutamayıp, zaten geri dönüyo mutlaka..
ama döneni affedip affetmemek elbette sana kalmış birşey..
yani sevdiyse gerçekten, geri döner bence..

Eğer aranızda gerçek bir sevgi yaşanmışsa bitti diye yaşananların unutulması diye bir şey olmaz ki..
Biten bir sevdanın ardından evet canın acır, evet artık o olmadığı için için burkulur ve evet yaşanan güzel günlere özlem duyulduğu için insan sitem edebilir ama yaşanmış güzel günler için tanrıya şükür de edilir artık bitmiş olsa bile... Ve beklenir sevilen "belki" diye:)

canim pesss, seninsiz dahami mutluyum dedi? UTANMAZ HERIFFFFF AHLAKSIZ HERIFFFFFFFF !!!!!!!!!!! , canim hicccccccccccc takma sende giyin süslen püslen gez toz , sende hic üzülmedigini onu adam yerine bile koymadigini göster ona..., vur kicisina tekmeyi utanmaz ahlaksiz.., onun aski YALANMIS !!! ... cok daha iyilerine layiksin..umarim birgün adam gibi ADAM karsina dogru insan cikar..

geri dönmek bu yaptıklarını affettirmez çok kırdı birde akşam istersen birazcık şansın varken daha fazla zorlayıpta tamamen bitirme diye mesaj çekmiş bende yolun açık olsun herşey gönlünce olsun ben bana şans vermeni beklemiyorum ortada bişi yokken yaygara koparan sensin zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışma dedim hoşçakal birdaha görüşmesek seninde benim içinde daha iyi olacak dedim mesajı çektim

seviyorsa geri gelir elbet tabiki şükür ediyorum ama kalp kırıklıkları çok fazla ben herşeyi zamana bıraktım herşeyi olacağına biraz burnu sürtsün bakalım bensiz madem rahatmış bende onu kendi yalnızlığına itiyorum daha nekadar rahat olacak

aynen canım bensiz rahatmış mutluymuş bende bu mutluluğuyun tadını çıkar ozaman dedim birdaha bulamassın dedim takmıyorum zaten istanbul yolcusuyum bugün onun için 9 günümü heba edemem kusura bakmasın çok sevsemde benimde bir gururum var sürekli peşinde koşamam kız dediğin çeker biraz kendini

canım geçmiş olsun hayırsızmış senin için bak böyle düşün..
evlenseydin bu adamla ne olucaktı seni bi kalemde silebilen adamdan ne hayır gelir..
evlenmiş olsaydın hergünün zehir olurdu ben ne yaptım diye feryat ederdin ALLAH korusun olmicak şeymi neler görüp okuyoruz..boşver böyle ucuz insanlarla işin olmasın iyiki de ayrılmışsınız..
demekki RABBİM sonraları üzülmemen için şimdi üzülmeni layık gördü..
bu en iyisi bana göre

haklısın herzaman ileriyi düşünmek lazım böylesi şeylerde her şerde bir hayır doğar diye boşa demiyorlar zamana bıraktım canım ya kendim için yoruldum artık kaldıramıyorum okadar herşey üstü üstüne geliyorki acıdan başka bişi vermiyor onun için hiç bir erkeği hayatıma sokmayacam kim geldiyse kırdı incitti onun için en iyisi beklemek acele işe şeytan karışır diye boşa demiyorlar

bencede biraz kafanı dinlemende fayda var..hayatına sonra giricek birini analiz etmen daha kolay olucaktır

hep kadınlar mı terk edilecek yaçok sinir oluyorum bu duruma.kadınları anlamak zor derler ama erkekleri anlamak daha zor.birde bir kalemde silip atabiliyorlar o kadar yaşanmışlıkları pes ediyorum ben nasıl beceriyorlar bu kadar duygusuz olmayı.söyleyecek pek bişey yok çünkü ne desek fayda etmeyecek senin için henüz acın çok yeni çünkü.ama eminim pişman olup dönecek,erkeklerin yapısında var bu çünkü.sende takma hiç bişeyi canım düşünmemeye çalış.hayırlısı olur inşallah

yaşadıklarına üzüldüm ....sen ona ne yaptın ki sana SENSİZ DAHA MUTLUYUM ,HUZURLUYUM dedi..durup dururken mi söyledi ve çekti gitti

artık heşeyi oluruna bıraktım birazdan istanbula yola çıkıyorum hep beynimde o var hep nedenler var kafamdan atmak istiyorum birazda olsun kafamı dinlemek istiyorum o bensiz yapabiliyorsa bensiz mutluysa ve rahatsa bende onsuz olabilirim bunu başarmam gerek koşamam peşinde okadar gurursuz olup onurumu kıramam of çok zormuş of onsuzluğu hiç hayal etmemiştim gerçekten çok zor

canım benimm bende senin kadr nefret ediyorum onu üniversiteli yapacağım diye kendimi yırttım o okulu kazanınca bana şutu çektii kafam kasılıyo sinirden hemde sevgili yapmış 1.5 yıl boşamışş yanii karakter yoksunu pislik onlarr

hiç sorma sevgili felan yapma yok bunda ama şüpeleniyorum olmaz diye düşünüyorum yada ona inandırmaya çalışıyorum of ya 2 buçuk seneyi çöpe attı bu sevgililer gününde tam 3 senemiz dolacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…