bitteer in evi

Bitteer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
27
0
36
Adana
$DSCN5802.webp$DSCN5804.webp$DSCN5805.webp$DSCN5806.webp$DSCN5809.webp$DSCN5810.webp$DSCN5812.webp$DSCN5853.webp$DSCN5854.webp$DSCN5855.webp$DSCN5857.webp$DSCN5858.webp$DSCN5860.webp$DSCN5824.webp$DSCN5826.webp$DSCN5827.webp$DSCN5830.webp$DSCN5831.webp$DSCN5813.webp$DSCN5817.webp$DSCN5819.webp$DSCN5820.webp$DSCN5821.webp$DSCN5823.webp$DSCN5832.webp$DSCN5833.webp$DSCN5834.webp$DSCN5835.webp$DSCN5836.webp$DSCN5837.webp$DSCN5838.webp$DSCN5840.webp$DSCN5841.webp$DSCN5842.webp$DSCN5850.webp$DSCN5797.webp$DSCN5798.webp$DSCN5799.webp$DSCN5844.webp$DSCN5846.webp$DSCN5847.webp

evet kızlar her türlü yorumlarınıza açığım..

Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun o zaman
benim tarzım değil ama eviniz o kadar eşyaya ve çocuğa rağmen tertemiz ve çok düzenli
kırmızı oturma odsasındaki o halı beni fotoğrafa bakarken bile yordu
sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlalrınızla (evladınız) oturun inş.

eviniz güzel güle güle oturun...
oturma odanız çok göz yorucu çünkü çok desen var.(benim fikrimce)
mutluluklar yuvanızda...

Evinizde huzurla, mutlulukla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim inş...Özellikle mutfağınızı çok beğendimm,çok güzel...

güle güle oturun ALLAH agzınızın tadını bozmasın antre deki halınız çok hoşuma gitti

evin çok güzel canım çok beğendim güle güle otur bitanem

Son düzenleme:
koltuklar desenli perdeler desenli halo desenli aslında tek başlarına hepsi çok güzel fakat bi curcuna vamış gibi duruyo anlamsız bi göz yorgunluğu oluştu ama tertemiz eviniz güle güle oturun:)

eviniz çok güzel güle güle oturun ama bencede oturma odasında koltuklar desenli halıda desenli olunca biraz karışık görünmüş..:nazar:

öncelikle evinde güle güle otur temiz düzenli...

fakat dekorasyonda bazı hatalrın var arkadaşlarda bahsetmiş..

mesela oturma odandaki halıyı değiştir derim düz daha ufak 3m'lik düz krem olabilir düz gri olabilir bi halı koy derim.. çünkü koltukların yüzlerini değişsen en güzeli ama bir koltuk takımını minimum 1milyara yaptırabilirsin.. koltuk değişemiceksen halıyı öncelikle değişebilirsin ve perdendeki o tokalar yerine duvara kenarlardan as derim..

sonra yatak örtün kırmızı bide yerdeki halılar kırmızı desenli.. onun yerine ya örtün beyaz düz süssüz fırfırsız olmalıydı yada halın düz beyaz çok daha güzel olurdu ..abajürlerinlede uyumluolurdu.. buradada şuan yapabileceğin en kolayı örtüyü kaldırıp onun yerine uygun düz renk beyaz bi örtü alabilirsin.. yada düz beyaz bi pattaniye bile örtebilirsin inan oda daha ferah olur.. battaniye sonradanda işine yaramış olur..

mutfagın çok güzel en çok orayı begendim perden halın dolap kapakların tam uyumlu...
evin genel olarak kullanışlı dolapların filan..

benim diyeceklerim bunlar umarım eleştirilerime kızmazsın :17:

rose01 arkadaşla aynı apartmanda mı oturuyorsunuz mutfaklarınız nerdeyse aynı..güle güle mutlu günlerde otrun...

koltuklar desenli perdeler desenli halo desenli aslında tek başlarına hepsi çok güzel fakat bi curcuna vamış gibi duruyo anlamsız bi göz yorgunluğu oluştu ama tertemiz eviniz güle güle oturun:)

aslında ilk alırken boyle begenmıstım hem uyumlu olur demıstım ama sımdı gercekten bende cok karısık oldugunu farkedıyorum bı tek zaten bu odada sıkayetcıgım dıger odalarda karısıklık yok bana gore.
temızlıge gelınce evet temızımdır kızım dagıtır ben toplarım:)

kızlar peki oturma odama zebra perde yaptırmayı ve halımı değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne renk zebra perde ve halı olur buraya düz renk istiyorum fikirlerinizi bekliyorum.

bence oturma odasını boğan o koltuk takımının desenleri onları değiştirirsen ve halıyı da tabi perde yine güzel...bir de benim fikrim zebra perde mutfak için evet ama turma odasına pek gitmiyo gibi...

senin yerinde olsam oturma odasına düz krem bir halı ve düz krem pileli bir perde yapar kırmızı fonları da çıkartırdım.mutfağını beğendim en çok .bide yatak örtün çok göz yorucu.

oturma odan çok göz yoruyor çnükü heryarde desen göze çarpıyor biri desenliyken diğeri sade olmalıydı bence.halıyı bari düz renk bir halı al derim.birde salon takımında siyah krem karışık güzel fakat salon perden kahverengi bence uyumsuz olmuş ona da bir el at..ben mutfağını beğendim..

Bende arkadaşlara katılıyorum. Evindeki seçimler tek tek iyi olmasına rağmen birlikte olunca biraz karışıklık olmuş canım.
Sadeleştirmek istersen, koltuk değişimi pahalı olacağından koltuk örtüsü ile ve halı değişimi ile oturma odanı daha kolay düzeltebilirsiniz.
Ayrıca dar alanlar olduğu için daha ferah renkler kullanırsan,evin daha geniş görünür.
Mutfağın mesela gayet şık bence. Güle güle otur:16:

Back
X