- 16 Temmuz 2023
- 442
- 541
- 29
-
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Acilen sevişmen gerek tek bir konu daha kaldıramayız
2023 üyesiymiş arkadaş. ben yıl bilincimi kaybediyorum galiba yanlış hissiyat dağılabiliriz.
Bu gözler neler gördü bebem neler2023 üyesiymiş arkadaş. ben yıl bilincimi kaybediyorum galiba yanlış hissiyat dağılabiliriz.
Aynı şeyi hissediyorum. Rahatsız eden bir tavrı var.İçimden bir ses senin fake çıkacağını söylüyor nedense
ne düşürsem çat diye de söylüyorum. siz yine de bulun beniBu gözler neler gördü bebem neler
çarşı nasıl karışır oynat bakalımAynı şeyi hissediyorum. Rahatsız eden bir tavrı var.
Denizliligenç'i unutursak kanımız kurusun djdksksBu gözler neler gördü bebem neler
Kız denililigenç miydi nisan yağmuru gibi birsey değilmiydi yanlış mı hatirliyorum ozellerde konuşmadiği kimse kalmamistiDenizliligenç'i unutursak kanımız kurusun djdksks
Senin bie sevgili bulma zamanın gelmiş gibi duruyorJinekolojide idrar testim temiz çıktı iltihap enfeksiyon falan yok ama doktora çok akıntım oluyor demiştim. Akıntı için ilaç vermişti, her gün o hapı içiyorum içtikten sonra yarım saat uzanmayip dik durmam gerekiyormuş. Akıntı affedersiniz bazen süt kıvamında gibi ya da yumurta akı gibi oluyordu artık daha farklı. Yuvarlak yapışkan küçük küçük gri top gibi parçalar çıkıyor. Ne olduğunu çözemedim. Bir de birkaç yıldır libido yüksek. Bu haptan sonra bir tuhaf oldum daha da istekliyim. Akıntı söktürücü yerine azdırıcı hap mi verdin doktor hanım naptinnnn
Denizliligencin kocası kuyumcuydu yakışıklıydı evlat edinme konusunda patlamıştı sahte üye oldugu fjdjkskswKız denililigenç miydi nisan yağmuru gibi birsey değilmiydi yanlış mı hatirliyorum ozellerde konuşmadiği kimse kalmamisti
Geldi de geçiyor bileeSenin bie sevgili bulma zamanın gelmiş gibi duruyor
Onu bilmiyorum ya ben yokken mi olduDenizliligencin kocası kuyumcuydu yakışıklıydı evlat edinme konusunda patlamıştı sahte üye oldugu fjdjksksw
Profilime dikkatlice bakan birisi kadın olduğumu anlar zatennnAynı şeyi hissediyorum. Rahatsız eden bir tavrı var.
Onu bilmiyorum ya ben yokken mi oldubenim dediğim daha efsaneydi ama onun yüzunden üyelik iptali yapip gidenler oldu
Kadınsındır bir dediğim yok ama huzursuz edici bir halin var. Garipsin yani.Profilime dikkatlice bakan birisi kadın olduğumu anlar zatennn
Aaa bildim bildimTerk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü
Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne...www.kadinlarkulubu.com