Bitsin artık bu çile

IstanbulluhatunCeyo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
442
541
29
Jinekolojide idrar testim temiz çıktı iltihap enfeksiyon falan yok ama doktora çok akıntım oluyor demiştim. Akıntı için ilaç vermişti, her gün o hapı içiyorum içtikten sonra yarım saat uzanmayip dik durmam gerekiyormuş. Akıntı affedersiniz bazen süt kıvamında gibi ya da yumurta akı gibi oluyordu artık daha farklı. Yuvarlak yapışkan küçük küçük gri top gibi parçalar çıkıyor. Ne olduğunu çözemedim. Bir de birkaç yıldır libido yüksek. Bu haptan sonra bir tuhaf oldum daha da istekliyim. Akıntı söktürücü yerine azdırıcı hap mi verdin doktor hanım naptinnnn

Niye fake olayım ki, sizin hiç cinsellik konuşan kız arkadaşınız olmadı mı, kız kıza toplastiginiz gün hiç bu konuları açmaz mısınız? Libidomun yüksek olması mi tuhaf geliyor size ? Daha önce 22 yaşında severek evlendim 6 yıl önce boşandım. Sonrasında hiç cinsel ilişki yaşamadım. Böyle olmam bence çoook normal hanımlar. Sizler de bir kadın olarak beni anlarsınız diye düşünmüştüm

Konunun cinsellikle hiç alakası yok cinsellik konuşmak da baş ağrısından bahsetmek kadar normal bence. Benimki sadece bir his. Bilemem

Sürekli cinsellik üzerine konu açıyorsunuz bir sevgili bulun da siz de kurtulun biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…