Bitmeyen sertleşme sorunu😐

Bugün yine psikiyatra gittik eşime ve bana da ilaç verdi kaygı için.
Ayrıca bir prof doktor önerdi tekrar terapi almamız için. Beni depresif buldu biraz. Bakalım ne olacak
Adamı da baskı altına almamalısınız.keyif almaya calısın sıfırdan başlar gibi yeni evli gibi

Bugün yine psikiyatra gittik eşime ve bana da ilaç verdi kaygı için.
Ayrıca bir prof doktor önerdi tekrar terapi almamız için. Beni depresif buldu biraz. Bakalım ne olacak
Yıllarca sevdıgıyle evlı olup seks yapamasa o da depresıf olurdu bence
Neyse hakkınızda hayırlısı

Onun da psikolojisi bozulmuştur kendini erkek gibi hissetmiyordur üzüldüm valla geçmiş olsun

Şimdi literatür ismini bilemem ama bir arkadaşımın sevgilisi bu sebeple ameliyat olmuştu.
Çubuk mu, boru mu öyle bir aparat takıldı ereksiyon sorunu için.
Psikolojik olarak çözülmüyorsa o yola başvursanız?

Selam hanımlar benzer bir durumdayım bende malesef.
Eşimde neredeyse 2 yıla yakın sertleşme sıkıntısı var.Hic olmuyo degil ama toplasan 2 yilda 10-15 defa tam bir iliski yaşadık.Diger zamanlarda ya erken boşalma oluyo yada hiç sertleşmiyor.Sevismeye istekli başlıyoruz ama birleşmeye geçemiyoruz.esim beni tatmin etmiyo değil hertürlü beni mutlu ediyor ama insan o hazzı da yasamak istiyor.bugün yarin düzelir umuduyla seneyi geçirdik.Doktora bir defa gitti ilaçta pek fayda etmedi.hayat 40indan sonra tatli derler ama bize o tat ugramadı.(esim 42 yaşında şuan)kendisini yetersiz hissedecek diye konusmaya çekiniyorum. Nasil bir yol izlesem sizce?16 yıllik evliyiz

Son düzenleme:
X