Bitmeyen sertleşme sorunu😐

Zaman zaman düşünüyorum evet. Kızım çok etkilenecek ona, bunu yaşatmak istemiyorum
Baskasıyla yasayacagım bu gıdısle dediniz az once.
Bunu yaparsanız asıl ne Kendınıze saygınız kalır ne de kızınıza karsı kendinizi iyi hıssedersenız.
Belli ki sabrınızın sonundasınız.
Cırkınlesmeden biseyler genclıgınıze de yazık etmeden, konuşarak efendice bitirin
Bence bu duruma esınız de anlayıs gostermek zorunda.

Baskasıyla yasayacagım bu gıdısle dediniz az once.
Bunu yaparsanız asıl ne Kendınıze saygınız kalır ne de kızınıza karsı kendinizi iyi hıssedersenız.
Belli ki sabrınızın sonundasınız.
Cırkınlesmeden biseyler genclıgınıze de yazık etmeden, konuşarak efendice bitirin
Bence bu duruma esınız de anlayıs gostermek zorunda.
Evet haklısınız,ama yaşananlar artık zor oluyor beni, eşim de farkında bunun.
Ne kendime ne ona asla saygısızlık etmek istemem elbette ama boşanmak
aileler, çocuk vs hiç kolay değil hak verirsiniz ki.. Galiba bundan kaçıyorum

Evet haklısınız,ama yaşananlar artık zor oluyor beni, eşim de farkında bunun.
Ne kendime ne ona asla saygısızlık etmek istemem elbette ama boşanmak
aileler, çocuk vs hiç kolay değil hak verirsiniz ki.. Galiba bundan kaçıyorum
Ben bosandım oyuzden Bosanmak zor hak verirsiniz ki kısmına katılmıyorum
Eger bisey yolunda gitmiyorsa saygı bıtmıs veya azalıyorsa, paylasımlar keyıf vermiyorsa ya da ıcınızden gelmiyorsa bitirirsiniz evliligi.
Tabi siz baska birisiniz. Hayatta sızın.
Herkes kendi dogrusuna gore hareket eder
Ben yaptım sende yap demiyorum.
Hak verirsiniz ki dedıgınız ıcın belirtmek istedim.

Mutsuzsunuz, isiniz gucunuz var. Dile kolay 16 yıl sabretmıssınız de. Grıpte degıl kı ılac alsın gecsın, psikolojikmiş.
Kızınız yarın Bıgun unıye gidecek sonra belki gıttıgı sehırde ise baslayacak donmeyecek yanınıza. Sonra evlenecek..
Emınım ki Kızınız durumunuzu bilse bosan anne derdi.
Hakkınızda umarım hayırlısı olur.

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim ama derdim eski. Sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim, belki benzer sorunu yaşayanlar vardır aranızda.
16 yıllık evliyim, 40 yaşındayım ve bir çocuğumuz var. İlk yıllardan beri cinsel hayatımız sorunlu. Her türlü ürolog, psikolog, aile danışmanına gittik. Sorun psikolojik ama çözülemiyor.Sertleşme yok, olsa da hemen yokoluyor. Çok nadir yokolmazsa da erken boşalma oluyor.
İlaç takviyeleri nadiren işe yaradı.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Evliliğimi bitirmek istemiyorum ama artık bu duruma katlanamıyorum. Ruhum yoruldu.
Benim gibi benzer sorunlar yaşayan var mı?
Varsa paylaşalım, belki çözüm üretiriz, sevgiler

Yorumları okumadım ama HELAL olsun eşine en azından çabalamış doktora falan gitmiş uğraşmış adam, erkekler bu konuyla ilgili kolay kolay gitmezLer doktora.
Aynısını bende yaşadım, sertleşme sorunu vardı İlk yıl hatta Hiçbirşey olmadı... Ama bir kere olsun doktora gitmeye ikna edemedim Yalvardım yakardım ama yok gitmedi...
hep sabrettim bir hiç uğruna...
Alçak hain şeref yoksunu insanın beni evliliğimizin en başından beri fahişelerle aldattığını öğrendim. Bende 16 yıllık evliyim...
O kadar yıkık üzgünümki şuan...
Ne aptalmışımki yıllarca onun için sabrettim aynı dul bayanlar gibi yaşadım... yanarım geçip giden yıllarıma, yanarım en güzel zamanlarımın geçmiş olmasına...
tekrar yazıyorum helal olsun eşine o çabalamış senin için...
benimkisi benim için ufacık bir çaba dahi göstermedi buda yetmiyormuş gibi sırtımdan bıçakladı...
inşAllah Eşin en kısa zamanda atlatır bu psikolojik sorunu ve çok mutlu olursunuz 🤲🏻

Yorumları okumadım ama HELAL olsun eşine en azından çabalamış doktora falan gitmiş uğraşmış adam, erkekler bu konuyla ilgili kolay kolay gitmezLer doktora.
Aynısını bende yaşadım, sertleşme sorunu vardı İlk yıl hatta Hiçbirşey olmadı... Ama bir kere olsun doktora gitmeye ikna edemedim Yalvardım yakardım ama yok gitmedi...
hep sabrettim bir hiç uğruna...
Alçak hain şeref yoksunu insanın beni evliliğimizin en başından beri fahişelerle aldattığını öğrendim. Bende 16 yıllık evliyim...
O kadar yıkık üzgünümki şuan...
Ne aptalmışımki yıllarca onun için sabrettim aynı dul bayanlar gibi yaşadım... yanarım geçip giden yıllarıma, yanarım en güzel zamanlarımın geçmiş olmasına...
tekrar yazıyorum helal olsun eşine o çabalamış senin için...
benimkisi benim için ufacık bir çaba dahi göstermedi buda yetmiyormuş gibi sırtımdan bıçakladı...
inşAllah Eşin en kısa zamanda atlatır bu psikolojik sorunu ve çok mutlu olursunuz 🤲🏻
Bosandınız mi?

öncelikle durumunuz çok ama çok zor. umarım bir çözüm bulunur. ki çözüm boşanmak.bari hayatınızın en iyi yıllarını erkeksiz geçirmeyin.menepoza girince zaten sıkıntılar olacak bari o zamana kadar hayatın tadını çıkarın. bolşans.

Erkeklerin taktığı yapay penisler var. Neden ondan denemiyorsunuz? Üstelik bu durumdan zevk almak tek başına vajina ile olmuyor. Oraya odaklandım diyorsunuz ya tamamen. Ulaşamadığınız için şuan size çok zevk verici geliyor olabilir ama kadınların çoğu g bölgesinden daha çok zevk alır. Evet çok zor Bi durum yaşadığınız anlıyorum ama sadece bu nedenden dolayı eşinizden ayrılmanızı doğru bulmadım. Sonuçta eşiniz de çaba gösteriyormuş.
Bunu Bi hastalık olarak görün. Allah korusun siz kanser olsanız ve eşinizle birlikte olmasanız ve bu yüzden eşiniz sizden ayrılsa... Bence farklı zevkler bulmaya çalışın. İnanın eşimin bana şehvet ve şefkatle dokunuşunu hiçbir şeye değişmem ben.
16 yıl dile kolay 🤗
Bence iyi düşünün
Tabi bu benim fikrim

Ben bosandım oyuzden Bosanmak zor hak verirsiniz ki kısmına katılmıyorum
Eger bisey yolunda gitmiyorsa saygı bıtmıs veya azalıyorsa, paylasımlar keyıf vermiyorsa ya da ıcınızden gelmiyorsa bitirirsiniz evliligi.
Tabi siz baska birisiniz. Hayatta sızın.
Herkes kendi dogrusuna gore hareket eder
Ben yaptım sende yap demiyorum.
Hak verirsiniz ki dedıgınız ıcın belirtmek istedim.

Mutsuzsunuz, isiniz gucunuz var. Dile kolay 16 yıl sabretmıssınız de. Grıpte degıl kı ılac alsın gecsın, psikolojikmiş.
Kızınız yarın Bıgun unıye gidecek sonra belki gıttıgı sehırde ise baslayacak donmeyecek yanınıza. Sonra evlenecek..
Emınım ki Kızınız durumunuzu bilse bosan anne derdi.
Hakkınızda umarım hayırlısı olur.
Katılıyorum size

Bugün yine psikiyatra gittik eşime ve bana da ilaç verdi kaygı için.
Ayrıca bir prof doktor önerdi tekrar terapi almamız için. Beni depresif buldu biraz. Bakalım ne olacak

X