Bitmeyen sertleşme sorunu😐

adore35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
20
3
47
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim ama derdim eski. Sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim, belki benzer sorunu yaşayanlar vardır aranızda.
16 yıllık evliyim, 40 yaşındayım ve bir çocuğumuz var. İlk yıllardan beri cinsel hayatımız sorunlu. Her türlü ürolog, psikolog, aile danışmanına gittik. Sorun psikolojik ama çözülemiyor.Sertleşme yok, olsa da hemen yokoluyor. Çok nadir yokolmazsa da erken boşalma oluyor.
İlaç takviyeleri nadiren işe yaradı.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Evliliğimi bitirmek istemiyorum ama artık bu duruma katlanamıyorum. Ruhum yoruldu.
Benim gibi benzer sorunlar yaşayan var mı?
Varsa paylaşalım, belki çözüm üretiriz, sevgiler

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim ama derdim eski. Sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim, belki benzer sorunu yaşayanlar vardır aranızda.
16 yıllık evliyim, 40 yaşındayım ve bir çocuğumuz var. İlk yıllardan beri cinsel hayatımız sorunlu. Her türlü ürolog, psikolog, aile danışmanına gittik. Sorun psikolojik ama çözülemiyor.Sertleşme yok, olsa da hemen yokoluyor. Çok nadir yokolmazsa da erken boşalma oluyor.
Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Evliliğimi bitirmek istemiyorum ama artık bu duruma katlanamıyorum. Ruhum yoruldu.
Yani birleşme olmuyor? Cocugunuz vs doğal yolla mı oldu peki?

Her gün ama her gün sabahları 1 adet kuru incir, 3 adet kuru kayısı, 3 adet acve hurması, 3 adet Medine hurması ve 1 tatlı kaşığı çiçek balı yedirin. 1 ay sonra sorun kalmaz diye düşünüyorum. Bir de eşiniz size karşı mı böyle belki eğilimi falan farklıdır?

Birleşme çoğunlukla olamıyor. Çocuk tedaviyle oldu tüp bebek tedavisi ile.
zaten doğal yolla kalamazdım sanırım doğal birleşme yok çünkü
Anladım 16 yıldır böyle bir sorun gerçekten çok zor bir durum.hiç sertleşememesi özelikle hiçbir hap vs yine de tesir etmedi mi?

Her gün ama her gün sabahları 1 adet kuru incir, 3 adet kuru kayısı, 3 adet acve hurması, 3 adet Medine hurması ve 1 tatlı kaşığı çiçek balı yedirin. 1 ay sonra sorun kalmaz diye düşünüyorum. Bir de eşiniz size karşı mı böyle belki eğilimi falan farklıdır?

Tamam yedireyim.
Farklı eğilimi olduğunu sanmıyorum,o da bu durum için son derece üzgün.Sabrımız tükenmiş durumda.Nasıl hareket edeceğimizi şaşırdık.Sorunun kaynağı psikolojik. Daha önce kimseyle beraber de olmamış evlenmeden önce de.
Ciddi bir özgüven problemi oluştu tabi.

Evet yaşadık çok az sayıda
Ne yapılmalı? Nasıl hareket etmeliyim? Kafam durdu artık.....
Cok iyi dayanmıssınız idare etmıssiniz.
Baska egılımlerı olmadıgına emınım o da uzgun demıssınız, acıkcası ilk aklıma gelen baska egılım oldu benım de.
Sizden once hic cınsel ılıskı yasamamasının konuyla ilgisi yok bunu bilin.

Moralin bozuk olur islerin yolunda gitmez cift olarak aranız kotudur ozaman bu sorunu yasamak normal.
Ama hep diyorsunuz, yıllardır...
Iste buyuzden baska egılım geliyor aklıma, sızı uzmek istemem ama.

Afedersiniz biraz acık sorucam, sız tatmin olmuyorsunuz onu anladık esınız de anlıyor bunu.. Emınım defalarca da konustunuz.
Mesela seks yarım kaldığında, sızı tatmin etmek ıcın herhangi baska bisey yapıyor mu..
Yoksa oyle kalıyor mu olay?

Ben o anı defalarca yaşadığım için acayip agresif oluyorum o an, neredeyse kovuyorum onu gözüm görmek istemiyor. Bir zamanlar oral yapardı ama artık istemiyorum sadece vajinal birleşmeye odaklanmış gibiyim..
Başka bir eğilimi var mı sanmıyorum ama tabi emin de olamadım şuan.Belki kendisi bile farkında değildir.

Ben o anı defalarca yaşadığım için acayip agresif oluyorum o an, neredeyse kovuyorum onu gözüm görmek istemiyor. Bir zamanlar oral yapardı ama artık istemiyorum sadece vajinal birleşmeye odaklanmış gibiyim..
Başka bir eğilimi var mı sanmıyorum ama tabi emin de olamadım şuan.Belki kendisi bile farkında değildir.

Seks yarım kaldığında her defasında kızıp kovmadıgınıza emınım. Ilımlı durduğunuz zamanlarda ne bileyim sızınle ilgilenmeye devam ediyor. O mahcubiyeti bi sekilde yok etmeye calısıyor baska seyler yapıyor cabalıyorsa, sevısmek istiyorsa ya da bisey diyemem.
Yarım kalıyor ve kalkıp gidiyor donup bakmıyorsa ozaman gercekten baska egılımı var mı diye dusunebilirsiniz.

Ama gercekten uzuldum.
Genclık ve zaman akıp gidiyor.
Saygı bırıncı kosulsa seks ıkıncı kosul saglıklı evlilikte. Keske Bı caresı olsa.

Seks yarım kaldığında her defasında kızıp kovmadıgınıza emınım. Ilımlı durduğunuz zamanlarda ne bileyim sızınle ilgilenmeye devam ediyor. O mahcubiyeti bi sekilde yok etmeye calısıyor baska seyler yapıyor cabalıyorsa, sevısmek istiyorsa ya da bisey diyemem.
Yarım kalıyor ve kalkıp gidiyor donup bakmıyorsa ozaman gercekten baska egılımı var mı diye dusunebilirsiniz.

Ama gercekten uzuldum.
Genclık ve zaman akıp gidiyor.
Saygı bırıncı kosulsa seks ıkıncı kosul saglıklı evlilikte. Keske Bı caresı olsa.

İlginize çok teşekkür ederim.Çaresizlik veya öyle hissetmek gerçekten zor. Keşke çocuk küçükken ayrılsaydım diyorum şimdi.Böyle bir sıkıntının bu kadar uzunun yıllar başıma bela olacağını asla düşünmezdim..

İlginize çok teşekkür ederim.Çaresizlik veya öyle hissetmek gerçekten zor. Keşke çocuk küçükken ayrılsaydım diyorum şimdi.Böyle bir sıkıntının bu kadar uzunun yıllar başıma bela olacağını asla düşünmezdim..
Esınız hıc bosanalim talebi ile geldı mı size?
Keske ilgim ise yarasa faydam dokunsa.
Zor boyle ya. Insan kadın oldugunu hissetmek ister, bır iki ay veya yıl degıl. Yıllardır...

Belli sabırlı kibar bir kadınsın da.
Uzuldum ne yalan soyleyim.

Çaldır kökü suyu denedinizmi?

X